Hamilelik mi regl mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sncc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sncc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
7
0
1
26
Merhaba,
İçim içimi yiyor nolur yardımcı olun.
Kasım ve ocak aylarında aşılama denedim negatif sonuçlandı. Pcosluyum. Ama evlendiğimden beri adet düzensizliğim olmadı en fazla 2 gün öne çekti.
2 martta adet oldum 1 nisanda adet olmam gerekiyordu. Ovülasyon tarihleri gün aşırı değerlendirildi bu ay.
Normalde adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı şişmesi olurdu göğüslerimde böyle bir belirti yok. regl olucağım zamanki gibi kasık yanması üst bacak yanması oldu. Oda geçti gibi şimdi sadece damar çekmesi gibi bir his var. Şeffaf ve fazla bir şekilde akıntım var. 26 mart tarihinde oruçluyken peçeteye pembe akıntı geldi adet olucam sandım. Normalde adetten 3 gün çnce koyu renk akıntım olurdu oda olmadı. Çarpıntım var ve her dk midem yanıyor. 4 nisanda erken gebelik testim negatif çıktı
Uzun uzun yazdım ama nolur akıl verin sizde ümitlenmeli miyim

O kadar çok haklısınız ki idrar testi denediniz mi son günlerde

Ovülasyon testi yaptıysanız muhtemelen çıkması gerekiyordu ama geç döllenme de olmuş olabilir

Ovülasyon testi yaptıysanız muhtemelen çıkması gerekiyordu ama geç döllenme de olmuş olabilir
Ovülasyon yapmadım sadece belirtilerden yumurtlama tarihi olduğunu anladım
Belirtiler sizce normal mi bi kaç kişiden göğüs ağrısı normalde olurdu hamile kaldığım ay hiç olmadı şeklinde yorumlar okudum. Benim o kadar şişer ve ağrırdı Hem bi tık büyük sütyen kullanırım regl olduğumda hemde yüz üstü yatamazdım. Bu ay sanki normal zamandaki gibiler

Ovülasyon yapmadım sadece belirtilerden yumurtlama tarihi olduğunu anladım
Belirtiler sizce normal mi bi kaç kişiden göğüs ağrısı normalde olurdu hamile kaldığım ay hiç olmadı şeklinde yorumlar okudum. Benim o kadar şişer ve ağrırdı Hem bi tık büyük sütyen kullanırım regl olduğumda hemde yüz üstü yatamazdım. Bu ay sanki normal zamandaki gibiler
Hamilelik belirtileri kişisel bir şey değişir canım hatta her insanda 2 3 gebelikleri farklı olur yani kan vermeden netleştiremezsin Allah gönlüne göre versin

Back
X