- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.521
ay kusura bakma canım istemeden üzdüm sanırım Allah tekrar nasip etsin inşallah
amin canım inşallah cuma günü hamilelerde dolsun buralar inşallahYok cnm nereden bileceksin...
İlk hamilelik ilk annelik heyecanım mezarda bitti
İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür hayırlı hamilelik haberleri alırız hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder...
Parlamış biraz resim ama sanki hafif bir çizgi var gibi geldi banaKızlarrr bu teste benim değil çok yakın bir arkadaşımın bakarmisnz biEki Görüntüle 2196375
Yüce Rabbim el açıp dua eden bu güzel anne adaylarının hepimizin duasını kabul eder inşallahamin canım inşallah cuma günü hamilelerde dolsun buralar inşallah
Oda öyle diyor ama ben sizede sorayim dedim bi teşekkür ederimParlamış biraz resim ama sanki hafif bir çizgi var gibi geldi bana
İyi düşünelim iyi olsun :)inşallah canım çok istiyorum içimden bir ses var bebek diyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum :)
AMİNNNYüce Rabbim el açıp dua eden bu güzel anne adaylarının hepimizin duasını kabul eder inşallah
Ayyy ne güzel olur. ınsallah canımHerkes aynı seyi demiş başıma ikitane tatlı bela mı geliyor ne
Ne bilim vala ay ins ben bu ay tuttu gibi hissediyorum göğüslerimdr fena sızlıyor hoc boyle plmazdi adet oncesi gecen ay kimyasalda da el degmiyordu ins bu sefer saglikli gebelik olur ama ben bu sefer cok umutluyumBanada oldu ikigün önce aradada oluyor iğner giriyor sanki hamilemisin yoksa
Yok cnm hepsinde ayri heryrcan oluyo benimde bi kizim var ama acayip heyecanla bekliyorumkuzum senin bir bebeğin varmş Allah bağışlasın beniz daha ilk ve 1 yıldır deniyoruz o yüzden biraz fazla sabırsızım ikinci bebeği olsa hiç bat falan takip etmem herhalde
gerçi oda doğru her bebek ayrı heyecan bakalım ben bu ay tutturabildimmi bu ay ilk defa ilişkiden sonra hemen kalkmadım sabah kadar yattımYok cnm hepsinde ayri heryrcan oluyo benimde bi kizim var ama acayip heyecanla bekliyorum
Vala ben her iliski de en fazla 10 dk uzandim sonra kalktim tuvalete gittim yikandimgerçi oda doğru her bebek ayrı heyecan bakalım ben bu ay tutturabildimmi bu ay ilk defa ilişkiden sonra hemen kalkmadım sabah kadar yattım
bende öyle yapıyordum birde çalıştığım için sabah duş almak zoruma gidiyordu ama bu ay inat ettim uykusuz kalmka uğruna denedimVala ben her iliski de en fazla 10 dk uzandim sonra kalktim tuvalete gittim yikandim
Ins tutmuşturbende öyle yapıyordum birde çalıştığım için sabah duş almak zoruma gidiyordu ama bu ay inat ettim uykusuz kalmka uğruna denedim
inşallahIns tutmuştur
İnşaallah canımNe bilim vala ay ins ben bu ay tuttu gibi hissediyorum göğüslerimdr fena sızlıyor hoc boyle plmazdi adet oncesi gecen ay kimyasalda da el degmiyordu ins bu sefer saglikli gebelik olur ama ben bu sefer cok umutluyum
Bir taşla iki kuşum.mu oluyor acaba merakla bekliyorum nezaman belki olur acaba
Valla bata senin de bsey kalmamış regl olmazsan yaparsın cnm. Testte negatifi görmek bana göre regl olmaktan daha üzücüHanımlar benim bata 2 gün kaldı.4-5 gün öncesine kadar çesitli belirtilerim vardı, geçen ay batım bekledigimden 4 gün erken gelince yine mi aynısı olcak diye düşündüm.simdi belirtilerim geçti gibi ama nolcak bilmiyorum,bekliyorum bakalim.sanki her an hasta olcakmışım gibi geliyor.sizce erken gebelik testi yapayim mi , yoksa 2 gün kalmiş zaten bekleyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?