- 4 Kasım 2012
- 762
- 123
- 73
bayanlar nasılsınız?
gecmişe baktım birazzz
melisam bak sonuclar temiz işte ne güzel doktorlar korkutuyo insanıı bizde onları korkutsak keske bööööööööö diyeeeee
iyi gezdiniz vallahii ya biraz havalar acsa bende gezmek istiyorum yaz ı özledm
hersey yolunda mı ? bebişe bişiler alıyomusun
ben daha pek başlamadım...
benimde 3 lü müdür 4 lü müdür nedir işte test sonucum cıkmıştır ama gidip de almadım üff aman banane:)) zaten pek de yaptırasım yoktuu....
gecen perş. detaylı ultrasona girdim oglum ne kadar büyümüşş suanda 450 Gr olmuştur:)))
sürekli kıpırdıyoooo babamızda gördü duydu artıkk oohhh keyfimize dicek yokkk
elfim sende biraz zorlanıyorsun sanırım hepimiz yaşıcaz o günleri napalımmm bazı zorluklar olcak artıkk
bende sürekli hasta oluyorum mesela sürekli bi yerlerim agrıyoo zar zor keyfini cıkartıyorum hamileliğin .....
gecmişe baktım birazzz
melisam bak sonuclar temiz işte ne güzel doktorlar korkutuyo insanıı bizde onları korkutsak keske bööööööööö diyeeeee
iyi gezdiniz vallahii ya biraz havalar acsa bende gezmek istiyorum yaz ı özledm
hersey yolunda mı ? bebişe bişiler alıyomusun
ben daha pek başlamadım...
benimde 3 lü müdür 4 lü müdür nedir işte test sonucum cıkmıştır ama gidip de almadım üff aman banane:)) zaten pek de yaptırasım yoktuu....
gecen perş. detaylı ultrasona girdim oglum ne kadar büyümüşş suanda 450 Gr olmuştur:)))
sürekli kıpırdıyoooo babamızda gördü duydu artıkk oohhh keyfimize dicek yokkk
elfim sende biraz zorlanıyorsun sanırım hepimiz yaşıcaz o günleri napalımmm bazı zorluklar olcak artıkk
bende sürekli hasta oluyorum mesela sürekli bi yerlerim agrıyoo zar zor keyfini cıkartıyorum hamileliğin .....