güzel ismi canım bende çok seviyorum zeynep ismini çok anlamlı geliyo bana bende değişmezse umut koyalım diyorum umdumuz olsun diyorum ama bakalım:26:
inşş cnm hayırlısı olsun cnm bn kaçtım kociş gelcek yemek yapıyımm öptm sizi kızlar bebişlerinize kendnize iii bakınnn
benim bi 5 6 sefer kuafore acmıslıgım var omce ki utanmalar kalmıyo ole arsızlasılıyo gide gide.
kıs sır agda yapıyolar ve hemen bitiyo evde kendim yaparken boynum kopuyo ve acıdan cok iyi cekemiyorum 5 dakkada bitecek sey ben yapınca bi saatı buluyo.
gidin ya vallahı bak rahat olur muayene oncesi gidin ayda bi
gülüm vallaha acımasından ırsıyorumki anlatamam sanaaa bende epilasyonal alıyorum bacakalrı falan çıkıyorumm arada anamm deli tavuk gibi kalktıp doalnıyorum çırpınıyorum kızın saçını başını yolarım heee o zaman
kıslar eben doktorumu degiştirmek istiyorum ya once bi segferlik acıbademe gidip adam bgibi muayene etsin dedim. kaynanam ilk randevuyu ben veririm sonrakiler sıze kalır dedi uyus ya gerci tamam paralı 300 prof istiyo ama ilk torunu olurmu ayda bi verse sdinir oldum işte. cocuk oluncada evimden cıkmazya neyse.
moona sordum onun doktoru bana yakın hayrunisa hastanesi yada diyorum acıbademe hiç gitmeyim temizlikci paraların a saydırırım muayene parasını 3 kere de kadına vermiş olur. sizce ne yapıyım. pazartesi yada salı bi gidiyim diyorum artık doktora. o zamana kada r 1000 i gecer demi kıslar.
senin kaynana ben emi torun oluncaa evden çıkmazlar ama ellerinide birtaşın altına koymazlar anlamıyorum ilk torun versen ne olucakk sanki sinir şeyy aman gülüm takma sen onu bencee moonum mennunsa doktorundan tavsiye ediyosa git derim ben onaa ama maddi olarakda birşey diyemiyroum balım biraz cep yakıyolar istersen birde devlete git mennun kalırsdan oraya gidersin kalmazsan eğer özelde devam edersn ne dersin o zamana 1000 olur değerin gülüm bencee görebilirsin yaniikıslar eben doktorumu degiştirmek istiyorum ya once bi segferlik acıbademe gidip adam bgibi muayene etsin dedim. kaynanam ilk randevuyu ben veririm sonrakiler sıze kalır dedi uyus ya gerci tamam paralı 300 prof istiyo ama ilk torunu olurmu ayda bi verse sdinir oldum işte. cocuk oluncada evimden cıkmazya neyse.
moona sordum onun doktoru bana yakın hayrunisa hastanesi yada diyorum acıbademe hiç gitmeyim temizlikci paraların a saydırırım muayene parasını 3 kere de kadına vermiş olur. sizce ne yapıyım. pazartesi yada salı bi gidiyim diyorum artık doktora. o zamana kada r 1000 i gecer demi kıslar.
yok yok el alınca bi cacık denmiyo kısım hızlı hızlı alıyo vallahı . epilasyon makineleri daha cok acıytıyo. agdayı yapıstırınca zaten bezle cekiyo ya bayagı bi cekmiş alıyo yanı tazş catlasın 6 seferde bıtıyo oh miş tertemizl cıkılıyo
ondan böle bişi beklemezdim. ama lafı sokarım ben ona cok sinirlendim ya. kızım ayda bi 200 300 veremiyo emekli maasları var kira gerliri var artı manavları vaar. bunlar ben evlenirken altınlarımı borc ıstediler verdik ben biraz direttim ama illaha borc degince verdim. 3.5 yılıkn üzerine gecen ay verdiler simdi verdiler ya hiç bi seye yardım etmiyolar gözleri acıldı hanımefendinin sanki ben onemli degil vermeyin dedimdebasında borcsa tamam dedim sonra tup bebegi bahane ettik istedik iste. verdi ya hanım efendinin içine oturdu herhal. vallahi kusura bakmasın o da bizim yatırımımız ona heba edemesdim. bide telefonda demesinmi bana siz zaten tedavitye harcıcaktınız aylık oraya harcarsın diye. cok cakallastı ya. ama lafı sokacam gezmede gelsinde bi hanımefendi.
sonrada esimle herzamanki gibi aram acılacak.sinir oldum ya.
ee yuh o zaman o kadar geliri varda neyi kimden esirgiyo altınlarını vermeye gelince zorlanıyo ama hanfendi hakkın olanı üstelik çakala bak sen onamı kalmış neyi neyere harcayacağınız trbiyesizz vallaha kimseden hayır yok ne olmuşş verse iyi şartlarda bakılsa ama lafa gelincee babaannen kurban olsun derlerr Allahım muhtaç etmesin onlara vallaha gülüm:26:
efenimmmmmmmmelifimmmmmmmmmmmmmmmm
heyoooooooooooooooooooooooo burdasın
aynen vallahı bide aynı apartmandayız seytan diyo sattır evi gec baska bi yere nadır görsünler bebeyide.
efenimmmmmmmm
burdayım gülümişlrimi hallettim oturdum yorulmuşumki daha bir yemeğim var koyulucak semiz otunu yıkadımdaa pişirmeye koyucam senin balık hazırmı melisam
valalaha aslında onlaın hakettiği oda iştee deidğin gibi eşinlede kötü olmak varr haketmeyene yapmayacaksındaa işte olmuıyo aynı apartmandada zor olurki bee gülüm vallahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?