- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
-
Ben adet oldum cnm 3 gün gecikmeylesizde böyle toplu şekilde alta alta dizip atarsanız kolaylık olur karşılaştırmada
olsun canm zamanı var herşeyinn en güzel en sağlıklı zamanda versin RabbimBen adet oldum cnm 3 gün gecikmeyle
Gittikce koyulaşmış yarın pik olur gibi geldı bana.kızlar selam toplu olarak yazan testlerim sırasıyla yapılanlar tekli olanda bugün yaptığım döngümün 14.günündeyimmm inşallah göreceğim yumurtlamamı =)
Eki Görüntüle 2284345 Eki Görüntüle 2284346
Değerlendırdık hayırlısıyla inşallah bakalım :)aynen canm silikleştiyse artk çatladı =))) hayırlı olsun değerlendirdiysenn inşallah tutar
Bende 7. Gun deyim ve 5 temmuzda randevum var catlatma ıgnesı denıycem bakalım inşallah rabbım ilkini nasip etmedi inşallah bu sefer nasip ederMerhaba arkadaslar oncelikle herkese rabbim hayirli evlat nasip etsin diyerek basliyorum.bende sogan kuru uyguluyorum 6.günümdeyim merakla bekliyorum
çatladığı günden 12-13 gün sonra test yapabblirsnDeğerlendırdık hayırlısıyla inşallah bakalım :)
inşallah olur canmmmBende 7. Gun deyim ve 5 temmuzda randevum var catlatma ıgnesı denıycem bakalım inşallah rabbım ilkini nasip etmedi inşallah bu sefer nasip eder
hadi bakalm canm soğan kürü ne için adet düzensizliğinmi vardıMerhaba arkadaslar oncelikle herkese rabbim hayirli evlat nasip etsin diyerek basliyorum.bende sogan kuru uyguluyorum 6.günümdeyim merakla bekliyorum
Hayır canım adetlerim duzenli,kizim 3 yasinda kızıma kardes istiyorum korunmayi biraktim 5 aydir deniyoruz olmuyor.smear testinde enfeksiyon mantar cikti bende ibrahim saracogluna denk geldim denemek istedim .doktor sorun yok dedi bakalim hayırlısı.bu kurle cok hamile kalan var umarim olurhadi bakalm canm soğan kürü ne için adet düzensizliğinmi vardı
Insallah canim haberleselim buradan ama bu kuru iki kez uyguluyorsun ilk denemede rahim temizleniyor adet goruyorsun ikinci adet sonrasi cok cabuk hamile kalan varBende 7. Gun deyim ve 5 temmuzda randevum var catlatma ıgnesı denıycem bakalım inşallah rabbım ilkini nasip etmedi inşallah bu sefer nasip eder
ay hadi inşallah canm bende smear testi içn örnek aldıktan sonra doktor kaşıntın varmı dedi evet biraz dedim mantar olablir dedi..sıkntı yaratacak bişeymi dedm vücudmz kendi kendne yaratır dedi smear sonucunda ne çıkacak bakalm..sana ilaç yada fitil gibi bişey vermedimiHayır canım adetlerim duzenli,kizim 3 yasinda kızıma kardes istiyorum korunmayi biraktim 5 aydir deniyoruz olmuyor.smear testinde enfeksiyon mantar cikti bende ibrahim saracogluna denk geldim denemek istedim .doktor sorun yok dedi bakalim hayırlısı.bu kurle cok hamile kalan var umarim olur
Haberleşelim canım zaten tekrardan denemeyi düşünüyorum eger bu ay olmazsaInsallah canim haberleselim buradan ama bu kuru iki kez uyguluyorsun ilk denemede rahim temizleniyor adet goruyorsun ikinci adet sonrasi cok cabuk hamile kalan var
Hatta su anda iciyorumBende 7. Gun deyim ve 5 temmuzda randevum var catlatma ıgnesı denıycem bakalım inşallah rabbım ilkini nasip etmedi inşallah bu sefer nasip eder
Ben de bır yarım saat önce içtim cok iğrenç tadı burnumu kapatıp fondip yapıyorumHatta su anda iciyorum
Evet canim verdi ilac ve fitil kullandim ama ben ilk kasintilarim basladiginda saglik ocagina gittim doktor fitil verdi kullandim gecmedi biraz ihmal ettim baktim olacak gibi degil jinekologa gittim o fitil ve ilaç verdi kullandim gecti bir sikinti olmadi aradan 2 ay gecti gebelik olmadi yine doktora o sekilde gitmeye karar verdim yenidenay hadi inşallah canm bende smear testi içn örnek aldıktan sonra doktor kaşıntın varmı dedi evet biraz dedim mantar olablir dedi..sıkntı yaratacak bişeymi dedm vücudmz kendi kendne yaratır dedi smear sonucunda ne çıkacak bakalm..sana ilaç yada fitil gibi bişey vermedimi
okadr yoğun bi şikayetm yok aslnda ama doktro nasıl anladı kaşntım oldğnu ondan süphelendm .smear sonucumu almaya gittiğimde onuda sorcamEvet canim verdi ilac ve fitil kullandim ama ben ilk kasintilarim basladiginda saglik ocagina gittim doktor fitil verdi kullandim gecmedi biraz ihmal ettim baktim olacak gibi degil jinekologa gittim o fitil ve ilaç verdi kullandim gecti bir sikinti olmadi aradan 2 ay gecti gebelik olmadi yine doktora o sekilde gitmeye karar verdim yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?