• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

sağolasın canım benim okudum okudum o zamandan beri de dikkat ediyorum zaten süt içemiyorum ya nedense ama bol bol peynir yoğurt falan tüketiyorum. okulda da olabildiğimce özen gösteriyorum. senin bebiş nasıl okudum ama hatırlayamdım senin mi kanaman olmuş sanki?aman dikkat canım Allah korusun yavrularımızı.

aman dikkat et kuzum sütüde içmeye çalış bak en faydalısı oo senide tutar ayakta inan banaa sende bebeğinde Allaha emanet evet canım benimde hafif kanama değilde leklenme gibi oldu geçti ama yorgunluktan sanırım cam sildimdee akılsız başım iştee çok şükür sıkıntım yok ama şimdii bebekte iyi teyzesi çok şükür yatıyo tepikliyo işteee:emir_bebek:

melisam hiç gelmemeiş girerdi o mutlaka acaba ne oldu şimdi merak ettim gündüz gezmeye gitmiştir dedim ama gelmemiş hiöççç:26:

aman dikkat et kuzum sütüde içmeye çalış bak en faydalısı oo senide tutar ayakta inan banaa sende bebeğinde Allaha emanet evet canım benimde hafif kanama değilde leklenme gibi oldu geçti ama yorgunluktan sanırım cam sildimdee akılsız başım iştee çok şükür sıkıntım yok ama şimdii bebekte iyi teyzesi çok şükür yatıyo tepikliyo işteee:emir_bebek:

sağolasın elifim Allah razı olsun. aman şu temizlik işleri yok mu yapmayınca da olmuyor yapınca da problem. sen kendini yorma olduğu kadar olsun. siz iyi olunda camların temiz olmayıversin. dikkat et canım. bende 1,5-2 ay civarıydı bütün evin camlarını silmiştim derdime neyse aslında çokta zararlıymış o dönemde. düşünemiyoruz heralde bazen. bende haftaya tekrar gideceğim kısmetse doktora. 15 haftalık olacağız cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba?:49::49:

sağolasın elifim Allah razı olsun. aman şu temizlik işleri yok mu yapmayınca da olmuyor yapınca da problem. sen kendini yorma olduğu kadar olsun. siz iyi olunda camların temiz olmayıversin. dikkat et canım. bende 1,5-2 ay civarıydı bütün evin camlarını silmiştim derdime neyse aslında çokta zararlıymış o dönemde. düşünemiyoruz heralde bazen. bende haftaya tekrar gideceğim kısmetse doktora. 15 haftalık olacağız cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba?:49::49:

amin gülüm cümlemizdenn razı olsunn evet yaaa yapsak olmuyo yapmasak olmuyo bende başlarda silmiştim birde şimdi biraz yapayım dedim ama olmadı biraz daha geçsinde kadın alırım doğumdada hazır olur işte aman sen çalışıyounda sakın ağır işler yapma olurmu 15 haftalıkken belli olur canım geç bile klmışşınız ama sağlıklı net sonuç içindee bu dönemler en garanti oluyo sanırım hayırlı haberlerle gelirsin inşşş miinoşumun sağlığı yerinde olsunda tek:nazar::nazar::nazar:

kuzum yazmadın aklıom sende kaldı bana fırsatın olursa özelden yada msnden ne ile ilgili olduğunu yazz aklım sende kalmasın olurmu güüm ben yarım 10 gibi girerim beklerim seni ne zaman müsatit olursan gel konuşalım aman dikkat et kendine lütfenn az çok tahmin ediyorum ne ile ilgili olduğunu o yüzden sakın stres yapma kuzumuzu düün olurmu balım:26:

amin gülüm cümlemizdenn razı olsunn evet yaaa yapsak olmuyo yapmasak olmuyo bende başlarda silmiştim birde şimdi biraz yapayım dedim ama olmadı biraz daha geçsinde kadın alırım doğumdada hazır olur işte aman sen çalışıyounda sakın ağır işler yapma olurmu 15 haftalıkken belli olur canım geç bile klmışşınız ama sağlıklı net sonuç içindee bu dönemler en garanti oluyo sanırım hayırlı haberlerle gelirsin inşşş miinoşumun sağlığı yerinde olsunda tek:nazar::nazar::nazar:

canım ya söylemiştim ya 12de gitmiştik pek ciddiye almadı göremedim tam ama kız olabilir dedi. sonra erkekte olabilir dedi. ne bileyim ya doktordan elektrik alamdım zaten :9::9: bidaha gitmicem ona. açıkçası netleşsin diye de bekledim biraz. renkli ultrasona gidicem kesin söyler heralde yine saklamazsa benim yaramazım. sağlıklı olsunda gerçekten hiç önemli değil. bu nasıl büyük bir mucize ya aklım almıyor cidden. çok şükür Rabbim nasip etti sağlıkla büyütürüz inş yavrularımızı. ben çıkayım canım dualarında eksik etme, hayırlı geceler.:16::16::16:

canım ya söylemiştim ya 12de gitmiştik pek ciddiye almadı göremedim tam ama kız olabilir dedi. sonra erkekte olabilir dedi. ne bileyim ya doktordan elektrik alamdım zaten :9::9: bidaha gitmicem ona. açıkçası netleşsin diye de bekledim biraz. renkli ultrasona gidicem kesin söyler heralde yine saklamazsa benim yaramazım. sağlıklı olsunda gerçekten hiç önemli değil. bu nasıl büyük bir mucize ya aklım almıyor cidden. çok şükür Rabbim nasip etti sağlıkla büyütürüz inş yavrularımızı. ben çıkayım canım dualarında eksik etme, hayırlı geceler.:16::16::16:

evet canım söylemiştin bende onu bildiğim için en garantisi bu amnalrdan sonrası diyorum yaaa banada 12 haftalıkken kız dedi pipi yok yok dedi şimdi pipi var diyo anlamdımki özelde gittim erkek dedi yine şüphe var içimdee bekle bakalım hayırlısıylaa doktorunuda değştir içine sinmemşiş zatenn evet canım çok ama çok büyük bir mucizeee benimde klım almıyo inanasım gelmiyo şükürler olsun rabbim cümlemize nasip etsin bu öutlulğu inşş tmm kuzum sen çık dinlen arada haber ett kendinden iyi bak olurmu çok öpüyorum iyi geceler Allaha emanet olunnn:38:

kimsecikler kalmadı bende çıkayım barii melisam gelirsen bana yaz mutlaka moonum sende yazz aklım sizde lütfenn olurmu hayırlıgecelerrrrr:18::18::26::26::31::31:

amin canım amin inşşş rabbim sonuna kadar hayırlısıyla yaşatsın herşeyii demek çalışıosun biz evdeyiz yaaa sürekli geliyoruz snein için zor olmalı hem çalış hem hamilelik birde bylantılarr daha 6. haftadasın canım benim 3 ay sürmüştü ramazanın 3. haftasında kesildi tabi kişiden kişiyee değişiyo ama en az 2-3 ay sürüyoo Allah kolaylık versin kuzum çok zor o bulantılarrr ben evdeydim yine vurup kafayı yatıyodum sen çalışıyosun Allaha emanet canım:17:

teşekkür ederim canım hayırlısı

Kuzucuklar benı cokmu merak ettınız yerım sızııııııı sosislerrrrr;))
Sabah gwldım selam verdım gunaydın yazdım ya ondan sonra monıtor bı karardı reset attım falan duzelmedı o arada arkadasım aradı bulusalım dıye aman dedım cıkıyom dunde evdeydım dedım hıslıcana gıyındım cıktım
Tahmin edersınıZ gezmeye gıtmiştır dersınız dıyede rahattım tuh ya hafı dovun benı;))
7 de eve gırdım ywmwk yoktu evde hemwn bısıler hazırlafım sınra suskunlar gırwmedım bı turlu ya neyse sapasaglam burdayım adfettınız demı nütfennnnnnnnn;))

Sabah gwldım selam verdım gunaydın yazdım ya ondan sonra monıtor bı karardı reset attım falan duzelmedı o arada arkadasım aradı bulusalım dıye aman dedım cıkıyom dunde evdeydım dedım hıslıcana gıyındım cıktım
Tahmin edersınıZ gezmeye gıtmiştır dersınız dıyede rahattım tuh ya hafı dovun benı;))
7 de eve gırdım ywmwk yoktu evde hemwn bısıler hazırlafım sınra suskunlar gırwmedım bı turlu ya neyse sapasaglam burdayım adfettınız demı nütfennnnnnnnn;))

suskunlar falan çok bozuldum çok.ben çalışırken saçımı süpürge ediyim,öliyim meraktan bu kızana bişey mi oldu,morelimi bozuldu diye bakayım bakayım çıkayım,gez sen :) valla iyi yapmıssın arkadaşım ama haberde et yahu.insan korkuyor.iyisindir inşallah.varmı bi soruncuk.

ozel ama lafta ya elifim safa hastanesi dinci bi hastane doktorada gisdkkat ediyorum neden se turbanlıları falan daha kolluyo daha bi ilgili ben bilmiyorum acıgım ya ondan mı ole düşünüyo anlamadımki ama ben 9 ay boyunca pko tedavisi görürkende böleydi ya benimi sevmedi ne annlamadımki pazartesi ultrosonla baktıgında hiç bisi demeden tamam bu kadar diye yollamaya calısırsa acık acık dicem ya siz neden bana detaylı anlatmıyosunuz burası ozel degilmi , beni bekleyen 9 aylık surecte neler olacak neleri yapmam neleri yapmamam lazım bişi anşatmadan yolluyosunuz diye kızacam vallahi.

ya iyi doktor diye iddia ediyo kaynanam rahmini ona aldırdı. gatada falan calısmıs o hastanenin en iyi doktoru iyi ama bana ilgisiz len bi elektrik alamadı herhal.:9::9::9::9:

mesajları karıştırıyodum bunu gördüm canım.sefada muayene kaç para ki? ssk vardır,eşin çalışıyomuş zaten.ben medicana ya gidiyorum bahçelievlere 40 tl muayene zaten 10 günde kontrol süresi var.ayni ayda 40 tl veriyosun sadece.aşağı yukarı her yerde böyle diye biliyorum.eğer oraya 30 falan veriyosan hiç düşünme,iyi kadın doğumcular var bu fiyata canım.ilgilenirsen konuşuruz detaylı.

:22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::57::57::57::57::57::57::57: ohhhh biraz olsun rahatladım :46::46:şimdi birdaha olmamak şartıylaa senle konuşurum yoksam küs benimle küğsss:19::19::19:uleynn akşama kadar bekledim nerdesin sen insan gelir bir yazar dedim kesin birşey oldu gündüz dışardadır dedim ama akşam gelmiştir dedim ne yaptınız o kadar saat gezmekten yorulmadınmı kızzz sokakların hakimi:9::9::9:neysee tutun beni sınırlıyımmm :36::36::36:aman iyi ol sorun olmasın şuraya geldiğindee iyim sorun yok de gerisi hiç önemli değil melisam hadi gel bekliyorummm bacım:48:

:35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::86::86::86::86::86::86::86::86::36::36::36::36::36::36::36::36::122::122::122::122::122::119::119::119::119:

kızlar bir halsizlik çöktüki üstümee biraz uzanayım 1 saate gelirim görüşrüzzz

Back