Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şişti kuzum baya şişti geçen ay da şişmişti ama uçlarda acı yoktu bu ay var ve işin garip ayni kasık ağrısı var ve kendimi ıslak gibi hissediyorum akıntım oluyor hala olmazdı böyle ama sana ovilasyon testini öneririm ben ilk defa kullandım gayet iyiliği gördüm yani önceden de biliyordum çatlamanın olduğunu ama psikolojik bir rahatlama oluyor testle

Valla bende saldım artık ya baktım kendimi de eşimi de yıpratıyorum eşimi çocuk yapacak bir şey gibi görüyormuşum dedim aman ya Allah nasip edeceği zaman olur diyorum artık

bende alacağım canım bu ay olmazsa,bende de ağrı ve akıntı var ama goguslerde hiçbir belirti yok malesef

Valla bende saldım artık ya baktım kendimi de eşimi de yıpratıyorum eşimi çocuk yapacak bir şey gibi görüyormuşum dedim aman ya Allah nasip edeceği zaman olur diyorum artık
Aynen bende öyleydim adamın kafasının etini yedim şu gün şu saatte diye diye sonra bende yoruldum bu durumdan Allah nasip edecek olunca o an sana rahatlık veriyor emin ol herşeyin vakti var ve Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir .kurankursundki bayanlara Meryem süresini dagitabilirsin canım daha bitmeden hemen hamile kalanları duydum topu edilen dualar dah makbul Allah katında

Kuzum bingölde öyle tanıdığım yok söyleyipte okutacağım olmadı kendim okurum bundan sonrası Allah’ın bileceği birşey verecek olanda o vermiyorsa da bir hayır vardır kuzum Rabbim isteyenlere versin inşallah

Senin daha yeni çatladı demi sen gün aşırı ilişkiyi dene kuzu belki daha çatlamamıştır ya da uzun sürüyordur bilemeyiz garanti olsun dene sen
Ben ağrı ve akıntı olunca acaba bir yumurta daha mı çatlıyor diye ovilasyon testi yaptım ama yoktu işte test olsa bakarsın

kızlar yaşasınki 16.günümde tam olgun yumurtamı görüp piki yakaladım.yarın çatlarsa silikleşecek ve silikleştiği günden (yani çatladığı günden) 14 gün sonra adet beklenecek..hadi bakalımmmm

Eklentiler

• 20190703_182310.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 20190704_115905.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 25
Cnm naptın çatladı mı yumurtan yaptın mı test

Yok canm ama artk kafm rahat bazı durmlar var onu halledelm öyle inşallh
Valla cnm ben insanların düşüncelerine çok şaşırıyorum ya evlenip hemen bebek yapıyorlar ya ne ara güvenip istiyorlar anlamıyorum sonra da buraya konu açıyorlar yok aldattı yok sevgisi bitti diye kesinlikle evlilik oturmadan bebek istemek saçma bence

Aynen öyle bizm çokşükr öyle bi durumdan dolayı değil şuan istememe sebebimz..ev durumumz var iki annedn birne yakına taşınıcaz..bahsettiğim durum bu :)

Aynen öyle bizm çokşükr öyle bi durumdan dolayı değil şuan istememe sebebimz..ev durumumz var iki annedn birne yakına taşınıcaz..bahsettiğim durum bu :)
Yok cnm snein için demedim genel konuştum ki bende yaşadım bunu kimseyi yargılayamam 4 yıllık evliyiz 1 yıldır oturdu evliliğiniz. Hayırlısı olsun ama bence çok da yakına taşınmayın sonra sıkıntılar çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…