- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.561
Ben direk hesapladımHadi inşallah
Hayırlısı olsun ins ya ;DBizimde evlilik tarihimiz 12 Temmuz . Yeğenimin doğum gunu 12 Temmuz10 temmuz tam 9 ay oluyor
Eğer şuan hamıleysek Temmuz Anası olacakmısız
Bugün buralar tam uyumalık soğuk hava... bende işe gelmek için zor kalktım yataktan.Kahvaltı hazırlamam gerek kızım hoplayıp duruyor ama ne yataktan kalkasim var ne birsey yiyesim:/
Aynrn bnmde hastaneye gitmem gerek kalksam iyi olcakBugün buralar tam uyumalık soğuk hava... bende işe gelmek için zor kalktım yataktan.
Bende kahvaltı hazırladım yıyemedımKahvaltı hazırlamam gerek kızım hoplayıp duruyor ama ne yataktan kalkasim var ne birsey yiyesim:/
Herkeste miskinlik var bugun havadan herhl hayr olsunBende kahvaltı hazırladım yıyemedım
İnşallah bebişlerdendirHerkeste miskinlik var bugun havadan herhl hayr olsun
:) :) Ay güldürdün canım beni.. bende aşırı birşey olmadıİnşallah bebişlerdendir
Sizde de gaz patlaması oldu mu bu ay
Benım daha yenı geçti . 1 hafta yerı göğü inlettım valla.
İnşallah bebişlerdendir
hamıle kalan bır çok kişiden öyle duydum . Ne kadar doğru bılmıyorumgaz hamilelik belirtisi mi ki
Bende de oldu ama herhalde havalardan bilemedim su an pek yok şükür fevri2İnşallah bebişlerdendir
şu sıralar aşırı rahatsızım bu konudan da o yüzden sordum iyi bari belirtiyse sevindimhamıle kalan bır çok kişiden öyle duydum . Ne kadar doğru bılmıyorum
Aynı sıkıntı bende de var ama beş altı saat duş almamak daha iyi diyorlar sabah en az yarım saat önce uyanmak gerekiyorbende öyle yapıyordum birde çalıştığım için sabah duş almak zoruma gidiyordu ama bu ay inat ettim uykusuz kalmka uğruna denedim
aynen canım yumurtlama haftam bitene kadar o şekilde değerlendirdim son 1 haftadır değerlendiremedik ama bata son 2 gün bakalım tutmuşmu bu ayAynı sıkıntı bende de var ama beş altı saat duş almamak daha iyi diyorlar sabah en az yarım saat önce uyanmak gerekiyor
Ben bu ay ebru destanın buhar kurunu uygulicam instagramda çok kişi gebe kalmış tarifleriyle bir umutaynen canım yumurtlama haftam bitene kadar o şekilde değerlendirdim son 1 haftadır değerlendiremedik ama bata son 2 gün bakalım tutmuşmu bu ay
Inşallah tutmustur canim içini ferah tutBen bu ay ebru destanın buhar kurunu uygulicam instagramda çok kişi gebe kalmış tarifleriyle bir umut
inşallah canım hiç regli belirtim falan yok regliden 4 5 gün önce lekelenmem olur benim sonra regli başlar normalde bu ay reglime 2 gün var lekelenme falan başlamadı ara ara ıslaklık hissediyorum aha regli oldum diye tuvalete koşuyorum sadece yoğun bir akıntı oluyo o kadarInşallah tutmustur canim içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?