- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- Konu Sahibi limoncicegi41
Tamam canım inşallah bu ay hepimiz hamile oluruzekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım inşallah bu ay hepimiz hamile oluruzekliyorum canım
merhaba cnaım iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın. adet oldun mu canım?Mrhb kızlar nasilsnz
sonrasında cok problem yasamadım ben. ilk cektirdiğimde 15-20 dk agrım oldu bıraz kanama ama bır pedi doldurmayacak kadar. yani işe gitmene engel değil.
Bende iyiyim canm teşekkürlermerhaba cnaım iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın. adet oldun mu canım?
Bat ne zaman istersen listeye ekleyeyim seni?Merhaba kızlar bende klomen kullandım dünde çatlatma iğnesi oldum inşallah artık hepimizinde istediği olur ekimde kırmızıları görmeyiz
Ben hiç kullanmadım kuzu ama burda kullananları duymuştumBende iyiyim canm teşekkürler
Malesef olmadım daha dr gittim tarlusal yazdı daha önce hiç kullanmadım kullanan oldumu
Korkma 1-2dk sürcek nerde çektireceksinSağ ol canım. İnsallah Benin de öyle olur. Korkuyorum biraz
Adet söktürücü sanırım 2 gündür kullanıyorum belimin ağrısı çok çok artmaya başladıBen hiç kullanmadım kuzu ama burda kullananları duymuştum
Ama testte çizgi var sanki belki yanılıyorum sen yakından daha iyi görürsün. Kan tedti verseydin keskeAdet söktürücü sanırım 2 gündür kullanıyorum belimin ağrısı çok çok artmaya başladı
Adete 1 gün kala yapmıştım 1.4 çıkmıştı yok derdi dr özele gitmiştim griptim antobiyotik fln kullandım sonra 4 gün geçti sanrm bu testi yaptım kafama takıldı atmadım şuan 9 gün oldu adet olmayalı ki zaten benim adetlerin düzensizdir ama klomen kullanmıştım dr ultrason baktı yumurtalık çalışmayı durdurmuş sanrm ader söktürücü yazdı 15 gün sonra gel dedi regln 3 gününe denk geliyorAma testte çizgi var sanki belki yanılıyorum sen yakından daha iyi görürsün. Kan tedti verseydin keske
27 eylül canımBat ne zaman istersen listeye ekleyeyim seni?
İnşallah canım inşallah tüp nerdeyse garanti tabi herşey Allah’ın takdiri. Tüp deniycene göre daha önce aşılama tecrüben olmuştur kaç kez denedin dikkat etmek gereken bişey varmı birde tüp nekadara maloluyorBen de bu ay tüp deniycem gonsl f kullancam . İnşallah olacak
Dr özel olduğu için rapor yok iğneler 900lük 550 lira ama eczanede bile pazarlık yapmak gerekiyor ben daha önceki aylarda 300 lük bir eczaneye sordum500 küsur demişti eşim başka eczaneden pazarlık yaparak 220 ye almıştı şok oldum resmen fark dünyaaaCanim merhaba
İgnelerin ucretleri nasil birde rapor cikarttin mi?
Korkma 1-2dk sürcek nerde çektireceksin