Elifim genelde kakasi yeşil olunca ya çocuk üşütmuştür derler. Ya da sen usuttn senden geçti çocuğa. Emirde de oluyo o. Ama sanırım benden geçiyo
oflum üşütmek gibi birşeymümkün değil gibi ev sıcak çok giydiriyorum ne bileyim ama benden olablir ev sıcak diye ben biaz arada çıakrıyorum üzeirmi çok direniyorum ama çok sıcak oluncada malesef ayaklarımı değilde sırtım belim 2 gündür bendede sancı var demekki pondan kuzum doğru söylüyosun balım
kuzum senden binkere Allah razı olsun kuzum rezene çayını dedinde işe yaradı gazı yine var ama ben doğdu doğğalıo alttan çıakrdığını görmedim şimdi sürekli pırt ğıtr çıkarıyo vede 2 gündür alttan müdahele etmeden kendi yapıyo ama günde 1 kere çok şükür rabbim ne mnuradın varsa versin canım benim birde tucaleti baya bir yeşil rezeneden oalblirmi acaba :26::26:
oflum bir kaç gün öncesine kdar giydiriyoumda 3-4 gündür az giydiryorum terlediği için havalrda sıcaklayınca aman kafayı sıyırıdmm vallaha açmı tokmu doydumu gazımı var altınmı pis midsinimi üşüttü diye diye ben üşüttüm sonundaçok giydirme canım. Terleyince mutlaka değiştir. Ondan da usutür ter üzerinde soğur çünkü
hee anladım moonum vallaha yeşilik geçti kakasınıda yapıyor artık gazıda çıkıyo ama şöle enteresan birşey var 6ya kadar uyuyo normal emmeye kalkıyo ama 6 oldumu ıkınmaya inemeye başlıuo ama hiç şaşmıyo anlamıyoum zoru mu var yoksa alışkanlıkmı oldu çözemiyorum :44::44::44:elifim rezene hafif bir yeşillik verir yeşil kaka nedeni çok emzirmedir kuzum korkma yani ,allahta senin gönlüne göre versin cnm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmm kimler gelmiş kimler topiğin anakraliçesi gelmiş yaa laagunaydın ben geldim kıslar nasılsınız bakıyım dun gece 12 gibi evimdeydim.
izmır maceram sona erdi
gezdik eglendik iyi oldu.
sizler neler yapıyosunuz güzel havadisler varmı kıslar.
özledim sizleri yav
bu arada amnıyosentez sonucunu dün aldım temız cıkmıs kıslar ohhhhhhhhhhh içim rahatladı iyi oldu
a aaaaaaaaaaaaaa kımsecikler gelmemiş ya
gelin hadi kıslar ya
fındıkkıranım dondumu acep tatilden biyerlere gitcekti o da.
kuzum elifim gelmenle gitmen bi olmus tosunum tutmadı senı demı kıs
benım sıpacık bana ne eziyetler etcek bakalım:44::44:
burdyım melisam gitmeidm bebek toğppiğine bakıyodum canım sıpam ağlıyo arada piş pişdiyorum uyuyo tekrar ama geç yaarsam anlaki emiriyorum emi
tamam kuzum neler yaptın görüşmeyeli anlat hele elifim fındıgımızın morali nasıl geldimı tatilden gecmise bakamadım hiç.
ne yapayım kuzum uğraşıyorum sıpayla pek iyi değilim aslında karmaşığım fındığımdan haber yok daha bende merak ediyoırum :26::26:
hayırdır kuzum niye kamasıksın ne oldu canoo:26::26:
belki uzak durmaak istemıstır kuzum kkden kafasını toparlar rahatlar gelir yakında. anlıyorum ben onu bende o son ay giresim hiç gelmemişti sogumustum herseyden.
aman melisam boşver girersek o kokuya çıkamayız abuk subuk şeyler kendime alakalı bunalımdayım herşey batıyo ama herşey ve herkes evet yaa bende uzak kalmıştım sende iyi geliyo bazen burda herşey bebek oluyo gündemde haliyle insan zorlanıyo atlatakla :26:
vallaha melisam girmemk mümkün değil hakikaten zor vee bilmiyorum ama bana birşeyler oldu eşime karşı bile sıcak dğeilim snirime gidiyo bana hizmet ediyo adam daha ne yapsın ama yok batıyo hiç birşey yapmıyomuş gibi geliyo bebeği sevmesi bile batıyo daha önce neden yapmadık snei diyo kızıyorum neden ben yemtiyomuydum sana ne oldu diye hareket etse kızıyorum ona ne oluyo bimyiorum bualdım snein yine yaza denk geliyo bunaldıkça lır çıakrsın sıcaklar gelse bende durmıycamda ama soğuk bbek için malesefgurban olurum sana girme kıs bunalımlara doverim senı heeeeeeee eski halıne don bakım
saka bi yana bebek senı bunaltmıstır anlıyorum senı kuzu hem uykusuzluk hem herbişeyin bebege endekslı olması cok zor demı bi anda geliyo memeleklerimız ondan sonrada kendi hayatımızın merkezize bi gecityolar of offfffffffffffffff
ama yiinwede allah kimseyi bebek hasretiyle sınamasın be gulum bende bi kac ay kafayı yerim sanırsam bebişim gelince. bütün gün eve baglaması cok zor .
oy yerim ben senı tosunum benım masalllah yaaaaaaaaaaa ya ıssırmak istedim bak o tontış yanakları görünce
kıs nasıl büyümus maassalha ya kaka olayını cozmussunuz ,iyi sevindim elifim ya.
tmm melisam git gel balımben bi valizimı bosaltıyım gelcem birazdan emı kuzu
elifim maşallah tosunumuza Allahım nazardan saklasın
melisam gözünaydın sonuç temiz çıkacak demiştim sana
beni soracak olursanız değerim 9 dan düşünce gerçekten çok kötü oldum cumartesi günüydü eşim geldi akşam sinemaya ordan yemeğe gittik.sonrasında batman hasankeyfe gittik ben hala ruh gibiydim eşim böyle olmaz dedi bir gece orda otelde kaldık sonrasında istanbula gittik 4 gün orda kaldık şimdi ise
MAV KY TATL KY GLLK - MLAS - Mavi Ky - Gllk burdayız..ayın 25 inde dönecez..
çocuk konusuna gelince eşimle korunmaya karar verdik yanı çocuk olayını bir süre rafa kaldırdık..daha doğrusu benım üzüntüm eşimin böyle bir karar almasına sebep oldu.döndüğümde gireceğiöm tekrar çünkü bir süre korunacağım için problem yok şekerler burda hava güzel ohhhhhh herşey süperrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?