• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

anlıyorum gülüm haklısın bizde merak ettik belki dedim giremiyo artık olur yaaa görüşemeyincee birde şimdi ben rahatım yaa sanıyorumki sizde öyleiniz bebek doğunca bende görüşürürm bebeğimin pipisini:9::9::9::9:Allahım yardımcınız olsun kolay değil bebek sorumluluğu ama arada gir iyiyim dee kuzum en azndan iki kelime yaz aklımız kalmasın çok kaldınızmı istanbuldaa gülüm annen varken yine rahat olurda yalnız kalınca daha zor olurr tabii evet yaa çabuk geçiyki güüm 115 gğn kaldı 4 ayıon altına düştük vallha tırsamaya başladımki sorma melisamda hamiş çok şükür ama sokaklrın kraliöçesi durmuyoki heç evde :9::9:

hehe bebiş olunca çok fırsat olmuyo valla bide daha küçük olunca hep onla ilgilenmek gerekiyo e bide anası gibi yaramaz olunca didinip duruyorum kuzumm
şimdi bilem agu magu bişecikler yapıyo ağlamaklı bi sesle :9:
büyüsünde biran evel kendi başına kalabılsın yetti yahu :31::9:
bunlar tabi anneliğin zor yanları ama herşeye ragmen çok güzel bişey
aaaaaaaa gene ağlıyooo ben çıkar alıntı yaptım ama yazamıycam maleseff
gidiyimde bi döviyim şunu :22::9:

asembbbbbbbbbbb:54::54::54::54:
elifimmmm :54::54::54::54:
melisammmmmmmmm:54::54::54::54::54:

öpüldünüz işim var şimdi sonra gene görüşürüzzzzzzzz

saol asembim canım benim. nasılsın canım ben cıkmısım sen gelm,işsimn görüşemedik.:38::38:

hehe bebiş olunca çok fırsat olmuyo valla bide daha küçük olunca hep onla ilgilenmek gerekiyo e bide anası gibi yaramaz olunca didinip duruyorum kuzumm

evet canım zor olurr kolay değil her saniyeni ona ayırıyosun ama didiğim gibi böyle aylrcada habersiz bırakma küseyimm haaa yerim ben onu yeni resimleini bekliyoruz annesi büyümüşmü bakalım sakıncası yoksa tabii gülm müsait olduğun bir zamanda gelde koy olurmu

burdayım işte kısım ben iki kere geldim sen yoktun sade e ben gidiyom sankim doverim ha seni citos dorıtos pantosss:33::33:

yavrum tersiz biz dün sabah sen erken girdin bugün ben dün sen çıktın akşlama kadar ben vardım bugünde en geldin ben yoktum duramadık yerimizde anacımm vallaha dün bütün işlerimi yaptım rahatım deidm bugün yine yaptım bitmiyo anam bitmiyo bu işler şimcikde yemekle uğraşıyorum sende ketçaplı cipss bak baylırım zati yiyemiyorum şimcik snei yerim karışmam haaa:35:

yavrum ne zman geldinde ne zaman çıktın yine nereye gittin acıktım kuzum tarhana çorbası yaptım içtim sonra iki renkli keke yaptım çıkanları yıkadım toz aldım süpürge yaptım geldim daha yemeğimde duruyo mangır köftesi yapıcamm oturayım azıcık didim sen nerdsin uleynnn

mangır koftesi ne kıs kakaolu sadekekmi yaptın gönder iki dilim yicem cayı ole bos içiyom bak:43::43:

yavrum tersiz biz dün sabah sen erken girdin bugün ben dün sen çıktın akşlama kadar ben vardım bugünde en geldin ben yoktum duramadık yerimizde anacımm vallaha dün bütün işlerimi yaptım rahatım deidm bugün yine yaptım bitmiyo anam bitmiyo bu işler şimcikde yemekle uğraşıyorum sende ketçaplı cipss bak baylırım zati yiyemiyorum şimcik snei yerim karışmam haaa:35:

gel azcık dinlen yaparsın yinemi temilik yaptın eeeeeeeeeee bak sen kendini ole yoruyon bana yapma diyon salı yaptıydım evde battı ya

niye yiyemiyon len arada yi bişi olmaz ya:27::27:
ben yiyom ozledikce

leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:57::57::57::57::57::57::57:
seni mangırdatırım kıs gel len buraya bak gelmezsen bende evi süpürüyüm

amanınnnnnnnnnnn gözüm korktu kıs zati bu bebek olayı tum ozgürlügü kısıtlıyo ya hiç gelemiyorum ben bole seylere olunca ne yapcaksak. sıkı sıkı giydirir cıkarım dısarı ya evdemi tutacak butun gün beni:9::9::9:

mangır koftesi ne kıs kakaolu sadekekmi yaptın gönder iki dilim yicem cayı ole bos içiyom bak:43::43:
vallaha bende yeni buldum canımı çektirdi yapıyorum işte gülüm bulgurdn oluyoda bakalım nasıl olucak beğenmezse eşim diye menemende koydum ne olur ne omazzz:26:evet gülüm kek yaptım kıyamam sana canınmı çekti kalk yap hemen 10 dk alır kuzum canın çekmiş kalk yağppp hadiiş.
gel azcık dinlen yaparsın yinemi temilik yaptın eeeeeeeeeee bak sen kendini ole yoruyon bana yapma diyon salı yaptıydım evde battı ya
gülüm snein ilk 3 ay çok öenmli benden daha çok dikkat etmen gerekiyooo bacımmm:20::20:
niye yiyemiyon len arada yi bişi olmaz ya:27::27:
ben yiyom ozledikce
canım kilo yüzünden uzun zamandır yemiyorum ner bileyimm uzak durdukçaa o kadar iyi diyorum:31:
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:57::57::57::57::57::57::57:
seni mangırdatırım kıs gel len buraya bak gelmezsen bende evi süpürüyüm

gitme len geldim elleirm bulaşıktı gelemedim köfteleri yuvarladım

kevsercikkk hoşgeldin kuzum nasıl krnın düzeldimi aynımı güüm :48:

ee nşrdesşnşiz kevser geldi giti yzmadan mei-lisam sen nidiyoın kızzz

ohh afiyet olsun canım bende yoruldum vallaha yaaa sırtım belim kopuyo amma uğraştırdı patatesli tavukmu yapcen kuzum:56:

Ay bılmiyorumkı en son hafıf sulu ole yaptoydım ya sımdıdemı ole yapsam zatı detıletınıde cıkarmam gerek
Ya ete cıplak elle deyıyomudınuz kıslar kevser hosgeldın nadılsın kusu

Ay bılmiyorumkı en son hafıf sulu ole yaptoydım ya sımdıdemı ole yapsam zatı detıletınıde cıkarmam gerek
Ya ete cıplak elle deyıyomudınuz kıslar kevser hosgeldın nadılsın kusu

heee anladım vallahaaa hangisi kolayına geliyosa gülüm ciğer dışındaa vurabilirsin ama sakın ciğere elini sürme sakınn olurmu melisam

Back