- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi Sledva2040
O sert cevap verenlerin de mutlaka hayatta hataları var, birçok hata. Üslubu öyle onların belki. Hem kimsenin durduk yere bir diğerine ters cevap vermeye hakkı yok ki. Ben de yıllar boyu çok değersiz hissettim kendimi. Bana istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Dediğim gibi psikolog değilim ama aynı yollardan geçmiş biri olarak elimden geldiğince destek olurum.Ben değerli değilim, ben kendime hiç değer vermemişim ki bu korkuyu yaşamaya sebep olacak şeyler yaptım şimdi de 3 aydır bu acıyla kendime zarar veriyorum kendine değer vermeyen birisine kim değer verir ki , burada ablalad bazi üyelere sert davranıyor o üyeler ters cevap veriyor ama benim buna hakkım yok olmadı çünkü hatalarımın ve sonuçlarının farkındayım ne deseler haklılar
O sert cevap verenlerin de mutlaka hayatta hataları var, birçok hata. Üslubu öyle onların belki. Hem kimsenin durduk yere bir diğerine ters cevap vermeye hakkı yok ki. Ben de yıllar boyu çok değersiz hissettim kendimi. Bana istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Dediğim gibi psikolog değilim ama aynı yollardan geçmiş biri olarak elimden geldiğince destek olurum.
O sert cevap verenlerin de mutlaka hayatta hataları var, birçok hata. Üslubu öyle onların belki. Hem kimsenin durduk yere bir diğerine ters cevap vermeye hakkı yok ki. Ben de yıllar boyu çok değersiz hissettim kendimi. Bana istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Dediğim gibi psikolog değilim ama aynı yollardan geçmiş biri olarak elimden geldiğince destek olurum.
Bence evlilik dışı cinsel ilişki yaşadığın ve bunun günah olduğunu düşündüğün için beynin seni cezalandırıyor. Bu vesveseyi sen yaratıyorsun belki de… Nefsine böyle bir ceza veriyorsun. Bu da tabii OKB, mutlaka teşhis alıp tedavine başlanmalı. Bir süre sonra bu tabloya depresyon eşlik eder ki sende de öyle oldu. Erkek arkadaşına söyle seni daha önce psikoloğa götürmeye baksın. Arayıp durumun acil olduğunu doktora bildirebilirsiniz.
Bakın işte bu psikolojik sorunları olan insanların çoğunun düşündüğü bir şey. Ben psikolojik yardım alsam da düzelmez, deriz çünkü aynı durumu yaşayanlar içinde en uç noktada biz varmışız gibi gelir. Bu durumun bir çözümü olmadığını düşünürüz. Bu yüzden demiştim, sizin gibi bu durumu yaşayan bir sürü insan var diye. Onlar da benzer şeyler düşünüyor. Onlar da tedavi oluyor, iyileşiyorlar. Yani bu psikolojik bozukluğun getirdiği bir düşünce, asla geçmeyecek düşüncesi.ben abla inanamiyorum psikoloğa da gitsem çözülemez gibi geliyor
Havayla temas eden sperm hücresi yaşayamaz. Gebe kalmak o kadar basit olsaydı bizler aylarca belki senelerce gebe kalmak için uğraşmazdık. Doğru bi gebelik çalışmasıyla bile gebelik istediğimiz ayda gerçekleşmezken zevk suyuyla ve havayla teması gerçekleşmişken nasıl gebelik oluşacak söyler misin? Üstelik ella kullanmışsın. Regli geçirmişsin. İmkansız yani. Gebe olup regli geçiren kesim sadece bi kaç damla geçiriyor. Oluk oluk geçiriyorsa sıkıntısı vardır. Şehir efsanelerine kulak asma. Ve cinsellik terapisi almanı tavsiye ederim.herkes böyle diyor zevk suyuyla hamile düşükte olsa kalınır ama senin durumunda prezervatifi takarken bolgesindeki zevk suyunun prezervatifin üstüne bulaşması durumunda olmaz diyorlar ama bi türlü inanamiyorum korkularim izin vermiyor
Bak gecen ay benim adetim hic olmadik şekilde oldu. Wcye gittim silince leke geldi adetim olacak dedim tam 3-4 gelmedi bazen silince leke geldi . Ama sonra basladi olabilir bazen gerçketen, zaten ertesi gün hapi tüm duzeni bozuyor.Bugün 3. Günü bende tamamen kesilmesinden korktum geçen ay ne güzel 4 5 gün sürmüştüutanıyorum çünkü pişmanım yani kötü bir şey yaptım ailemin beni sevmesine bile kızıyorum artık hak etmiyorum beni sevmelerini iyi davranmalarini bana üzülmelerini bide kötü bir şey olursa ne yaparım hiç bilmiyorum ama kendimi yiyip bitirdim
Havayla temas eden sperm hücresi yaşayamaz. Gebe kalmak o kadar basit olsaydı bizler aylarca belki senelerce gebe kalmak için uğraşmazdık. Doğru bi gebelik çalışmasıyla bile gebelik istediğimiz ayda gerçekleşmezken zevk suyuyla ve havayla teması gerçekleşmişken nasıl gebelik oluşacak söyler misin? Üstelik ella kullanmışsın. Regli geçirmişsin. İmkansız yani. Gebe olup regli geçiren kesim sadece bi kaç damla geçiriyor. Oluk oluk geçiriyorsa sıkıntısı vardır. Şehir efsanelerine kulak asma. Ve cinsellik terapisi almanı tavsiye ederim.
Benimde 28 haziranda siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi bitti olduğumu bile anlayamadim 26 temmuzda 5 gün kanamam oldu normal regl gibiydi rengi falanda, bu ay 26 agustosta baslayan regliminde rengi normaldo normal regl gibi sadece bugün 3. Günü ve çok az az geldi bitti gibi yaniBak gecen ay benim adetim hic olmadik şekilde oldu. Wcye gittim silince leke geldi adetim olacak dedim tam 3-4 gelmedi bazen silince leke geldi . Ama sonra basladi olabilir bazen gerçketen, zaten ertesi gün hapi tüm duzeni bozuyor.
Yav bacım, sen bırak zevk suyundaki spermi o ilişki zamanında yumurtlama döneminde bile değildin. Anlattım sana. Sperm kadın bedeninde kaç gün yaşar anlattım. Spermin dışarıda yasamayacagini anlattım. Döllenme nasıl olur anlattım. Yumurta kaç saat yaşar anlattım. Bu ikisi bir araya gelmeyince gebelik olamayacağını anlattım. Ortada ölü sperm ve çatlamamış yumurta varken döllenme olabileceği senin mantığının neresine yatıyor Allah aşkına?peki sizde ve eşinizde sorun yokkende mi gebe kalmak zor oluyor gerçekten bilmiyorum diye soruyorum yanlış bir şey diyorsam çok özür dilerim , evet havayla ve elle temas olan zevk suyundan supheleniyorum yani prezervatifi geçirirken kenardan eline zevk suyu gelip o sırada üstüne bulaşmış mıdır diye , ella konusunda da abla aslinda sevgilim hiç içme zehirleme kendini dedi ben direndim normalde ilk 3 gün içinde içmem gerekiyormuş ben 4. Gün falan içtim boşuna içtim ama etki etmezmiş 24 saatte alınınca bile etki etmeyenler varmış ama ,benim ilk ayki yani hazirandaki regl günüm 28 iydi siyah kahverengi leke iltihap şeklinde az az geldi bitti , 26 temmuzda 4 5 gün kanamam oldu koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal regl gibi oldu bitti, bu ayki 26 ağustosta başladı bugün 3. Gün azalmaya döndü zar zor geliyor yani normal mi bilmiyorum belki ella yüzünden böyle regl düzensizliği oldu ama , yerleşme kanaması 1 2 damla pembe açık kahve olur diyorlar , bende sizin dediginiz gibi şehir efsanesi gibi yorumlarda okudum hamileyken regl günlerinde yoğun kırmızı renkli kanamalari olan kadinlar varmis (abla acaba onlar doktora gidip ilac ve iğne ile tedavi gormusler midir hamileyken adet gördükleri zaman yoksa ilaçsız normal hamileyken regl mi gormuslerdir), bide ben iliskiden sonra 60 66 . Günlerde bile testler yaptim erken gebelik ama idrarda çıkmayan gebelikler de varmış sadece kanda belli oluyormus onlarda beni düşündürdü, , ama erkek arkadasim dediki o durumlar hamile olan kadinlar için geçerli sen hamile olmadın değilsin de dedi zevk suyu doğrudan korunmasiz sekilde içine akmadı aksaydi evet derdim bi ihtimal ama prezervatfle korunduk sen diyosun sadece bölgendeki zevk suyu prezervatifin üstüne kenardan geçmiş midir diye korkuyorsun diyor bu saçma diyor ve o , o kadar eminki abla ben kızıyorum mesela ben bu kadar korkarken sen nasil bu kadar rahatsin? Diyorum ben eminim çünkü bu şekilde hamile kalinmayacagindan biliyorum ondan rahatım sen bana inanmiyorsun diyor
Bak sana daha önce de söyledim. Prezervatif ne kadar hamile kalabilirse sen de o kadar hamile kalabilirdin şu durumda. Ha hala diyorsan ki hamile olabilirim o zaman sana göre prezervatif de hamiledir. Yani prezervatif sevgilimden hamile kaldı dediğini bir düşün. Hatta bu cümleyi söyle bakalım sana ne kadar mantıklı ve bilimsel geliyor.Benimde 28 haziranda siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi bitti olduğumu bile anlayamadim 26 temmuzda 5 gün kanamam oldu normal regl gibiydi rengi falanda, bu ay 26 agustosta baslayan regliminde rengi normaldo normal regl gibi sadece bugün 3. Günü ve çok az az geldi bitti gibi yanibuna takılıyorum
Gerçekten çok saçma geliyor düşününce imkansız ötesi abla belki başkası bana bu konuyu anlatıp sorsa bende mucize olur adet olmuşsun testler negatif zevk suyu dogrudan içine gelmemiş prezervatifin üstüne bulaşıp sıvı özelliğini kaybetmiş hamile değilsin derdim ama kendimde düşününce korkularım engel oluyor mantıklı düşünmemeBak sana daha önce de söyledim. Prezervatif ne kadar hamile kalabilirse sen de o kadar hamile kalabilirdin şu durumda. Ha hala diyorsan ki hamile olabilirim o zaman sana göre prezervatif de hamiledir. Yani prezervatif sevgilimden hamile kaldı dediğini bir düşün. Hatta bu cümleyi söyle bakalım sana ne kadar mantıklı ve bilimsel geliyor.
Tamam o zaman sana göre prezervatif sevgilinden hamile şu an.Gerçekten çok saçma geliyor düşününce imkansız ötesi abla belki başkası bana bu konuyu anlatıp sorsa bende mucize olur adet olmuşsun testler negatif zevk suyu dogrudan içine gelmemiş prezervatifin üstüne bulaşıp sıvı özelliğini kaybetmiş hamile değilsin derdim ama kendimde düşününce korkularım engel oluyor mantıklı düşünmeme
Evet abla hatırladım
Ella etki etmişki regli oranınız bozulmuş.peki sizde ve eşinizde sorun yokkende mi gebe kalmak zor oluyor gerçekten bilmiyorum diye soruyorum yanlış bir şey diyorsam çok özür dilerim , evet havayla ve elle temas olan zevk suyundan supheleniyorum yani prezervatifi geçirirken kenardan eline zevk suyu gelip o sırada üstüne bulaşmış mıdır diye , ella konusunda da abla aslinda sevgilim hiç içme zehirleme kendini dedi ben direndim normalde ilk 3 gün içinde içmem gerekiyormuş ben 4. Gün falan içtim boşuna içtim ama etki etmezmiş 24 saatte alınınca bile etki etmeyenler varmış ama ,benim ilk ayki yani hazirandaki regl günüm 28 iydi siyah kahverengi leke iltihap şeklinde az az geldi bitti , 26 temmuzda 4 5 gün kanamam oldu koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal regl gibi oldu bitti, bu ayki 26 ağustosta başladı bugün 3. Gün azalmaya döndü zar zor geliyor yani normal mi bilmiyorum belki ella yüzünden böyle regl düzensizliği oldu ama , yerleşme kanaması 1 2 damla pembe açık kahve olur diyorlar , bende sizin dediginiz gibi şehir efsanesi gibi yorumlarda okudum hamileyken regl günlerinde yoğun kırmızı renkli kanamalari olan kadinlar varmis (abla acaba onlar doktora gidip ilac ve iğne ile tedavi gormusler midir hamileyken adet gördükleri zaman yoksa ilaçsız normal hamileyken regl mi gormuslerdir), bide ben iliskiden sonra 60 66 . Günlerde bile testler yaptim erken gebelik ama idrarda çıkmayan gebelikler de varmış sadece kanda belli oluyormus onlarda beni düşündürdü, , ama erkek arkadasim dediki o durumlar hamile olan kadinlar için geçerli sen hamile olmadın değilsin de dedi zevk suyu doğrudan korunmasiz sekilde içine akmadı aksaydi evet derdim bi ihtimal ama prezervatfle korunduk sen diyosun sadece bölgendeki zevk suyu prezervatifin üstüne kenardan geçmiş midir diye korkuyorsun diyor bu saçma diyor ve o , o kadar eminki abla ben kızıyorum mesela ben bu kadar korkarken sen nasil bu kadar rahatsin? Diyorum ben eminim çünkü bu şekilde hamile kalinmayacagindan biliyorum ondan rahatım sen bana inanmiyorsun diyor
Bende ella 120 saat etkili diye 4. Gün-de olsa içtim ama ilk 3 gün sonra etkisi yok diyorlar gebeliği engellemez diyorlar yaniElla etki etmişki regli oranınız bozulmuş.
Ella reglide kesinti ve düzensizlik yapar.
Evet hiç bi sorun yokken de gebe kalamıyoruz.
Partnerin bile biliyor bu şekilde gebe kalınamayacağını. Rahatlığı bu yüzden.
60 gün sonra testlerde pik çıkmaması imkansız. Olsa çıkardı.
Hamileyken yoğun kanama geçirenlerin düşük tehlikesi vardır bu yüzden geçiriyorlar.
Ay tamam o zaman hamilesindir. Boşver bizim söylediğimiz tüm mantıklı şeyleri, testleri falan. Üç aylık hamilesin o zaman şu durumda. Bulantı kusma tavandır şimdi sende. Memelerin de davul gibi sismistir. Gebelik hormonu yüzünden uyuyorsundur çokça. Baş dönmelerin fenadır. Sürekli açsındır sen. Sürekli yemek yiyorsundur bulantın yoksa. Kilo da almışsındır baya. Karnın da gazdan davul gibi sismistir.Evet abla hatırladımsizinle konuştuktan sonra farkli sitelerde hamile kadinlarinda adet gördüğünü görünce orda size yazdığım tez de çürüdü resmen şimdi işe araştırdım spermler dışarıda uygun ortamda 15 20 dk boyunca yaşar yazmış doktorlar sitesinde ://
Gülüm değilsin işte neden ikna olmuyorsun. Olmadığına dair Vahiy de indiremem kiBende ella 120 saat etkili diye 4. Gün-de olsa içtim ama ilk 3 gün sonra etkisi yok diyorlar gebeliği engellemez diyorlar yani
Erkek arkadasim en başından beri emin bu şekilde hamile kalinmaz ne hapı ne ellasi dedi sonra test dedim saçmalama test yapcak hap içicek bir şey yaşamadık biz dedi
60 gün sonra ilk idrarla hem erken gebelik hem normal idrar testi yaptik 5 dk boyunca tek çizgiydi
66. Gün ilk idrarla 2 erken gebelik testi yaptık 10 dk bekledik tek çizgiydi ikiside
Sürekli idrara çıkma hissi idrar yolu enfeksiyonuna işaret olabilir. Bir doktora git.Merhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı