sağolasın canım benim okudum okudum o zamandan beri de dikkat ediyorum zaten süt içemiyorum ya nedense ama bol bol peynir yoğurt falan tüketiyorum. okulda da olabildiğimce özen gösteriyorum. senin bebiş nasıl okudum ama hatırlayamdım senin mi kanaman olmuş sanki?aman dikkat canım Allah korusun yavrularımızı.
aman dikkat et kuzum sütüde içmeye çalış bak en faydalısı oo senide tutar ayakta inan banaa sende bebeğinde Allaha emanet evet canım benimde hafif kanama değilde leklenme gibi oldu geçti ama yorgunluktan sanırım cam sildimdee akılsız başım iştee çok şükür sıkıntım yok ama şimdii bebekte iyi teyzesi çok şükür yatıyo tepikliyo işteee
sağolasın elifim Allah razı olsun. aman şu temizlik işleri yok mu yapmayınca da olmuyor yapınca da problem. sen kendini yorma olduğu kadar olsun. siz iyi olunda camların temiz olmayıversin. dikkat et canım. bende 1,5-2 ay civarıydı bütün evin camlarını silmiştim derdime neyse aslında çokta zararlıymış o dönemde. düşünemiyoruz heralde bazen. bende haftaya tekrar gideceğim kısmetse doktora. 15 haftalık olacağız cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba?
amin gülüm cümlemizdenn razı olsunn evet yaaa yapsak olmuyo yapmasak olmuyo bende başlarda silmiştim birde şimdi biraz yapayım dedim ama olmadı biraz daha geçsinde kadın alırım doğumdada hazır olur işte aman sen çalışıyounda sakın ağır işler yapma olurmu 15 haftalıkken belli olur canım geç bile klmışşınız ama sağlıklı net sonuç içindee bu dönemler en garanti oluyo sanırım hayırlı haberlerle gelirsin inşşş miinoşumun sağlığı yerinde olsunda tek
canım ya söylemiştim ya 12de gitmiştik pek ciddiye almadı göremedim tam ama kız olabilir dedi. sonra erkekte olabilir dedi. ne bileyim ya doktordan elektrik alamdım zatenbidaha gitmicem ona. açıkçası netleşsin diye de bekledim biraz. renkli ultrasona gidicem kesin söyler heralde yine saklamazsa benim yaramazım. sağlıklı olsunda gerçekten hiç önemli değil. bu nasıl büyük bir mucize ya aklım almıyor cidden. çok şükür Rabbim nasip etti sağlıkla büyütürüz inş yavrularımızı. ben çıkayım canım dualarında eksik etme, hayırlı geceler.
amin canım amin inşşş rabbim sonuna kadar hayırlısıyla yaşatsın herşeyii demek çalışıosun biz evdeyiz yaaa sürekli geliyoruz snein için zor olmalı hem çalış hem hamilelik birde bylantılarr daha 6. haftadasın canım benim 3 ay sürmüştü ramazanın 3. haftasında kesildi tabi kişiden kişiyee değişiyo ama en az 2-3 ay sürüyoo Allah kolaylık versin kuzum çok zor o bulantılarrr ben evdeydim yine vurup kafayı yatıyodum sen çalışıyosun Allaha emanet canım
teşekkür ederim canım hayırlısı
hoşgeldin canım nasılsınnn
Kuzucuklar benı cokmu merak ettınız yerım sızııııııı sosislerrrrr)
Sabah gwldım selam verdım gunaydın yazdım ya ondan sonra monıtor bı karardı reset attım falan duzelmedı o arada arkadasım aradı bulusalım dıye aman dedım cıkıyom dunde evdeydım dedım hıslıcana gıyındım cıktım
Tahmin edersınıZ gezmeye gıtmiştır dersınız dıyede rahattım tuh ya hafı dovun benı)
7 de eve gırdım ywmwk yoktu evde hemwn bısıler hazırlafım sınra suskunlar gırwmedım bı turlu ya neyse sapasaglam burdayım adfettınız demı nütfennnnnnnnn)
ozel ama lafta ya elifim safa hastanesi dinci bi hastane doktorada gisdkkat ediyorum neden se turbanlıları falan daha kolluyo daha bi ilgili ben bilmiyorum acıgım ya ondan mı ole düşünüyo anlamadımki ama ben 9 ay boyunca pko tedavisi görürkende böleydi ya benimi sevmedi ne annlamadımki pazartesi ultrosonla baktıgında hiç bisi demeden tamam bu kadar diye yollamaya calısırsa acık acık dicem ya siz neden bana detaylı anlatmıyosunuz burası ozel degilmi , beni bekleyen 9 aylık surecte neler olacak neleri yapmam neleri yapmamam lazım bişi anşatmadan yolluyosunuz diye kızacam vallahi.
ya iyi doktor diye iddia ediyo kaynanam rahmini ona aldırdı. gatada falan calısmıs o hastanenin en iyi doktoru iyi ama bana ilgisiz len bi elektrik alamadı herhal.
Kuzucuklar benı cokmu merak ettınız yerım sızııııııı sosislerrrrr)
Sabah gwldım selam verdım gunaydın yazdım ya ondan sonra monıtor bı karardı reset attım falan duzelmedı o arada arkadasım aradı bulusalım dıye aman dedım cıkıyom dunde evdeydım dedım hıslıcana gıyındım cıktım
Tahmin edersınıZ gezmeye gıtmiştır dersınız dıyede rahattım tuh ya hafı dovun benı)
7 de eve gırdım ywmwk yoktu evde hemwn bısıler hazırlafım sınra suskunlar gırwmedım bı turlu ya neyse sapasaglam burdayım adfettınız demı nütfennnnnnnnn)
iş yerindeyken açtım,hemen kalkmak zorunda kaldım canım.yazmıssın yeni bakabildim.iyiyim diyim belki daha iyi olurum:) sende nasıl gidiyor?
kızlar bir halsizlik çöktüki üstümee biraz uzanayım 1 saate gelirim görüşrüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?