Maşallahhh elifim ya bizim acadı me zaman uyucak geceleei çok merk ediyorum gülüm iş fln yapıyorum akşam oluyo zaten çok yoruluyorum ya vazen hiç dayanamıyorum kafayı yicek gîbi oluyorum
sağoslın kevserim öperim tabi sende presneismi öp yaramazımı olurmu
Selam kızlar kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım. Dedim hazır emir uyuyo. Camis kocam da vadi izliyor. Gittim dus aldım rahatladım pijamalarımi giydim yattım yatağa. Çok da uykum var. Kuzularm emiri sormuşsunuz. Beni yemekle meşgul aşırı yaramaz ağlıyo hep. Sürekli oyun oynamak istiyor. Bende düşündüm de oyun halısı alsam diyorum.. Onunla oyalanir en azından diye düşündüm
oy kyamam sana yaa bilirim bendede öyle oluyodu çok şükür 2 gündür rahatım inş bozulmaz zaten iş bitmioki yapana kadar akşam oluyo hadi akşam yemeği bulaşık çocuk derken işte halimiz kalmıyoki kuzum inş düzene girer kevserim yaaa yanında kimse yokmu annen falan:26:
Öpmezmiyimmmmmmm mölürüm bn cadı kızıma
Saolasın gülüm olmamı annem ar iyiki var geldiği zaman kadın hiç oturmuyor yerinse herşeyi yapıyor saolaaun inş girer gülüm uyuduydu yerine koydum açmış göZlerini çırpınıyor bakınıyorp
Oyyy madallahh canim allah bagislasiin cok tatli
yine iyiki annen var kuzum çok zorlndığında annen gleir yanıuna cadoşuma bak sen hemende uyanıyolar anacım 5 dk nefes almaıyoruz
sağol cnm :))) rabbim hepimizinkini esirgesin
oğlumu emzirdim geldim ama gene kalktı sıpa her an gene gidebilirim haberiniz olaaaaaaaaaa
Aynen cnm iiki annem var hiç sorma cnm çıldırıyoeum artık uyanınca ayağımda sallıyorum gene
KİZLAR EMIRIN DÜN çektiğim fotosunu albüme koydum. Benim telden olmuyor eşiminkinden koydum. Bakın bakalım emirime .
Aynen gülüm herşeyden çok istedik evet gülüm hayatımız herşeyiniz bebeklerimiz oldu ynen cok zo zorumluluk ama genefe çok şükür sağlıklaar yavrularımızkevserim düşünüyorumda ne kadar istedik biz bu sıpaları bunları hiç düşünmeden hataımız ne kadar değişti herşeyimize el koydular hem çok güzel bir duygu hemde çok zor sorumluluk vallaha yaa:26:
oflum kırk binkere maaşalah kız o ne güzel gözler öyleeaman rabbim nazarlardan krousun kıçını kaçı paşamaın kıçını
ben görmedim
çok şükür kevserim herşeye değermiş bunu analdım rabbime emnaetlerAynen gülüm herşeyden çok istedik evet gülüm hayatımız herşeyiniz bebeklerimiz oldu ynen cok zo zorumluluk ama genefe çok şükür sağlıklaar yavrularımız
sorma kuzum maşallahi var aşkımin. Gözleri değişmedi şimdilik bakalım inşallah değişmez ya çok yakışıyor yavruma tü tü maşallah :) nazar değmez inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?