peki sizde ve eşinizde sorun yokkende mi gebe kalmak zor oluyor gerçekten bilmiyorum diye soruyorum yanlış bir şey diyorsam çok özür dilerim , evet havayla ve elle temas olan zevk suyundan supheleniyorum yani prezervatifi geçirirken kenardan eline zevk suyu gelip o sırada üstüne bulaşmış mıdır diye , ella konusunda da abla aslinda sevgilim hiç içme zehirleme kendini dedi ben direndim normalde ilk 3 gün içinde içmem gerekiyormuş ben 4. Gün falan içtim boşuna içtim ama etki etmezmiş 24 saatte alınınca bile etki etmeyenler varmış ama ,benim ilk ayki yani hazirandaki regl günüm 28 iydi siyah kahverengi leke iltihap şeklinde az az geldi bitti , 26 temmuzda 4 5 gün kanamam oldu koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal regl gibi oldu bitti, bu ayki 26 ağustosta başladı bugün 3. Gün azalmaya döndü zar zor geliyor yani normal mi bilmiyorum belki ella yüzünden böyle regl düzensizliği oldu ama , yerleşme kanaması 1 2 damla pembe açık kahve olur diyorlar , bende sizin dediginiz gibi şehir efsanesi gibi yorumlarda okudum hamileyken regl günlerinde yoğun kırmızı renkli kanamalari olan kadinlar varmis (abla acaba onlar doktora gidip ilac ve iğne ile tedavi gormusler midir hamileyken adet gördükleri zaman yoksa ilaçsız normal hamileyken regl mi gormuslerdir), bide ben iliskiden sonra 60 66 . Günlerde bile testler yaptim erken gebelik ama idrarda çıkmayan gebelikler de varmış sadece kanda belli oluyormus onlarda beni düşündürdü, , ama erkek arkadasim dediki o durumlar hamile olan kadinlar için geçerli sen hamile olmadın değilsin de dedi zevk suyu doğrudan korunmasiz sekilde içine akmadı aksaydi evet derdim bi ihtimal ama prezervatfle korunduk sen diyosun sadece bölgendeki zevk suyu prezervatifin üstüne kenardan geçmiş midir diye korkuyorsun diyor bu saçma diyor ve o , o kadar eminki abla ben kızıyorum mesela ben bu kadar korkarken sen nasil bu kadar rahatsin? Diyorum ben eminim çünkü bu şekilde hamile kalinmayacagindan biliyorum ondan rahatım sen bana inanmiyorsun diyor