Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amin size de inşallah ben adetten 2 gün önce pembe nokta şeklinde yaşadım daha da bişey gelmedi onun üstüne test yapmıştım zaten. ama sizin ki devam eden bi lekelenme şeklinde mi?
amin size de inşallah ben adetten 2 gün önce pembe nokta şeklinde yaşadım daha da bişey gelmedi onun üstüne test yapmıştım zaten. ama sizin ki devam eden bi lekelenme şeklinde mi?
doktorunuz öyle dediyse sorun yoktur bazı hamilelikler lekelenme veya kanama ile geçebiliyor ama siz yine de ihmal etmeyin keseyi gördüyseniz önlem amaçlı progestan başlayabilirler belki
doktorunuz öyle dediyse sorun yoktur bazı hamilelikler lekelenme veya kanama ile geçebiliyor ama siz yine de ihmal etmeyin keseyi gördüyseniz önlem amaçlı progestan başlayabilirler belki
Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın