- Konu Sahibi happydays1000
-
Şişti kuzum baya şişti geçen ay da şişmişti ama uçlarda acı yoktu bu ay var ve işin garip ayni kasık ağrısı var ve kendimi ıslak gibi hissediyorum akıntım oluyor hala olmazdı böyle ama sana ovilasyon testini öneririm ben ilk defa kullandım gayet iyiliği gördüm yani önceden de biliyordum çatlamanın olduğunu ama psikolojik bir rahatlama oluyor testleCanim sistiyse ve uçları acıyorsa sertlik varsa insallah hamilesindir bende öyle belirtiler yok malesef ve ben goguslerden anlıyorum olup olmadığını bence benim olmadı bu ayda,evet canim çok haklısın bende almadim o yüzden bikere bile yapmadın adet günümü bekledim ,ovulasyon testinide kafaya taktigim için almadım
Valla bende saldım artık ya baktım kendimi de eşimi de yıpratıyorum eşimi çocuk yapacak bir şey gibi görüyormuşumBenimde ilkinde 7 ay olmadı çok kafaya takmıştım ama hamile kaldığım ay bırakmıştım çıkardım aklımdan ne ovulasyon testi ne gebelik hicbirini denemedim adetim 3 gün gecikince farkettim hiç bir gün bile gecikmezdi normalde sonra 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Rabbim sanada nasip etsin Insallah
bende alacağım canım bu ay olmazsa,bende de ağrı ve akıntı var ama goguslerde hiçbir belirti yok malesefŞişti kuzum baya şişti geçen ay da şişmişti ama uçlarda acı yoktu bu ay var ve işin garip ayni kasık ağrısı var ve kendimi ıslak gibi hissediyorum akıntım oluyor hala olmazdı böyle ama sana ovilasyon testini öneririm ben ilk defa kullandım gayet iyiliği gördüm yani önceden de biliyordum çatlamanın olduğunu ama psikolojik bir rahatlama oluyor testle
Aynen bende öyleydim adamın kafasının etini yedim şu gün şu saatte diye diye sonra bende yoruldum bu durumdan Allah nasip edecek olunca o an sana rahatlık veriyor emin ol herşeyin vakti var ve Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir .kurankursundki bayanlara Meryem süresini dagitabilirsin canım daha bitmeden hemen hamile kalanları duydum topu edilen dualar dah makbul Allah katındaValla bende saldım artık ya baktım kendimi de eşimi de yıpratıyorum eşimi çocuk yapacak bir şey gibi görüyormuşumdedim aman ya Allah nasip edeceği zaman olur diyorum artık
Kuzum bingölde öyle tanıdığım yok söyleyipte okutacağım olmadı kendim okurum bundan sonrası Allah’ın bileceği birşey verecek olanda o vermiyorsa da bir hayır vardır kuzum Rabbim isteyenlere versin inşallahAynen bende öyleydim adamın kafasının etini yedim şu gün şu saatte diye diye sonra bende yoruldum bu durumdan Allah nasip edecek olunca o an sana rahatlık veriyor emin ol herşeyin vakti var ve Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir .kurankursundki bayanlara Meryem süresini dagitabilirsin canım daha bitmeden hemen hamile kalanları duydum topu edilen dualar dah makbul Allah katında
Senin daha yeni çatladı demi sen gün aşırı ilişkiyi dene kuzu belki daha çatlamamıştır ya da uzun sürüyordur bilemeyiz garanti olsun dene senbende alacağım canım bu ay olmazsa,bende de ağrı ve akıntı var ama goguslerde hiçbir belirti yok malesef
Ben ağrı ve akıntı olunca acaba bir yumurta daha mı çatlıyor diye ovilasyon testi yaptım ama yoktu işte test olsa bakarsınSenin daha yeni çatladı demi sen gün aşırı ilişkiyi dene kuzu belki daha çatlamamıştır ya da uzun sürüyordur bilemeyiz garanti olsun dene sen
Hayırlısı olsun :) bende yakaladım böyle bat 12 temmuz bakalım :)kızlar yaşasınki 16.günümde tam olgun yumurtamı görüp piki yakaladım.yarın çatlarsa silikleşecek ve silikleştiği günden (yani çatladığı günden) 14 gün sonra adet beklenecek..hadi bakalımmmm
benim de bat 19 temmuz oldu=)Hayırlısı olsun :) bende yakaladım böyle bat 12 temmuz bakalım :)
Amin canimKuzum bingölde öyle tanıdığım yok söyleyipte okutacağım olmadı kendim okurum bundan sonrası Allah’ın bileceği birşey verecek olanda o vermiyorsa da bir hayır vardır kuzum Rabbim isteyenlere versin inşallah
Canim catlamazsa siliklesme olmuyor muHayırlısı olsun :) bende yakaladım böyle bat 12 temmuz bakalım :)
Koyuysa eger silikleşene kadar test yapmaya devam edın.Canim catlamazsa siliklesme olmuyor mu
Cnm naptın çatladı mı yumurtan yaptın mı testkızlar yaşasınki 16.günümde tam olgun yumurtamı görüp piki yakaladım.yarın çatlarsa silikleşecek ve silikleştiği günden (yani çatladığı günden) 14 gün sonra adet beklenecek..hadi bakalımmmm
Yaptm canm haftasonu çokmüsait olamadm uğrayamadm buralara ..dün t çizgisi silikleşti çatladı .. ekte resim.Cnm naptın çatladı mı yumurtan yaptın mı test
Hadi hayırlısı olsun bakalım. Başladınız mı denemelere pekiYaptm canm haftasonu çokmüsait olamadm uğrayamadm buralara ..dün t çizgisi silikleşti çatladı .. ekte resim.
Yok canm ama artk kafm rahat bazı durmlar var onu halledelm öyle inşallhHadi hayırlısı olsun bakalım. Başladınız mı denemelere peki
Valla cnm ben insanların düşüncelerine çok şaşırıyorum ya evlenip hemen bebek yapıyorlar ya ne ara güvenip istiyorlar anlamıyorum sonra da buraya konu açıyorlar yok aldattı yok sevgisi bitti diye kesinlikle evlilik oturmadan bebek istemek saçma benceYok canm ama artk kafm rahat bazı durmlar var onu halledelm öyle inşallh
Aynen öyle bizm çokşükr öyle bi durumdan dolayı değil şuan istememe sebebimz..ev durumumz var iki annedn birne yakına taşınıcaz..bahsettiğim durum bu :)Valla cnm ben insanların düşüncelerine çok şaşırıyorum ya evlenip hemen bebek yapıyorlar ya ne ara güvenip istiyorlar anlamıyorum sonra da buraya konu açıyorlar yok aldattı yok sevgisi bitti diye kesinlikle evlilik oturmadan bebek istemek saçma bence
Yok cnm snein için demedim genel konuştum ki bende yaşadım bunu kimseyi yargılayamam 4 yıllık evliyiz 1 yıldır oturdu evliliğiniz. Hayırlısı olsun ama bence çok da yakına taşınmayın sonra sıkıntılar çıkabilirAynen öyle bizm çokşükr öyle bi durumdan dolayı değil şuan istememe sebebimz..ev durumumz var iki annedn birne yakına taşınıcaz..bahsettiğim durum bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?