Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gülüm edecektimgitmeden yazacaktım pcyi acamadımki geri monııtor ekranı gelmedi gelmeyince dedim elif beni,m gezmeyi sevdigimi biliyo o demiştir alısverişe cıkmıstır diye. onun rahatlılıgıda vardı üstümde işte. ne bilem sizin bole panık ataklık yapacagınızı hamile gacular sizxi demek hamile olunca gereginden fazla bi telaşe oluyo gerci gecen günde bana olduydu elif gec gelmişti topige
suskunlarda tele bile bakmıyorum asıfgım o diziye ben

safada 25 hayrunisada 35 iki hastanede bana yakın ordada iyi doktor varmıs ama ordakiler bayan bend eerkege alıstım ya. medicana haznedar meydanındaki hastanemi canım. orda hangi doktora gidiyosun. o da olabilir iyiyse.
ya ben gece eylül hamileleri topigine girdim gülcin diye bi kıs vardı hatırlıyomusun tiroıd rahatsızlıgı varrmıs ve kana ması. uf ya düşürmüş cok uzuldum kıza ya.

onu bunu bırakta senin lekelenmen devam etmiyo demi gülüm. bide kaynanam hakkında buraya yazmıyayım bi daha kayıtlı sayfa esim okumasın.
sonra büyük savasımız baslar onla.

lan elif bu saate kadar yatılırmı kalk lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi gel cabuk dısarı cıkacam cıkmadan görüşek .

bernardodan günlük yemek takımı aldım cok hosuma gitti deseni bayıldımmmmmmmmmmmmm. kargoyla eve yollucaklar bakalım. kardesime göstercem begenirse onun ceyizine begenmezse ben acıp kullanacam. gecen gün düyodum esime butun tabak canakları atasım var yeni yeni alasın var diye. baktı ole yusume garip garıp bide degdimki kocayıda satasım var diye

len ilki 3 ayllıkmı he ama ne büüyük le o maassallahhhhhhhhhh yirim onu erkekim benim
ikinci emekliyo gibi durömmuslen. bana bak seninki cok hareketli sanırsam bi dahaki ultrosonda amuda kalkmıs görürsen korkma emi dogru dürmuyo senin kerata. kıs simdi benim de 3 aylıkken bole kocaman olcekmi len.ben daha keseyi göremedim ya.canım benim gögüsler bazen cok hassas oluyo bazen hafiflihliyo acısı umarım ters bişi yoktu r ya.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daral geldi yapayalnız yazısıyom kendi kendimle. ben cıkıyom len kıslar taammı aksam uzeri gelmeye calısırım işim kısa ama once güral porselenin outleti var burda oraya gitcem gelecem pazara cıkcam evdede yemegim yok belki evide temnmizlerim bi bakıyımda kirlenmismi. ogleden sonra gelmeye calısırım emi telaslı gacılar merak etmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzummmmm ben geldiiim ama hamiş değilim topiğine gelebilürmüyüm :)
ya bu çocuk çok yaramazzz ağlıyo şuannnn yazdırmıyo bana yahuuu
çok özledim seni kuzummm ben epeydir pc ye giremedim balımm 40 ımız çıktı annem biraz daha kaldı
sonra biz ist a gittik dün gece döndük şimcik açtım pcyi msnden yazdığını gördüm kuzumm
azevel fırsat bulunca moonu aradım o dedi topik açtıgını bende damladım hemencik
nasılsın kuzumm dimek oğluşun olcak dünürlük yattı desene
çok sevindimm kuzumm inşallahh sağsağlim kavuşursunu bebişine cnm arkadaşım benimmm

onu bunu bırakta senin lekelenmen devam etmiyo demi gülüm. bide kaynanam hakkında buraya yazmıyayım bi daha kayıtlı sayfa esim okumasın.
sonra büyük savasımız baslar onla.
yok gülüm yok o gğn oldu bitti geçti daha yok çok şükürrr tmm balım olsun yazmayalım birdahaa anlaştık
lan elif bu saate kadar yatılırmı kalk lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi gel cabuk dısarı cıkacam cıkmadan görüşek .
uleyn kızım ne uyumuası yatması amuda kalktım resmen deprem oldu deli gibi oldum hazırda bekliyorum korkudann öyle bir ses çıktıki sıçradı havyaa tam sen yazdığın sırada ben tir tir titriyosum saatine baktımda şimdi:18::18::18:
güle güle iyi günlerde kullan canım benim len manyek garu kocana nasıl dedün adam tabi bakar tip tipp delüü
evet canım ilk 3 resim 12+3 günlüktü o zamöandan belliydi iri olduğu birde tee o zaman demişti doktor çok yaramaz olucak bu diyee öylede dün gece hiç durmadı .içerde sanki takla atıyoiçerde dönüp duruyo melisamm belli sanırım yaramaz bir irkek olucak hee birdee şiko olucakk açlığa hiç gelemiyorum acıkınca başlıyo oyanmaya yiyince duruyo vallaha bakkkseninkide olucak tabi gülüm merak etme bak onu ultrasonda gördüğün zaman nasıl mutlu olucaksın geçen gün eşime diyorumki nasıol gördünmü oğlunu diyoki ben snei izleidm ağzın açık gülerek izliyodun her saniyesini Allahım herkese yaşatsın inşş AMİNNNNN

uleyn birgünde evinde otur beee sana dışarıyı yasaklaıyorum artık haberin olsun vallaha dögerem heeeeeneyse hadi dışarı çıktın geldiğinde ev temizleme bırak dünde yoruldun bugüğnde dışardasın yeter bence yemekde yapıcaksın bugünlük kafi olsun anlaştıkmı

melisaa cnmmm hayırlı uğurlu olsunn gözün aydın cnm dimek sende hamişsin çok sevindim cnm
inşallah sağsağlim kavuşursun bebişine cnm benımmm

oyy oyy oyy kimleri görüyorum dur bakayım sanki bir yerlerden hatırlıycam gibi yaa gülüm nerelerdesin ne kadar uzun zaman oldu merak içnde kaldık vallaha demek itanbuldaydın valaha aklıma gelmeyen kalmadı iyimi kötümü fırsatımı olmuyo giremiyomu artık taşındılarmı diyee çok şükür iyisin heee damadımaa demek isterdim ama yavrumaa yaramaz deme uleynn o çok uslu yerim ben onu nasıl büyüdümü kuzumm ayrıca topiğim herkeslere açık gülüm benim hele sana sonuna kadar açık nasılsın ne var ne yok sorma yaa benimki değişti ama benim hala şüphelerim varr açıkçası emin olamıyorum bee kuzum hayırlısıyla belliolur da bizde başlarız hazırlıklaraa sağolsın Allah razı olsun cümlemizin bebekleri sağlıkla alalım kucağımızaaa

valla kuzumm bebişlerle pc çok zor oluyo insan rahatcana giremiyo
sürekli emzir altını değiştir pışpışla uyut tabi uyursa
uyudu derken vıyak vıyak bi ses bütün gün böyle geçiyo
e bide aralarda fırsat verirse afacan temizlik yemek
hatta wc ye banyoya zor giriyorum oyuzden pek giremiyorum kuzummm bide istdaydım bi süre
orda pc de yok gerçi olsada giremezdim gelen giden çok oldu
şimdi yine mızırdanıyo biyandan onu oyalamaya çalışıyorum bi yandan yazmaya
vay be kuzum zaman nasıl geçiyo senın bebüşde büyüdü vakit yaklaşıyo balım
melisada hamiş dimi kuzum o nekadarlık acüp :44:

anlıyorum gülüm haklısın bizde merak ettik belki dedim giremiyo artık olur yaaa görüşemeyincee birde şimdi ben rahatım yaa sanıyorumki sizde öyleiniz bebek doğunca bende görüşürürm bebeğimin pipisiniAllahım yardımcınız olsun kolay değil bebek sorumluluğu ama arada gir iyiyim dee kuzum en azndan iki kelime yaz aklımız kalmasın çok kaldınızmı istanbuldaa gülüm annen varken yine rahat olurda yalnız kalınca daha zor olurr tabii evet yaa çabuk geçiyki güüm 115 gğn kaldı 4 ayıon altına düştük vallha tırsamaya başladımki sorma melisamda hamiş çok şükür ama sokaklrın kraliöçesi durmuyoki heç evde

kızlar ben bir çorba yapayım çok acıktım çevrim dışı oalblirim ama çıktığımdan değil yanii gelicem yinee

asembbbbbbbbbbb
elifimmmm
melisammmmmmmmm

öpüldünüz işim var şimdi sonra gene görüşürüzzzzzzzz

kızlar ben bir çorba yapayım çok acıktım çevrim dışı oalblirim ama çıktığımdan değil yanii gelicem yinee

gel len ben geliyom sen gidiyon he
ne corbası yapıyon kıs. ben karpus peynir yidim aman bademle fındık alcektim unuttum cayımı içiyim gözüm alırsa cıkartım dışarı

gel len ben geliyom sen gidiyon he
ne corbası yapıyon kıs. ben karpus peynir yidim aman bademle fındık alcektim unuttum cayımı içiyim gözüm alırsa cıkartım dışarı

yavrum ne zman geldinde ne zaman çıktın yine nereye gittin acıktım kuzum tarhana çorbası yaptım içtim sonra iki renkli keke yaptım çıkanları yıkadım toz aldım süpürge yaptım geldim daha yemeğimde duruyo mangır köftesi yapıcamm oturayım azıcık didim sen nerdsin uleynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…