Hamilelik ve eşimin kürtaja zorlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes bebeğin hayatından bahsediyor da kadın da üst üste almış olduğu hatalı kararlarla kendi hayatını bitirmiş.

sigara icmeyin bebege cok zararli. ailenize danisin bir an once, bu boyle gitmez.

Evet takvim yöntemine göre korunmak tamamen işi şansa bırakmakmış ve böyle durumlar da yaşanabiliyormuş buna diyecek bir şeyim yok. Ama ev bark yok demedim, bazı sebeplerden gidemiyoruz dedim. Düğünüm şu an taşınmış olmam gereken şehirde yapıldı. Geri dönmek zorunda kaldık. Süreç uzadıkça uzadı.
Siz yaşamazsınız böyle rezaletler. Konu açtığıma pişman oldum adama kızan bana saydırmış herkesin seçimleri ve zamanlaması mükemmel sanki

Peki bisey sorucam ailenizle yasiyorsunuz ya butun bunlar olurken kavgalar vs ailenizin tutumu nedir yani ayni evin icinde muhakkak duyuyorlar yada anliyorlardir.. kavgalarinizi duyuyolarmi ?

Merhaba size özel mesaj yazmak istedim fakat özel mesaja hesabınız kapalı. İsterseniz açabilirseniz sevinirim. İyi akşamlar.

B Buffalosos sizin de gebelikte eşle ilgili problem olmuştu sanki. Son durum nedir, çok sıkı takip edemiyorum burayı. Umarım istediğiniz gibidir.

B Buffalosos sizin de gebelikte eşle ilgili problem olmuştu sanki. Son durum nedir, çok sıkı takip edemiyorum burayı. Umarım istediğiniz gibidir.
Şu an bir sorun yok komple çocuğumu alır giderim doğumda bile göremezsin dedim o dönem benim yurtdışına kaçabileceğimi düşünmüş baya gelip ağladı yalvardı ayırma bizi diye öyle iki üç günde çözüldü ama en azından bir nevi bu erkeklere iyi oluyor gidemez yapamaz sanıyorlar bizi..

Çok sevindim istediğiniz şekilde sonuçlanmasına. Sağlıkla, birlikte büyütün inş bebeğinizi. Yine de tetikte kalmak lazım tabi.

Bu bir korunma yontemi degil ki

"Insallah hamile kalmam" demek > takvime gore korunmak
Öyle değil o.

İnşallah hamile kalmam demek = geri çekilme uygulamak.

Allah'ım nolur hamile kalayım, bu evliliği yürütmem için lazım, sorana kazara kaldım derim demek = takvim yöntemi uygulamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…