• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Koş kuzu koş yetiş bize :-) muhammed ali nasil oldu kuzum burnu acıldimı acüp

kpştuummmm vee iytiştimm ne güzel burdaısnız kızlar topluca hoşgeldünüzzz nasılsınız hee iyi teyzesi nasıl olsun uyuyo çok şükür geçti yaa rahat fıstığım damadım nasıl annesi çok emrak ediyorum da sen resim de koyamazsın demü:26:

ben dalin detarjanı kullanıyorum cnm şimdilik sorun yok gibi ama şu demir ilacı çıkmıyor malesef:20:

Hımm deniyim dalini ozaman kuzum dalan cikarmiyo cunku bizm dr demiri 9. Ayda test sonucuna göre dusukse baslatcam dedi kuzum

çabık emzir gel elifimmmmmmmmmmmmmmm:54:

deldim deldim hemencik tıverdim kanapeye yatağında uyumuyo yaa bu sıpa birde moonum sizlere birtşey sorucam bu kedoş benim sol mememi almıyo süt akıp gidiyo boşa öğürüyo neden acaba sağ tarafı eme eme sütte yeterli omuyo ne yapmaklaızmki bu çok bilmişe:27:

aslım ben o paşayı yerim maaşallah nasış birşey olmuş oo o dudalr ne öyle ısırmalık maaşallah sübhanallahh kuzuma rabbim nazarlardan korusun kollasın balımı AMİNNNNNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağol kuzum sıpanın önüne yastık koydum tv ye bakmasın diye yastığı çekmiş tv ye bakıyor:)))
Moonum bnde pasanin resimlerini gormek istiyorum goremiyorum ama
arkadaşlık talebi yolladım kabul et görürsün cnm özel albüm yapınca tek arkadaşlar görüyor:34:

sağol kuzum sıpanın önüne yastık koydum tv ye bakmasın diye yastığı çekmiş tv ye bakıyor:)))
arkadaşlık talebi yolladım kabul et görürsün cnm özel albüm yapınca tek arkadaşlar görüyor:34:

çok biliş anacım bunalr bizimkide tvye bakıyo çeviriyorum kafayı o tarafa tutuyo yine vallaha çekeceğimiz var bualrdan:1::1:

deldim deldim hemencik tıverdim kanapeye yatağında uyumuyo yaa bu sıpa birde moonum sizlere birtşey sorucam bu kedoş benim sol mememi almıyo süt akıp gidiyo boşa öğürüyo neden acaba sağ tarafı eme eme sütte yeterli omuyo ne yapmaklaızmki bu çok bilmişe:27:

memişe şekerli su sür öyle emzir bakalım benimkide başta solu almıyordu zorladım alıyor artık :)) göğsün çok dolu oluncada almaz pompayla çekiyorum ben sütüm çok olunca buzdolabına atıp saklıyorum hem sağdıktan sonra alıyor birde öyle dene canım .yada sağ kaşıkla ver bazen

memişe şekerli su sür öyle emzir bakalım benimkide başta solu almıyordu zorladım alıyor artık :)) göğsün çok dolu oluncada almaz pompayla çekiyorum ben sütüm çok olunca buzdolabına atıp saklıyorum hem sağdıktan sonra alıyor birde öyle dene canım .yada sağ kaşıkla ver bazen

hee tamam deneyim bakalım veiryorum zoruyorum öööööö ediyo bücürük sağıyorum bedne kuzum ama yine doluyo birde ne biberonla nede kaşıkla almıyo anacım hemen ksuuyo sağdığım malesef lavobaya gidiyo keşke içse en azından solu kaşıkla içiririm biberonlada böyle damlatıyorum ağzına emmeden ama yokk öööööööööö diyo başkada birşey demiyo :27:

Oyyy madallahh canim allah bagislasiin cok tatli

kpştuummmm vee iytiştimm ne güzel burdaısnız kızlar topluca hoşgeldünüzzz nasılsınız hee iyi teyzesi nasıl olsun uyuyo çok şükür geçti yaa rahat fıstığım damadım nasıl annesi çok emrak ediyorum da sen resim de koyamazsın demü:26:

Hosbulduk tatli kuzum benimm
aman iyi olsun yegenimm masallah ona :-) cagatay uyuyoda uyancak sankilim kıpirdaniyo afacan
Telden koyamiyorum foto kuzum net baglansin ozaman koyarim bolcana balim :-)

Hosbulduk tatli kuzum benimm
aman iyi olsun yegenimm masallah ona :-) cagatay uyuyoda uyancak sankilim kıpirdaniyo afacan
Telden koyamiyorum foto kuzum net baglansin ozaman koyarim bolcana balim :-)

hee tamam anlaşştık balım o zxman damadımı öp yerime olurmu :54::54::54::54:ohhhhhhhhhhhhhh

Sorma elifim ya gunfuzde fazla uyumuyor gece5 ten sonra uyuyor öğleye kadar sonra ya 20 dk yada 1 saat cnm böyle paşa napıyor

kuzum benim çok şükrü 2 gündür gündüzleri çok iyi uyuyo gecelride sadeceemmeye kalkıyo tabi arada mız mız yapyo ama 5-6 olunca başlıyo ıkınmaya zor zor dderken uyuymuyo o zamanda yanıma alıyorum uyuyo çat pat 8 kadar gazını çıkarıyosam uyuyo yoksa gözeii kapalı mızıldanıyo inliyo sanırım düzene giriyo bozulmazsa eğer çok zor kevserim yaa en azından gündüzleir uyusa bende uyurum derdim şimdi uyuyo ama ben işten fırsat bulupda uyuyamıyorum sen bulursan uyu bari dayannamıyo insan bir yerden sonra:50::50::50:

hee tamam anlaşştık balım o zxman damadımı öp yerime olurmu :54::54::54::54:ohhhhhhhhhhhhhh

Eneem kız ne tatli bu kuzuuu ne de yakismis sarılar yaa orda olasım geldi ama yaa banane banane :-) masallah yegenime teyzesi yesin onu hemde bi kerede :-))

tmm balimm uyansin öpcem bolcana :-)

Eneem kız ne tatli bu kuzuuu ne de yakismis sarılar yaa orda olasım geldi ama yaa banane banane :-) masallah yegenime teyzesi yesin onu hemde bi kerede :-))

tmm balimm uyansin öpcem bolcana :-)

sağolsın teyzesi büyümüşmü vallaha reismer omasa farkedemiyorum sürkelieskilere bakıyorum böylee yeyin gari yeyin size verdim :9::9::9:

kuzum benim çok şükrü 2 gündür gündüzleri çok iyi uyuyo gecelride sadeceemmeye kalkıyo tabi arada mız mız yapyo ama 5-6 olunca başlıyo ıkınmaya zor zor dderken uyuymuyo o zamanda yanıma alıyorum uyuyo çat pat 8 kadar gazını çıkarıyosam uyuyo yoksa gözeii kapalı mızıldanıyo inliyo sanırım düzene giriyo bozulmazsa eğer çok zor kevserim yaa en azından gündüzleir uyusa bende uyurum derdim şimdi uyuyo ama ben işten fırsat bulupda uyuyamıyorum sen bulursan uyu bari dayannamıyo insan bir yerden sonra:50::50::50:

Maşallahhh elifim ya bizim acadı me zaman uyucak geceleei çok merk ediyorum gülüm iş fln yapıyorum akşam oluyo zaten çok yoruluyorum ya vazen hiç dayanamıyorum kafayı yicek gîbi oluyorum

Back