Hamilelik oluşumu

Gülüm değilsin işte neden ikna olmuyorsun. Olmadığına dair Vahiy de indiremem ki
Abla belkide hiç değmedi bile ama ya değdiyse ya o zevk suyunda sperm varsa diye korkuyorum düşündükçe kötü oluyorum okuyorum herkes reglisi gecikince test yapıp hamileliğini öğrenmiş akşamları da test yapsalar doğru sonucları almislar cift cizgiyi yani ama ben o kadar da test yaptim ilişkiden sonra 3. Regl dönemim birde ama sanki bütün anormallikler bendeymis gibi hamile olan kadinlarda regl görebiliyormus ya bende acaba onlardanmiyim diye kuruyorum kafamda yine test yapmalı mıyım acaba bu regl zamanım tamamen bitince az az geliyor 3. Gunumdeyim azaldi bitti gibi ama

Kendimi şiş hissediyorum sık idrara çıkıyorum bunlar belki psikolojik abla bilmiyorum gercekten ama hiç belirti görmeyen ve hamile olan çok kadın olmuş ben hala o zevk suyu değdi mi içinde sperm var mıydı diye düşünüyorum ne deseniz ne söyleseniz haklısınız ama nasıl baş edicem bu korkuyla inanin bilmiyorum, beni engellemeyin abla özür dilerim sizi çok kizdirdiysam sıktıysam

Bazı doktorlar da (Allahtan sayıları çok çok az) böyle korkulardan besleniyor işte, insanlar korkacak ki muayene olacak, kan testleri, ultrason vs tamamen duygusal nedenler… Daha önce de söyledim, senin hamile kalma ihtimalin benim bakire olma ihtimalim kadar! Psikoloğa/psikiyatriste gitmezsen bu sorunu çözemezsin. Sorunun temelinde dini kaygılar ve günah olgusunu olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen muhafazakar bir ailen var, belki de tesettürlüsün. Ben böyle tahmin ettim en azından. Üsküdar’da İDEMER var, Seher hanımı bul terapist kendisi ve sadece hanımlara yardımcı oluyor. Seni teskin edip rahatlatacaktır, durumun dini boyutunu da rahatlıkla konuşabilirsiniz. Hamile değilsin ama sorunun sadece cinsellikle ilgili bir saplantı değil, kuvvetle muhtemel OKB teşhisi alacak ve ilaç başlayacaksın…

Evet abla dini olgular ve toplum baskısı var aslında benim görüşum aileme göre biraz farklı ,yok tesettürlü değilim ama ailem biraz sıkı bu konularda inşallah kötü birşey yoktur abla dediğiniz gibi yani bi diyorum korunmasiz sekilde içeri akan zevk suyu ile bile düşük ihtimalken prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu imkansız sonra sık idrara çıkmak hamileyken regl görmek düşündürüyor üsküdar aslında istanbul 1 saat burdan ama nasıl gideceğim ki tek başıma yollamazlar da burdaki randevuyu bekleyene kadar da canimdan olcam kan azaldi kan gelsin diye karnima kasık masaji yapmaktan morarmaya döndü karnım adaçayı içmekten kusmak üzereyim

Sana kızmak istemiyorum çünkü bu ikna olmama durumun hastalandığın için böyle. Keşke ailenden yardım alacağım biri olsaydı. Yine söylüyorum, senin anlattığın şekilde hamile kalınmaz.

Sana kızmak istemiyorum çünkü bu ikna olmama durumun hastalandığın için böyle. Keşke ailenden yardım alacağım biri olsaydı. Yine söylüyorum, senin anlattığın şekilde hamile kalınmaz.
Ya bu düşünceyi bırakıp sabredicem bi zaman ya da test yapa yapa kafama taka taka hasta olucam oldumda duruyorum gerçi karnım mosmor dokunamıyorum masaj yaptığım için acıyor

Karnına dokunmayı kes. Stresten reglin kesildi muhtemelen. Kafana takmazsan geri gelir. Hamile olman imkansız.
Bıraktım artık abla canım yanıyor çok 3. Gün bitti demekki kesildi bu kadarmış devami gelmeyecek zaten normalde 4 gün sürerdi bu 2 gün oldu bitti

Ella kullandığın için hormonların bozuluyor. Bi süre sonra reglin eskisi gibi olur. Ama sen böyle düşündükçe adetten de kesilirsin demedi deme. Tüm vücudun kontrol merkezi beyin çünkü.

O kadar test yapmışsın hala gebeyim diye korkuyorsun. Sana bu korkun hiç mi saçma gelmiyor

Hamile kadınlar yerleşme kanaması görür o da regli gibi olmaz leke şeklinde olur ve bir iki güne geçer. Bunu da her kadın yaşamaz.

İnternette okuduğun regli geçiriyorum diyen kadınların düşük tehlikesi vardır. Kanama ondan olur.

Sana tavsiyem gebelikle ilgili hiç birşey araştırıp okumaman ve dinlememen.

Bunca tecrübeli üye sana gebe olmadığını söylüyor bunla tatmin ol ve bir daha araştırma yapma. Bu korkudan başka türlü kurtulamazsın. Bize inanmıyorsun bari bu dediğimi yap beynin gebelik düşüncesinden uzaklaşmış olsun.

Evet mesela bugün 3. Gündü ve bitti gibi yürüyüş de yaptim ama demekki bu kadarmış kesildi.
Evet okumak bana yaramadı 9 ay boyunca duzenli regl olup sağlıklı çocuk dünyaya getirenleri görünce iyice korktum o gün bugündür zaten regl olmakta benim korkumu dindirmedi hiç bende çok yoruldum yıprandım çok fazla okumaktanda yoruldum sürekli kötü kötü şeyler iyice strese girdim evde tek başıma hissediyorum kendimi yiyip bitiriyorun

Gebe olup, O okuduğun bayanlar gibi regli gördüğünü var sayalım. Peki 60 günde testte çıkmaz mıydı bi düşün?
Demekki o kadınlardan değilsin.

Böyle düşününce regli düzenini alt üst edeceksin. Yazık değil mi sana ve bedenine.
Şuan bana cevap yazarken bile, yazacağını beyin algılıyor parmaklarının hareket kontrolünü sağlıyor.

Örnek vereyim mesela su içerken bardağı tutman gerektiğini biliyorsun ve öncesinde bardağa su koyup içmesini düşünüyorsun demi. Otururken kalkmadan önce kalkmayı düşünüpte kalkıyorsun. İşte bu düşünce sistemine bağlı beynin hareket komutunu devreye sokuyor. Bunlar aklından anlık geçer ve sen düşünürek hareket sağladığını farketmezsin bile. Başın ağrımazken sürekli başının ağrıdığını düşün. Başım ağrıyor de içinden ya da hayal et, bunu dene bak gör başın ağrımaya başlayacak.

Buraya kadar anladıysan vücudunun neden gebelik semptomlarını da verdiğini anlarsın. Sen gebemiyim diye düşündükçe beynin gebelik semptomları vermeye devam edecek.

Ne diyeceğimi bilemedim ki abla hala çok kötüyüm ağlamaktan okuamıyorum bile yasdiklarinizi

Defalarca yazdım, yazdık, izah ettik, hiçbir şekilde anlamıyor. Boşuna yani anlatma çabanız. Psikoloğunda etki edeceğini sanmıyorum artık şu sürece, psikiyatr gerekiyor hem de acil.
Kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum ama valla yıldım bende artık. Kendi kendini hasta ediyor Allah kolaylık versin ne diyim. Yeterli cinsel bilgiye sahip olmadan cinsellik yaşamanın sonuçları böyle oluyor işte.

Bilgi eksikliği var ama kızda esas OKB var, cinsel takıntılarla ilk belirtilerini veriyor çoğu zaman. Yani salt bilgi eksikliği olsa araştırır öğrenir, tüm çabamıza rağmen daha kötüye gitmezdi… Ben de kendine zarar verecek korkumdan hala bir çaba içindeyim ama ne dersek diyelim “hamile miyim” diyor. Birileri de ya bilgisizlikten ya da kötülük olsun diye “hamile olma ihtimalin var” demişler, çıkamıyor bu döngüden. Daha ilk yazdığında bana dedim ki “sen bu endişeyi 9 ay çekersin, çünkü psikolojik sorunun var…” ne yazık ki iş oraya doğru gidiyor. 3 aydır bu vaziyette, 2-3 ay daha en az gider hamile olmadığını anlayana kadar…

Bende sizin gibi düşünüyorum. Keşke tedavi olabilse ama o imkanlara da sahip değil ne yazık ki. Üyeler konuyu hafife alma ayrımını, üyenin durumuna göre yapabilseler keşke. Yaşı da küçük belli ki üzüldüm çokca. Araştırma yapmayı bırakırsa en azından takıntısı bi nebze azalır. Araştırma yapmamasını söyledim ama inşallah bu konuda kendine hakim olabilir.

Artık araştırmayı bıraktım çünkü okuduklarım beni böyle kötü yaptı daha fazla okuyup kendimi kötüye sürüklemek istemiyorum bu ay ki reglim 3 gün sürdü bitti belki stresten belki havadan bilmiyorum ama bidahaki ay olcak mıyım olayım diye adaçayı vs içmeye yeltenmiycem normal akışında olursa olur belki zorladığım için böyle oluyor bilmiyorum , burdaki herkes siz de dahil -prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile kalınmaz imkansız - dediniz sevgilimde aynı şekilde 3 aydır emin ve bu konu için çok rahat nedenini soruyorum biliyorum çünkü bu şekilde hamile kalamayacağını eminim dedi zaten bu saatten sonra yapcap pek bir şey de kalmiyor çünkü kötü bir şey olduysa bile 3 ay oldu nerdeyse

Artık araştırmayı bıraktım çünkü okuduklarım beni böyle kötü yaptı daha fazla okuyup kendimi kötüye sürüklemek istemiyorum bu ay ki reglim 3 gün sürdü bitti belki stresten belki havadan bilmiyorum ama bidahaki ay olcak mıyım olayım diye adaçayı vs içmeye yeltenmiycem normal akışında olursa olur belki zorladığım için böyle oluyor bilmiyorum , burdaki herkes siz de dahil -prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile kalınmaz imkansız - dediniz sevgilimde aynı şekilde 3 aydır emin ve bu konu için çok rahat nedenini soruyorum biliyorum çünkü bu şekilde hamile kalamayacağını eminim dedi zaten bu saatten sonra yapcap pek bir şey de kalmiyor çünkü kötü bir şey olduysa bile 3 ay oldu nerdeyse

Kötü bir şey olmadı, çünkü olması imkansız! İlerde anne olmak istediğinde anlayacaksın ve bu yaşadıklarına güleceksin inan. İçin rahat olsun, yemene içmene bak, alışveriş yap, kendine özen göster, giyin süslen… Hamile olman imkansız sil at kafandan, defalarca yazdım “sana bu şekilde hamile kalırsın.” diyenler kimse yazsınlar biz de bilelim nasıl oluyormuş, senin durumunda bir kızı saçma sapan şeyler yazıp korkutanları affedemiyorum. Pandemi olmasa ve gebe olmasam inan atlar gelirdim yanına, sana baştan sona yumurtlamadan alır yazarak çizerek anlatırdım. Bebeğim o işler öyle kolay değil, Allah isteyen herkese bebek nasip etsin, ama senin durumunda zaten bebek olmaz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…