- 13 Mayıs 2019
- 272
- 237
- 18
- Konu Sahibi happydays1000
-
Bende akıntı oldugu ıcın gerek duymazdım ama benım akıntıdan 2 3 gun sonra yumurtlama oldu pik oldu yanı öyle anladım bu ay.gecen ay olsa akıntı zAmanı degerlendırır sonra bırakırdım.meğer öyle yumurtlama zamanını kaçırıyomuşumBenim de öyle olduğu için gerek duymadım testlere
İşte onun için adetten sonra gün aşırı ilişki yaşayın diyo doktorlar cnm ama bazen zorluyor iş güçBende akıntı oldugu ıcın gerek duymazdım ama benım akıntıdan 2 3 gun sonra yumurtlama oldu pik oldu yanı öyle anladım bu ay.gecen ay olsa akıntı zAmanı degerlendırır sonra bırakırdım.meğer öyle yumurtlama zamanını kaçırıyomuşum
Aynen öyle. O günleri değerlendırsek bile tutmayabılıyor. Zamanı gelınce olur inşallahİşte onun için adetten sonra gün aşırı ilişki yaşayın diyo doktorlar cnm ama bazen zorluyor iş güç
yumurtanin catladigini mi gösteriyor canim 13 ve 14. Gun belirgin ikinci cizgisiBUDA BUGÜNE KADARKİ TOPLU OVULASYON TESTLERİM TAM YUMURTLAMA DÖNEMLERİME YAKIN OLDUĞUM İÇİN BU SIRALAR Bİ ÖĞLEN Bİ AKŞAM GİBİ YAPICAM BİRAZDAN TESTİ YENİLEYECEĞİM
Eki Görüntüle 2284599
Canim benimde bugun sol tarafimda keskin bir agri ve batma oldu yumurtlama günümdeyim bende sence catlamismidirÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YANİ 15.GÜNDE YUMURTLAMAYI GÖRDÜM ÇATLADIĞINIDA GÖRÜRÜM İNŞALLAH
BELİRTİLER DÜN GECE BAŞLAYAN SAĞ TARAF TA HAFİF HAFİF Bİ KASIK AĞRISI..AKINTIM BAHSEDİLEN GİBİ DEĞİL ÇOK FAZLA YOK..BİRDE SAĞ BEL BOŞLUĞUMDA HAFİF BİR BATMA ŞEKLİNDE AĞRI VAR....
Eki Görüntüle 2284604
Canim hangi marka paylaştın testinBUDA BUGÜNE KADARKİ TOPLU OVULASYON TESTLERİM TAM YUMURTLAMA DÖNEMLERİME YAKIN OLDUĞUM İÇİN BU SIRALAR Bİ ÖĞLEN Bİ AKŞAM GİBİ YAPICAM BİRAZDAN TESTİ YENİLEYECEĞİM
Eki Görüntüle 2284599
Canim hangi markayi kullandin ovulasyon testindeÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YANİ 15.GÜNDE YUMURTLAMAYI GÖRDÜM ÇATLADIĞINIDA GÖRÜRÜM İNŞALLAH
BELİRTİLER DÜN GECE BAŞLAYAN SAĞ TARAF TA HAFİF HAFİF Bİ KASIK AĞRISI..AKINTIM BAHSEDİLEN GİBİ DEĞİL ÇOK FAZLA YOK..BİRDE SAĞ BEL BOŞLUĞUMDA HAFİF BİR BATMA ŞEKLİNDE AĞRI VAR....
Eki Görüntüle 2284604
Laboquick kullanıyorm canm bugün bendede kask ağrısı vardı yani oldğu zaman çatlama değil iyice büyümş oluyor yarn silkleşirse çatladı artk diyecegim bakalmCanim hangi markayi kullandin ovulasyon testinde
Aynen öyle diyorlar canım valla bende çalışan biriyim eve geldiğimde çok yorgun oluyorum artık olduğu kadar rabbim hayırlı zamanda bebişler nasip etsin bizlereİşte onun için adetten sonra gün aşırı ilişki yaşayın diyo doktorlar cnm ama bazen zorluyor iş güç
Bak bugünüde paylaştım bugün asıl yumurtanın en olgun günüyumurtanin catladigini mi gösteriyor canim 13 ve 14. Gun belirgin ikinci cizgisi
Benim eşim de vardiyalı çalışıyor ben öğretmenim bazen günde Bi saat görüşüyoruz o işe gidiyo ben geliyorumAynen öyle diyorlar canım valla bende çalışan biriyim eve geldiğimde çok yorgun oluyorum artık olduğu kadar rabbim hayırlı zamanda bebişler nasip etsin bizlere
Ben ovulasyon kullanmadim bu ayda olmazsa bende düşünüyorum almayı ,bugün kaşık ağrısı coktu bende demekki büyümüş ne zaman çatlar bilmiyorumLaboquick kullanıyorm canm bugün bendede kask ağrısı vardı yani oldğu zaman çatlama değil iyice büyümş oluyor yarn silkleşirse çatladı artk diyecegim bakalm
eşim gündüz çalışıyor ama Benim belli olmuyor polisim her an iş çıkabiliyor belli günler nöbetimiz oluyor hayırlısıBenim eşim de vardiyalı çalışıyor ben öğretmenim bazen günde Bi saat görüşüyoruz o işe gidiyo ben geliyorum
Kasık ağrısı ve akıntı miktarında artık vücut ısısında artık bir de akıntın yumurta akı gibi ve yapışkan oluyor ben öyle anlıyorum aöa bu ay ovilasyon kullandımPeki catladigi nereden anlaşılıyor ovulasyon kullanmadan nasıl anlaşılır
canim benim şu an 13.gün ama o yumurta akı gibi olan akintim 11.gunde geldiKasık ağrısı ve akıntı miktarında artık vücut ısısında artık bir de akıntın yumurta akı gibi ve yapışkan oluyor ben öyle anlıyorum aöa bu ay ovilasyon kullandım
Kuzum benim de bu ay 11. Gün çatladı yumurtam sanırım değişebiliyor ama kaşık ağrısı oluyor sanki adet olacakmışsın gibicanim benim şu an 13.gün ama o yumurta akı gibi olan akintim 11.gunde geldi
Anladim canım ben o gunude bu gunude değerlendirdim hayirlisi bakalimKuzum benim de bu ay 11. Gün çatladı yumurtam sanırım değişebiliyor ama kaşık ağrısı oluyor sanki adet olacakmışsın gibi
İyi yapmışsın kuzum inşallah güzel haberlerini alırızAnladim canım ben o gunude bu gunude değerlendirdim hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?