- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
-
- Konu Sahibi Sledva2040
Kötü bir şey olmadı, çünkü olması imkansız! İlerde anne olmak istediğinde anlayacaksın ve bu yaşadıklarına güleceksin inan. İçin rahat olsun, yemene içmene bak, alışveriş yap, kendine özen göster, giyin süslen… Hamile olman imkansız sil at kafandan, defalarca yazdım “sana bu şekilde hamile kalırsın.” diyenler kimse yazsınlar biz de bilelim nasıl oluyormuş, senin durumunda bir kızı saçma sapan şeyler yazıp korkutanları affedemiyorum. Pandemi olmasa ve gebe olmasam inan atlar gelirdim yanına, sana baştan sona yumurtlamadan alır yazarak çizerek anlatırdım. Bebeğim o işler öyle kolay değil, Allah isteyen herkese bebek nasip etsin, ama senin durumunda zaten bebek olmaz…
Aileni de yok yere üzüyorsun böyle. Anlıyorlardır halinden bir sıkıntın olduğunu… o kadar saçma bir şeye kuruyorsun ki, kafana meteor düşme olasılığı daha fazla ! Kendine gel, yemene içmene özen göster, yoksa gerçekten hastalanacaksın. Psikoloğa gidene kadar kendini telkin etmeye devam et.inşallah kötü bir şey olmamıştır abla bugünde reglimin 4. Günü az az geldi bugünde, diyorum bu kadar imkansizliga rağmen yani sizlerin anlattığına göre testlerin negatif olmasina 3. Regli olmama rağmen sevgilime göre de korkum yersiz ama artık sabırla beklemekten başka unutmaya çalışmaktan başka çarem yok her an bu korkuyla ne yemek yiyebiliyorum ne elim kolum kalkıyor kaldım öylece boş boş düşünüyorum kuruyorum kendimi yıpratıyorum istemeden zarar görüyorum
Evet abla anlıyorlar tabiki sürekli ağlıyorum üzülüyorum yemek yiyemiyorum düşünmekten mutsuzluktan sorguluyor soruyor analtmayinca sinirleniyorAileni de yok yere üzüyorsun böyle. Anlıyorlardır halinden bir sıkıntın olduğunu… o kadar saçma bir şeye kuruyorsun ki, kafana meteor düşme olasılığı daha fazla ! Kendine gel, yemene içmene özen göster, yoksa gerçekten hastalanacaksın. Psikoloğa gidene kadar kendini telkin etmeye devam et.
Zaten 3. 4. Günde regli leke leke gelir yoğun olmaz. Normal yani. Birinci ya da ikinci gün biraz yoğun geçer 3. Günden itibaren rahat geçer. Burda da gebeliğe yoracağın bi durum yokinşallah kötü bir şey olmamıştır abla bugünde reglimin 4. Günü az az geldi bugünde, diyorum bu kadar imkansizliga rağmen yani sizlerin anlattığına göre testlerin negatif olmasina 3. Regli olmama rağmen sevgilime göre de korkum yersiz ama artık sabırla beklemekten başka unutmaya çalışmaktan başka çarem yok her an bu korkuyla ne yemek yiyebiliyorum ne elim kolum kalkıyor kaldım öylece boş boş düşünüyorum kuruyorum kendimi yıpratıyorum istemeden zarar görüyorum
İç karın genişliğinden dolayı karnı çıkmayan bir gebe haberi okursa 9 ay bile devam eder. Onun için testin negatif olmasının bir anlamı yok çünkü!Bilgi eksikliği var ama kızda esas OKB var, cinsel takıntılarla ilk belirtilerini veriyor çoğu zaman. Yani salt bilgi eksikliği olsa araştırır öğrenir, tüm çabamıza rağmen daha kötüye gitmezdi… Ben de kendine zarar verecek korkumdan hala bir çaba içindeyim ama ne dersek diyelim “hamile miyim” diyor. Birileri de ya bilgisizlikten ya da kötülük olsun diye “hamile olma ihtimalin var” demişler, çıkamıyor bu döngüden. Daha ilk yazdığında bana dedim ki “sen bu endişeyi 9 ay çekersin, çünkü psikolojik sorunun var…” ne yazık ki iş oraya doğru gidiyor. 3 aydır bu vaziyette, 2-3 ay daha en az gider hamile olmadığını anlayana kadar…
Kimi etiketliyoruz kadınlar klübü sabır kraliçesi ünvanı vedirmek için sanaAileni de yok yere üzüyorsun böyle. Anlıyorlardır halinden bir sıkıntın olduğunu… o kadar saçma bir şeye kuruyorsun ki, kafana meteor düşme olasılığı daha fazla ! Kendine gel, yemene içmene özen göster, yoksa gerçekten hastalanacaksın. Psikoloğa gidene kadar kendini telkin etmeye devam et.
Evet benimde hazirandaki az ve değişikti temmuzdaki 4 5 gün sürdü bu ayki de ilk 2 gün normal düzeydeydi 3. Ve bugün yani 4. Günü azalmaya leke leke bitmeye döndüZaten 3. 4. Günde regli leke leke gelir yoğun olmaz. Normal yani. Birinci ya da ikinci gün biraz yoğun geçer 3. Günden itibaren rahat geçer. Burda da gebeliğe yoracağın bi durum yok
Siz hiç okumadınız mi testlerde negatif görüp kanda pozitif gören kadınlar olduğunu buradaki üyelerden de iliskiden 30 gün sonra yapilan testlere son derece inanir mısınız benim durumumda olsanız?İç karın genişliğinden dolayı karnı çıkmayan bir gebe haberi okursa 9 ay bile devam eder. Onun için testin negatif olmasının bir anlamı yok çünkü!
Kimi etiketliyoruz kadınlar klübü sabır kraliçesi ünvanı vedirmek için sana
Ya yavrum 30 gün hadi neyse, sen hiç 90 gün negatif görüp hamile çıkan okudun mu ayyyySiz hiç okumadınız mi testlerde negatif görüp kanda pozitif gören kadınlar olduğunu buradaki üyelerden de iliskiden 30 gün sonra yapilan testlere son derece inanir mısınız benim durumumda olsanız?
90 bilmiyorum ama benim yaptığım testlerden en düzgün uyguladiklarim 30 60 66. Günlerde yaptıklarımdıYa yavrum 30 gün hadi neyse, sen hiç 90 gün negatif görüp hamile çıkan okudun mu ayyyy
Sık idrar yaparken yanma hissi oluyor mu? Enfeksiyon varsa yanma da yapar. Ve az az yaparsın idrarı. Bu şekilde değilse sıvı tüketimindendirEvet benimde hazirandaki az ve değişikti temmuzdaki 4 5 gün sürdü bu ayki de ilk 2 gün normal düzeydeydi 3. Ve bugün yani 4. Günü azalmaya leke leke bitmeye döndügebeliğe dair hiçbir belirtimde yok sık idrara çıkmam dışında
Ben pek sıvı tüketmiyorum abla günde en fazla 1 2 bardak su içiyorum, idrarda yanma vs yok ağrım veya sızımda yok ama psikolojikte olsa gittiğimde belirli bi miktar da yapıyorum bu normal gelmiyor yani varmis gibi hissetmiyorum sadece, gidince yapabiliyorum daSık idrar yaparken yanma hissi oluyor mu? Enfeksiyon varsa yanma da yapar. Ve az az yaparsın idrarı. Bu şekilde değilse sıvı tüketimindendir
Canım? Enfeksiyon olabilir. Onunda miktarı var az bi miktarsa çok belirti vermez. Sen bi kaç gün günde 2 litre su tüket. Varsa ilerlemesini önler.Ben pek sıvı tüketmiyorum abla günde en fazla 1 2 bardak su içiyorum, idrarda yanma vs yok ağrım veya sızımda yok ama psikolojikte olsa gittiğimde belirli bi miktar da yapıyorum bu normal gelmiyor yani varmis gibi hissetmiyorum sadece, gidince yapabiliyorum da
Öyle yapıcam abla ya da kendimi ona odaklamamaya çalışacağımCanım? Enfeksiyon olabilir. Onunda miktarı var az bi miktarsa çok belirti vermez. Sen bi kaç gün günde 2 litre su tüket. Varsa ilerlemesini önler.
Anlattık ama değil mi ? Gebeyken regli görsen bile testlerde gebeliğin cıkmaması imkansız diye. Artık normal yaşamına dönÖyle yapıcam abla ya da kendimi ona odaklamamaya çalışacağım3. Reglim bitmek üzere bunu düşünmem çok mu saçma bilmiyorum ama hamileyken regl görüldüğünü ilk defa diger sitelerde araştırınca gördüm kafami kurcalayip duruyor çok
O kadar sabırlı değilim, kızı özel mesajdan engelledim çünkü sinirimi bozuyordu “hamile miyim” diye sorması, ben de riskli gebelik geçiriyorum, sinirim bozulmasın dedim engelledim. Arada vicdanımı rahatlatmak için yazıyorum sanırımİç karın genişliğinden dolayı karnı çıkmayan bir gebe haberi okursa 9 ay bile devam eder. Onun için testin negatif olmasının bir anlamı yok çünkü!
Kimi etiketliyoruz kadınlar klübü sabır kraliçesi ünvanı vedirmek için sana
Diğer sitelerde, ya da burada hamileyken regl gören, aynı zamanda testleri negatif çıkan bir tane hamile kadın var mı? Allah aşkına bulup linki atar mısın rica ediyorum ? (Elinden zevk suyu bulaşan prezervatif meselesini de geçtim, baya içe boşalmalı örnek kabul ediyorum!)Öyle yapıcam abla ya da kendimi ona odaklamamaya çalışacağım3. Reglim bitmek üzere bunu düşünmem çok mu saçma bilmiyorum ama hamileyken regl görüldüğünü ilk defa diger sitelerde araştırınca gördüm kafami kurcalayip duruyor çok
Vardi abla bi sitede makale altindaki yorumlarda bi üyenin teyzesiydi tekrardan bulabilirsem atacağımDiğer sitelerde, ya da burada hamileyken regl gören, aynı zamanda testleri negatif çıkan bir tane hamile kadın var mı? Allah aşkına bulup linki atar mısın rica ediyorum ? (Elinden zevk suyu bulaşan prezervatif meselesini de geçtim, baya içe boşalmalı örnek kabul ediyorum!)
İlişkiden sonra 30. Gün yapılan test yanılmaz. Geç döllenme de olsa çıkardı. Ayrıca sen belirli zamanlarda pek çok test yaptın, hepsi negatifti. Hangi üyeymiş o teyzesi hem regl olup hem de testleri negatif çıkan?! Bekliyorum bulursan at, öyle über bir insanı tanımak isterim !Vardi abla bi sitede makale altindaki yorumlarda bi üyenin teyzesiydi tekrardan bulabilirsem atacağım, ilişkiden sonra 30. Günde olsa idrar testinde doğru sonuç alınır mı peki abla erken gebelik testinde yani , ve sanırım geç döllenme dedikleri 1 ilişkide olmuyormus 4 5 gün ilişki yaşayınca oluyormuş pek bilmiyorum ama
hamileyken regl olan var mı? - Kadınlar Kulübü Abla yorumlarda 3 4 5. Sayfalarda regl olupta hamile olanlar negatif görenler var ben okudukca kötü olduğum için daha fazla okumadım ama bu gibi yorumlar gördüğüm için çok korkuyorum ve hala okuyunca gidip test yapasım geliyor korkudanİlişkiden sonra 30. Gün yapılan test yanılmaz. Geç döllenme de olsa çıkardı. Ayrıca sen belirli zamanlarda pek çok test yaptın, hepsi negatifti. Hangi üyeymiş o teyzesi hem regl olup hem de testleri negatif çıkan?! Bekliyorum bulursan at, öyle über bir insanı tanımak isterim !
sinirlenmemeye çalışarak yazıyorum, verdiğin linkte hem regl olup hem de testleri negatif çıkan kimse yok!? 1 kişi regli günü gelmeden test yapmış negatif diyorhamileyken regl olan var mı? - Kadınlar Kulübü Abla yorumlarda 3 4 5. Sayfalarda regl olupta hamile olanlar negatif görenler var ben okudukca kötü olduğum için daha fazla okumadım ama bu gibi yorumlar gördüğüm için çok korkuyorum ve hala okuyunca gidip test yapasım geliyor korkudanen net 30. Gün hem normal idrar testi hem erken gebelik testi yaptik negatifti ama 60, 66. Gün-de öyleydi hep negatifti yine okudum 9 ay regl görenleri yine korku basti