• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglimin gecikmesi elladan mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamm sensin cidden. En iyisisin. Herşey kesinse konusulacak konu yok. Herşey elladan. Daha ne yani olayin ne şimdi senin. Adet oldun bu ay adet gecikmis elladan diyorsun ok.sebebi belli, herkesin yorumuna da egale edecek bı cevabin var, ne istiyorsun ki sen daha?
Bilmiyorum diyorum. Bilmiyorum. Ben zannediyordum ki ella kullandığım ay tahmini 7 günlük bir gecikme yaşayacağım, sonraki aylarda normal düzenimde devam edeceğim. Fakat asla öyle olmadı. Kullandığım ay 2 gün erken oldu, sonraki ay yani bu ay ise hala olmadı gecikme var. Böyle bir şeyin olabileceği bilgisinde değildim. Bilmiyordum. Korkuyorum sadece ve diğer insanlarla iletişime geçerek bu olayın sadece bende mi böyle olup olmadığı konusunda fikir almak, benden yaşça büyük veya daha deneyimli kişilerden de geri dönüş almak istedim sadece.

Ella bütün düzeninizi bozan bir ilaç geçen ay gününde olmuş olsanız da bu ayı etkilemiş olabilir. Mevsimsel etki altında olabilirsiniz. Belki bunu düşündüğünüz için bile stres olup gecikme yaşamış olabilirsiniz. Zaten eğer kondomsuz birleşmede herhangi bir boşalma yaşanmadıysa gebelik durumu çok çok düşük bir ihtimal içiniz rahat olsun.
Çok teşekkür ederimm cevapladığınız için.

Bilmiyorum diyorum. Bilmiyorum. Ben zannediyordum ki ella kullandığım ay tahmini 7 günlük bir gecikme yaşayacağım, sonraki aylarda normal düzenimde devam edeceğim. Fakat asla öyle olmadı. Kullandığım ay 2 gün erken oldu, sonraki ay yani bu ay ise hala olmadı gecikme var. Böyle bir şeyin olabileceği bilgisinde değildim. Bilmiyordum. Korkuyorum sadece ve diğer insanlarla iletişime geçerek bu olayın sadece bende mi böyle olup olmadığı konusunda fikir almak, benden yaşça büyük veya daha deneyimli kişilerden de geri dönüş almak istedim sadece.
En az üç ay etkisi sürüyor, doğru düzgün derdinizi anlatsanız bayan bilirkişi söylerdik.

Soracagin soru sadece "ellanin etkisi ne kadar sürer" çok basit.
Böyle süslü süslü laflara, laf sokmalara gerke yok yani

saygısızlık yaptıysam kusura bakmayın benim kimseye saygısızlık yapma gibi bi amacım yoktu. Detay verme amacım kendimi daha iyi anlatabilmekti cevapladığınız için tekrardan teşekkür ederim size

İlk olarak ben burdaki hiçbir insana aptal demedim, kendi şahsımın aptal olmadığını belirttim. 2. olarak şuan şehir merkezine yakın bir yerde değilim bu sebepten test alma yapma imkanım yok. 3. olarak da bu imkan yoksunluğundan dolayı benimle benzer durumları yaşayan kadınların görüşünü almak istedim. 4. olarak ise kimseden sinirimi çıkardığım yok, ben bana nasıl yaklaşıldıysa herkese o şekilde yaklaşıyorum.
Bana aciz dediniz farkında mısınız ben paylasımınızı görür görmez ilac hakkında bilgim olmamasına ragmen rahatlatmak icin size dönüs yaptım. Orada da dalga gecmedim korkup ella icip 2. Kez iliski yasamanıza şaşırdım. Hamile kalma korkusuyla ella icip 2 3 hafta sonra tekrar iliski yasamak bana garip geldi sonucta sanıyorum ki bekarsınız prezervatif de tam koruma saglamıyor. Hatta orda gülmemisim bile birde aciz olduk yardım ederken iyi mi🤣

Bana aciz dediniz farkında mısınız ben paylasımınızı görür görmez ilac hakkında bilgim olmamasına ragmen rahatlatmak icin size dönüs yaptım. Orada da dalga gecmedim korkup ella icip 2. Kez iliski yasamanızdı. Hamile kalma korkusuyla ella icip 1 2 hafta sonra tekrar iliski yasamak bana garip geldi sonucta sanıyorum ki bekarsınız prezervatif de tam koruma saglamıyor. Hatta orda gülmemisim bile birde aciz olduk yardım ederken iyi mi🤣
Ella kullandıktan hemen sonra 2. kez ilişki yaşamadım ki ben. Ellayı 3. şubatta içtim, 15 şubatta regl oldum, 28 şubatta kondomla ilişki yasadım. Evet kondom tam koruma sağlamıyor bunun için kondom olmasına rağmen icerideyken bi bosalma olmadı. Bana yazdığınız ilk geri dönüş için saygım çok da teşekkür ederim fakat 2. mesaj bana dalga geçerek yazılmış gibi geldi. Sanal ortam olduğu için gerçek hayattaki gibi tonlama, mimik vs detaylar olmadığı için yanlıs anlamış da olabilirim. Az önce bir başka hanımefendiye de yazdığım gibi benim kimseye saygısızlık etme sataşma gibi bi amacım yok. Dalga geçmediğinizi söylüyorsanız doğru söylüyorsunuzdur ben özür dilerim sizden tepkim için

Ella kullandıktan hemen sonra 2. kez ilişki yaşamadım ki ben. Ellayı 3. şubatta içtim, 15 şubatta regl oldum, 28 şubatta kondomla ilişki yasadım. Evet kondom tam koruma sağlamıyor bunun için kondom olmasına rağmen icerideyken bi bosalma olmadı. Bana yazdığınız ilk geri dönüş için saygım çok da teşekkür ederim fakat 2. mesaj bana dalga geçerek yazılmış gibi geldi. Sanal ortam olduğu için gerçek hayattaki gibi tonlama, mimik vs detaylar olmadığı için yanlıs anlamış da olabilirim. Az önce bir başka hanımefendiye de yazdığım gibi benim kimseye saygısızlık etme sataşma gibi bi amacım yok. Dalga geçmediğinizi söylüyorsanız doğru söylüyorsunuzdur ben özür dilerim sizden tepkim için
Ya ben size üzüldüm sadece. Yani korkup ella içip tekrar olunca iliski ondan öyle bir tepki verdim gülmedim bile neye dalga gececegim ki? Asagılamadım, yargılamadım ben sizle dalga gececek olsam ilk mesajımda gecerdim. Sadece iyi korunun ilaclar zaten hormonlarınızı bozar ben primolut kullandım sadece 1 kere adet geciktirmek icin tüm dengesi bozuldu. Eskiden 28 günde bir olurdum bazen 35 güne cıkıyor. Erkek arkadasınız dikkat etsin ki sizin böyle strese girmenize gerek kalmasın yani anlatmak istedigim. Hala olmadınız mı

Hala olmadım. Ne zaman olacağımı da bilmiyorum ve düşünüyorum

"kondomsuz içime girdiğinde bosalma oldu mu? hayır, zaten taş çatlasa 10 15saniye içeride kaldı. Ella aldım, aldığım ay pıhtılı reglimi oldum. Reglden sonra kondomla ilişki yaşadım, penis vajina teması olmadan mı takıldı kondom? evet. Kondom yırtık mıydı? Hayır değildi hatta iliski sonrası cıkarıp su doldurduk balon gibi şişti sızntı olmadı, kaldı ki kondom takılıyken bile içeride bosalma olmadı. E tamam o zaman benim gebe kalmam için elle tutulur bi sebep yok."

bu düşünceleri kendi kendime yapıp bu sonuca varabiliyorum. Ama regl olmadığım her gün kafama takılan bi "acaba" sorusu günümü mahvediyor. Ve daha ne kadar reglim gecikecek bilmiyorum. Doktora gitsem bir başka konuda bir kadın ella kullandım demeyeceksen doktoru yanlış yönlendirme demiş. Ella kullandım da diyemem elimde olmayan sebeplerden dolayı. Gerçekten çok kötü bi durumdayım psikolojik olarak. Ayrıca bu düzensizlik ne zamana kadar sürecek, veya kendi kendine normal düzenine gelecek mi onu bile bilmiyorum. Belirsizlik içinde olmak cok zor.

Hala olmadım. Ne zaman olacağımı da bilmiyorum ve düşünüyorum

"kondomsuz içime girdiğinde bosalma oldu mu? hayır, zaten taş çatlasa 10 15saniye içeride kaldı. Ella aldım, aldığım ay pıhtılı reglimi oldum. Reglden sonra kondomla ilişki yaşadım, penis vajina teması olmadan mı takıldı kondom? evet. Kondom yırtık mıydı? Hayır değildi hatta iliski sonrası cıkarıp su doldurduk balon gibi şişti sızntı olmadı, kaldı ki kondom takılıyken bile içeride bosalma olmadı. E tamam o zaman benim gebe kalmam için elle tutulur bi sebep yok."

bu düşünceleri kendi kendime yapıp bu sonuca varabiliyorum. Ama regl olmadığım her gün kafama takılan bi "acaba" sorusu günümü mahvediyor. Ve daha ne kadar reglim gecikecek bilmiyorum. Doktora gitsem bir başka konuda bir kadın ella kullandım demeyeceksen doktoru yanlış yönlendirme demiş. Ella kullandım da diyemem elimde olmayan sebeplerden dolayı. Gerçekten çok kötü bi durumdayım psikolojik olarak. Ayrıca bu düzensizlik ne zamana kadar sürecek, veya kendi kendine normal düzenine gelecek mi onu bile bilmiyorum. Belirsizlik içinde olmak cok zor.
Neden ella kullandım diyemiyorrsunuz çekiniyor musunuz? Biri öğrenir korkunuz mu var? Kim öğrenecek ki reşit mi degilsiniz? Kasıklarım agrıyor diye gidin ultrason bakar. Varsa zaten cıkar. Hamile oldugunuzu düsünmüyorum ama test yapamıyorsanız doktora da gitmeniz zorr olur.

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın ve başlıklara acil yardım yazmayın yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X