- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- Konu Sahibi limoncicegi41
Merhaba
25 Ekim ..
25 Ekim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ekliyorum listeye hiç doktora gityiniz mi?kaç yıldır evlisinKızlar bugun kırmızıları gördüm 13.ayimizda hüsran
Bat 12 ekim
Merhaba ekliyorum canımMerhaba
25 Ekim ..
Merhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
EKİM ANNE ADAYLARI
- @clarke34 2 Ekim
- @embytn 3 Ekim
- @gizemya 4 Ekim
- B Bendeniz07 5 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- @Busrayld 10 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @wiha02 11 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @minnos26 ?
- @Mrvttttttt ?
ayy kuzum o zaman sansın büyük oranda artar hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun.9 ekim bat.
Cuna gibi Rahim filmi cekinecegim. Allahim hakkimizda hayirli Sini eylesin.
13 aylik evliyim canim tedavi gordum uc defa klomen tedavisi iki ay oncede rahim filmi cektirdim bu ay esime bakilcak sorun cikarsa onumuzdeki ay aşılama yaptırıcaz insallah ekim batı ugurlu gelir de aşılama yaptırmaya gerek kalmazCanım ekliyorum listeye hiç doktora gityiniz mi?kaç yıldır evlisin
1 sene oldu hatta geçti cnm bir sorun yok ama prolaktin yüksekmiş o Zaman'dan beri hiç hormon testi yapmamışlardı doktorumu değiştirdim geçen ay o hormon yaptı prolaktin yüksekmiş ilaç verdi birde troid yüksekmiş işte inşallah beklicem artıkİnşallah canım ne zamandır deniyorsun
ekliyorum canım iğnenin adı ne?inşallah tutar bu ay :)İyi akşamlar herkese
7 ekim benimde
Bu ay aşılama yapıyoruz iğnelere bugün başladım
Herkese bol şans
hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah.8 ekim benimde kızlar bu ay klomen kullandm daha çatlatma yapılmadı o yapılcak sonra beklemedeym inşallah :)
o zamannn ekim bizim ayımız olsun :)Bat cuma günü ama umidi kestim bat 15 ekim ben de burdayim :)
Evet inşallah:))o zamannn ekim bizim ayımız olsun :)
Merhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
EKİM ANNE ADAYLARI
- @clarke34 2 Ekim
- @embytn 3 Ekim
- @gizemya 4 Ekim
- B Bendeniz07 5 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- rainbow4607 7 Ekim
- E Eda3883 8 Ekim
- teacheralla 9 Ekim
- @Busrayld 10 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @wiha02 11 Ekim
- Neic 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- mine8585 15 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- Valensiya 25 Ekim
- @minnos26 ?
- @Mrvttttttt ?
ekliyorum canım peki bat ne zaman? 12 ekim yazayım mı?Benimde bugün itibariyle eylül yalan oldu umutlar ekime :)
Yaz kuzum inşallah bu ay mutlu haberi alırız:)ekliyorum canım peki bat ne zaman? 12 ekim yazayım mı?
inşallahhh canım yaa peşpeşe güzel haberlerimiz gelir inşallah.Yaz kuzum inşallah bu ay mutlu haberi alırız:)
Inşallah cnm benim 15 ekim evlilik yıldönümümüz umarım en güzel hediye olur bize :)inşallahhh canım yaa peşpeşe güzel haberlerimiz gelir inşallah.