Hamilelik oluşumu

Yok abla ben orada 9 ay boyunca regli görüp sağlıklı Çocuk dünyaya getiren kadın için atmıştım o linki yani regliyken test yapıp negatif çıktı diye atmadim o makaleyi hala bulamadım linkini atmak için

tuttioz Abla bu geç döllenme tam olarak ney bi iliskide geç döllenme olsa bu 30 gün sonra yapilan testte çıkmaz mıydı, birde hamile olupta kanaması olan kişiler regl gorenler yani ilaç veya iğneyle tedavi görür mü yoksa düşük olur çünkü dediginiz gibi

Canım, yumurtlama tarihinin beklenenden geç olması geç döllenme olmasına neden olabilir. Örneğin benim yumurtlama tarihim 3 Eylül diyelim, ama bir sebepten 8 Eylülde yumurtladım, ve 7-8 Eylül tarihlerinde de ilişkiye girdim diyelim. 3 Eylül tarihine göre hesapladığım regl tarihim sapacaktır, yani test yapsam bile negatif görebilirim çünkü beklediğim gibi 3 Eylülde yumurtlamadım, ama 5 gün daha bekler ve test yaparsam pozitif görürüm… 30 gün sonra yapılan testte çıkmaması söz konusu değil. Sana gerçekten sinirliyim, diyorum ki “bana regl olmuş ve testleri negatif çıkmış bir hamile göster.” Alakasız bir şeylerin linkini atıyorsun? O kadınların az bir oranı üstüne görmüş olabilir, diğerleri kimyasal gebelik yaşamış (testler pozitif ama regl oluyor, erken düşükle hamilelik sona eriyor), ve ya gebelikte düşük tehlikesi olduğu için kanama/lekenme görmüşler; hiçbiri test yaptım negatif demiyor. Ki zaten bu olanaksız… Sen artık bu saçmalıkları bıraksan diyorum…

Abla keşke engelimi kaldırsan birkaç şey danışmak istiyorum

ü

hiçbiri değil maalesef. OKB rahatsızlığı var, genç kızlığımda bende de vardı bu illet. Genelde de böyle cinsel bir korkuyla ortaya çıkar… Tedavi olursa düzelir inşallah
Hmm
Yani ne diyecegimi bilemedim
Allah sifa versin
umarım tedavini olursun S Sledva2040
Korkma degilsin hamile

Hmm
Yani ne diyecegimi bilemedim
Allah sifa versin
umarım tedavini olursun S Sledva2040
Korkma degilsin hamile
Teşekkür ederim bazen okuduklarıma inansam da o anlık oluyor testlere de yapıldığı an ve gün inandım sonrası yanılttı mı diyorum, sevgilimde bu şekilde hamile kalinmaz zevk suyuyla zaten düşük ihtimal bide prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu diyorsun imkansiz dedi regl olacaksın dedi az çok olsada 3 aydır oldum ama sık idrara çıkıyorum diye yine kafama taktım araştırdım bu sefer hamilelikte de regl gören kadinlar olduğunu okudum ama her şeye rağmen sevgilim hamile olmadigima bu sekilde kalamayacagima emin 2 3 aydır da bunun arkasında emin yani ne kadar test yaparsak yapalım tek çizgi diyor , bundan sonrası beklemekten başka çarem yok gibi

İdrar yolu enfeksiyonu olmussundur
Acile git durumunu anlat
Test yaparlar
Boylece icin rahat eder
Seni hasta edecek olaylarada girişme canım benim
Bak yukarıda ablan ne guzel destek olmus sana
Eminim herseyi anlatmıştır

İdrar yolu enfeksiyonu olmussundur
Acile git durumunu anlat
Test yaparlar
Boylece icin rahat eder
Seni hasta edecek olaylarada girişme canım benim
Bak yukarıda ablan ne guzel destek olmus sana
Eminim herseyi anlatmıştır
Evet Allah razı olsun 2 3 aydır özelde olsun bu başlık altında olsun çok anlattı çok yardımcı oldu tuttioz çoğu zaman sinirlerini bozdum kizdirdim ama elimde değil inanın, yok abla birdaha asla böyle bir ilişkiye girmeyeceğim evlenene kadar bunu daha atlatamiyorum her anım zehir geçiyor birdaha söz konusu olamaz

Bence kesinlikle hamilesiniz test mest hikaye sık idrara çıkıyorsan bundan daha garanti bir belirti olamaz mesela ben ilk hamileliğimde reglden kesildim ve test yaptığımda pozitif gördüm ama asla inanmadım çünkü sık idrara çıkmıyordum.
Haftalardır aklı başında insanları kendi hastalığınızla oyalamışsınız tebrik ediyorum. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Her kadın hamileliği süresince aynı belirtileri yaşamıyor olabilir hatta bazıları belirtisiz bir gebelik de yaşayabiliyor (regl gecikmesi dışında) ve okudunuz mu hiç bilmiyorum ama hamileyken de 6 7 ay hatta 9 ay boyunca düzenli yoğun kanamali regl geçiren kadınlar var , ben kimseyi bilerek isteyerek keyfiyen oyalamadim ki cidden bi korkum vardı danışmak fikir almak inanmam için bu konu hakkinda bilgi sahibi olmak adina sürekli sorular sorup kafama takilanlari dile getirdim , evet 3 kere az ve degisikte olsa regl gördüm testlerde 5 dk boyunca tek çizgiydi ama sık idrara çıkmak beni şüpheye düşürdü yaşımdan ve bilgisizliğimden dolayı bu korkum normal değil mi sizce de , diyeceksiniz korkuyorsan neden ilişkiye girdin bunu demekle de haklısınız ama ben prezervatifle korunuyoruz nasil olsa diye düşünmemiştim hiç , bölgesinde zevk suyu gördüm o sırada da prezervatifi takıyordu acaba kenardan eline zevk suyu değip oda prezervatifin üstüne bulaşıp beni hamile birakmis midir diye şüpheye düştüm 2 3 aydır da çıkamıyorum işin içinden , sizinde bu şekilde hamile kalınır kalınmaz gibi fikriniz ve bilginiz varsa dinlemek isterim .

Hâla soruyor musun? Kadın dalga geçiyor senin hamilelik kaygınla? Sence fikri ne olabilir bu konuda ? Allah sana gerçekten akıl fikir versin. Kesinlikle seninle son iletişimim bu. Kendine bir iyilik yap, psikiyatra git.

İroniden anlayacak durumda değil, sizi ciddi sanmış. Soruyor bir de “hamile miyim sizce” diye. Allah sabır da vermiyor ki artık…

Aman aman, Allah aşkına yapma. “Test ver falan” deyince hamilelik ihtimali var da ondan diyorsunuz sanıyor. Gitmesi gereken tek doktor psikiyatr…
Yüzde yüz garanti sonuç veren bir yöntem, yaptırsın rahatlasın ablacım, canına yazık değil mi hamile hamile uğraşıyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…