- 29 Temmuz 2018
- 155
- 103
- 53
- 32
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.581
Akıntı gebelik belirtisi ama bana da geçen ay öyle oldu çok ümitlendim ama kırmızı kartı yedim inşallah tutunur bebişin ahh geldi mi gelmedi mi diye düşünmekten alikoyamiyoruz bir rahat birakabilsek arkadaşım ümidini kestiği ay hamile kaldıinşallah canım hiç regli belirtim falan yok regliden 4 5 gün önce lekelenmem olur benim sonra regli başlar normalde bu ay reglime 2 gün var lekelenme falan başlamadı ara ara ıslaklık hissediyorum aha regli oldum diye tuvalete koşuyorum sadece yoğun bir akıntı oluyo o kadar
canım akıntıya çok güvenmiyorum ben lekelenme başlamaması bana acaba dedirtiyo çünkü mutlaka 4 gün öncesinde falan lekelenme başlar sonra adet başlar benim kafamı o karıştırıyo ve hiç adet belirtim yok bel ağrısı kasık ağrısı hiç birşey yokAkıntı gebelik belirtisi ama bana da geçen ay öyle oldu çok ümitlendim ama kırmızı kartı yedim inşallah tutunur bebişin ahh geldi mi gelmedi mi diye düşünmekten alikoyamiyoruz bir rahat birakabilsek arkadaşım ümidini kestiği ay hamile kaldı
Kaç gün var batabende de inceden bi bulantı var gibi ama psikolojik mi diye tereddütteyim dayanamayıp test yapcam artık
bnde sabah kalkınca hissettim bugün çok hafif ama umutlanmak istemediğim için ona yormadım :)bende de inceden bi bulantı var gibi ama psikolojik mi diye tereddütteyim dayanamayıp test yapcam artık
bat bu cumaKaç gün var bata
Az kalmış aslındabat bu cuma
geçen seferki hamileliğimde bir gün öncesinde testte çıkmamıştı. adet gecikti 5. gün çıkmıştı o yüzden beklesem mi diyorum ama dayanamıyciim hiç bişeye odaklanamıyorumAz kalmış aslında
geçen seferki hamileliğimde bir gün öncesinde testte çıkmamıştı. adet gecikti 5. gün çıkmıştı o yüzden beklesem mi diyorum ama dayanamıyciim hiç bişeye odaklanamıyorum
Bat ne Zaman canımbnde sabah kalkınca hissettim bugün çok hafif ama umutlanmak istemediğim için ona yormadım :)
cuma günü canımBat ne
Bat ne Zaman canım
Son iki gün sık dişini stres yapma ki bebiş tutunsun inşallahcuma günü canım
bekliyorum canım stres yapmamaya çalışıyorum ama malım çıkmıyor aklımdan :)Son iki gün sık dişini stres yapma ki bebiş tutunsun inşallah
gözün aydın canım :)kızlaarr dayanamayıp gidip test aldım ve sonuçne diyosunuz? bence pembe bi çizgi var
ay evet bende gördüm cnmkızlaarr dayanamayıp gidip test aldım ve sonuçne diyosunuz? bence pembe bi çizgi var
çok haklısın cnm ama işte çok isteyince sabredemiyor insankızlar çok abartıyorsunuz valla her halinizi hamileliğe yoruyorsunuz sonra yorulanda üzülende siz oluyorsunuz. Bence bu kadar üzerine düşmeyin herşey olacağına varıyor zaten.
hayırlısı olsun canım son olur inşallahKizlar benim bat kasıma kaldı erkenden kirmizilari gordum dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?