Hala olmadım. Ne zaman olacağımı da bilmiyorum ve düşünüyorum
"kondomsuz içime girdiğinde bosalma oldu mu? hayır, zaten taş çatlasa 10 15saniye içeride kaldı. Ella aldım, aldığım ay pıhtılı reglimi oldum. Reglden sonra kondomla ilişki yaşadım, penis vajina teması olmadan mı takıldı kondom? evet. Kondom yırtık mıydı? Hayır değildi hatta iliski sonrası cıkarıp su doldurduk balon gibi şişti sızntı olmadı, kaldı ki kondom takılıyken bile içeride bosalma olmadı. E tamam o zaman benim gebe kalmam için elle tutulur bi sebep yok."
bu düşünceleri kendi kendime yapıp bu sonuca varabiliyorum. Ama regl olmadığım her gün kafama takılan bi "acaba" sorusu günümü mahvediyor. Ve daha ne kadar reglim gecikecek bilmiyorum. Doktora gitsem bir başka konuda bir kadın ella kullandım demeyeceksen doktoru yanlış yönlendirme demiş. Ella kullandım da diyemem elimde olmayan sebeplerden dolayı. Gerçekten çok kötü bi durumdayım psikolojik olarak. Ayrıca bu düzensizlik ne zamana kadar sürecek, veya kendi kendine normal düzenine gelecek mi onu bile bilmiyorum. Belirsizlik içinde olmak cok zor.