Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bır yarım saat önce içtim cok iğrenç tadı burnumu kapatıp fondip yapıyorum 😁
Ben boyle otlu seylerin tadina aliisigim soğan suyunu icerken zorluk çekmiyorum ama pipetle icerken daha cabuk bitiyor ve kokusuni almıyorum hatta bardagin agzi kapakli ortadan geçiriyorum pipeti limonata içiyorum gibi hissederek bi bakmisim bitmiş su😅😅😅
okadr yoğun bi şikayetm yok aslnda ama doktro nasıl anladı kaşntım oldğnu ondan süphelendm .smear sonucumu almaya gittiğimde onuda sorcam
Canım doktor beni alttan muayenesi
okadr yoğun bi şikayetm yok aslnda ama doktro nasıl anladı kaşntım oldğnu ondan süphelendm .smear sonucumu almaya gittiğimde onuda sorcam
Canım doktor beni alttan muayene ettiginde cok yogun mantarin var dedi sakin gebe kalma korun demisti bendeki cok fenaydı.sanada gecmis olsun bu arada canim

Ben boyle otlu seylerin tadina aliisigim soğan suyunu icerken zorluk çekmiyorum ama pipetle icerken daha cabuk bitiyor ve kokusuni almıyorum hatta bardagin agzi kapakli ortadan geçiriyorum pipeti limonata içiyorum gibi hissederek bi bakmisim bitmiş su😅😅😅

Canım doktor beni alttan muayenesi

Canım doktor beni alttan muayene ettiginde cok yogun mantarin var dedi sakin gebe kalma korun demisti bendeki cok fenaydı.sanada gecmis olsun bu arada canim
anladm canm bende de vajnal ultrasonla baktı alttan muayenede yoğn olsa sölerdi demekki bakalm sonçta ne çıkacak

BUDA BUGÜNE KADARKİ TOPLU OVULASYON TESTLERİM TAM YUMURTLAMA DÖNEMLERİME YAKIN OLDUĞUM İÇİN BU SIRALAR Bİ ÖĞLEN Bİ AKŞAM GİBİ YAPICAM BİRAZDAN TESTİ YENİLEYECEĞİM

2284599

Merhabalar hamiş adayları bende sizdenim 🤣 kürlerden bahsetmişsiniz peki göbek kaldırma diye birşey duydunuz mu eskiler ağır kaldırma göbeğin düşer bebeğin olmaz derlemiş bizde 6 Aydın korunmuyoruz maalesef güzel haberleri henüz alamadık bende bu ay ovilasyon testi ile takip yaptım inşallah bu seferrr olur 😍🙏

27YİDE DEĞERLENDİRSEYDİN İYİYMİŞ AMA GÜZEL GÜNLERİ DEĞERLERNDİRMİŞSN YİNEDE CANM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN
27 değerlendiremedik canım o akşam çalışıyordum polis memuruyum ama diğerler günleri değerlendirdik bir de sperm kaliteli ise 72 saate kadar yaşıyor diyorlar 26 si birliktelik olmuştu bir kayıp olmaz diye düşünüyorum bat 14 temmuz inşallah olmam 😍🙏

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YANİ 15.GÜNDE YUMURTLAMAYI GÖRDÜM ÇATLADIĞINIDA GÖRÜRÜM İNŞALLAH :21:
BELİRTİLER DÜN GECE BAŞLAYAN SAĞ TARAF TA HAFİF HAFİF Bİ KASIK AĞRISI..AKINTIM BAHSEDİLEN GİBİ DEĞİL ÇOK FAZLA YOK..BİRDE SAĞ BEL BOŞLUĞUMDA HAFİF BİR BATMA ŞEKLİNDE AĞRI VAR....

2284604

27 değerlendiremedik canım o akşam çalışıyordum polis memuruyum ama diğerler günleri değerlendirdik bir de sperm kaliteli ise 72 saate kadar yaşıyor diyorlar 26 si birliktelik olmuştu bir kayıp olmaz diye düşünüyorum bat 14 temmuz inşallah olmam 😍🙏
AYNEN KESNLKLKLE CANMMM HADİ BAKALM MUTLAKA YAZ SOONUCUUU

Ben adetim bittiği gün başladım kuzu takibe her gün 2 defa yaptım ve 11. Gün pik oldu sende bu günü atlama bence büyük ihtimalle yarın silikleşir 😍 amin inşallah olurda güzel haberler veririm 🙏

Ben adetim bittiği gün başladım kuzu takibe her gün 2 defa yaptım ve 11. Gün pik oldu sende bu günü atlama bence büyük ihtimalle yarın silikleşir 😍 amin inşallah olurda güzel haberler veririm 🙏
AYNEN BUGÜN 3 4 GİBİ BİDA YAPICAM..AMA ŞUAN BİZ BEBEK DENEMİYORUZ BEN BİRAZ TAKNTLIYIM DOKTORA ANLATTM KAFANI RAHATLATMAK İÇİN O TESTLERLE YUMURTLADIGINI GÖREBİLİRSİN DEDİ DENİYORUM.. 2 3 AYA KADAR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ İNŞALLAH

Kızlar yumurtlamayı gördüğünüzde akıntı durumu nasıl oluyo? Ben akıntımdan kasıklarımdaki sancıdan anlıyorum o dönemi diye yapmadım

Kızlar yumurtlamayı gördüğünüzde akıntı durumu nasıl oluyo? Ben akıntımdan kasıklarımdaki sancıdan anlıyorum o dönemi diye yapmadım
canm bak bebek düşnüyosan bu testi kesnlkle denemelisin..bende mesela bugün yumurtlama günm olmasına ragmen akntı öle bahsedilen kıvamda değil...birde geçen ay 11.günmde yumurtladım buay 15 oda belli olmuyor ..

Çatlamış ya da çatlama zamanında bende ciddi derece kasık ağrısı oluyor akıntı da yumurta akı gibi oluyor canım sanki kendimi islak gibi hissediyorum ama kişiden kişiye değişiyor diyorlar

BUDA 15.GÜNÜMDE ÖĞLEN VE ÖĞLEDEN SONRA YAPTIĞIM TESTLER

Eklentiler

• 20190703_153448.jpg
    20190703_153448.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 22
Çatlamış ya da çatlama zamanında bende ciddi derece kasık ağrısı oluyor akıntı da yumurta akı gibi oluyor canım sanki kendimi islak gibi hissediyorum ama kişiden kişiye değişiyor diyorlar
Benim de öyle olduğu için gerek duymadım testlere

Back