- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi limoncicegi41
ayyy cok hos inşallah o zaman :))Inşallah cnm benim 15 ekim evlilik yıldönümümüz umarım en güzel hediye olur bize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cok hos inşallah o zaman :))Inşallah cnm benim 15 ekim evlilik yıldönümümüz umarım en güzel hediye olur bize :)
amin canım inşallah gonal f verdi bu kezekliyorum canım iğnenin adı ne?inşallah tutar bu ay :)
ayy kuzum o zaman sansın büyük oranda artar hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Inşallahayyy cok hos inşallah o zaman :))
Ben de bu ay tüp deniycem gonsl f kullancam . İnşallah olacakamin canım inşallah gonal f verdi bu kez
Canım bende iki kere cektirdim birinde canım cok yandı .diğerinde echomarda cektirdim pek acımadı. Tavsiye ederimİnsallah insallah. Allahım tüm isteyenlere ve bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
İnsallah film temiz çıkar. Düşündükçe geriliyorum filmden korkuyorum cok. Mecbur ama korksam da çektirmem lazim.
filmden korkacak birşey yok kızlar benide çok korkutmuşlardı o stresle girdim bu muymuş yani diyip çıktım normal muayene gibi bi aletle açıp içine ilaç sıkıyo tüpten geçiyo mu ona bakıyo o sıktıgı ilaçta kasıklarda biraz baskı yapıyo o kadar adet sancısı gibi bile gelmedi bana hafifti hiç kafanıza takmadan gidin derim. :) umarım iyi sonuçlar alırsınız...Canım bende iki kere cektirdim birinde canım cok yandı .diğerinde echomarda cektirdim pek acımadı. Tavsiye ederim
Merhaba beni de listeye ekler misin? Onumuzdeki aydan cok umutluyum hadi hayirlisi :) bat 15ekimMerhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
EKİM ANNE ADAYLARI
- @clarke34 2 Ekim
- @embytn 3 Ekim
- @gizemya 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- rainbow4607 7 Ekim
- E Eda3883 8 Ekim
- teacheralla 9 Ekim
- @Busrayld 10 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @wiha02 11 Ekim
- Neic 12 Ekim
- papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @mine8585 15 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @minnos26 ?
- @Mrvttttttt ?
Canim merhabaİyi akşamlar herkese
7 ekim benimde
Bu ay aşılama yapıyoruz iğnelere bugün başladım
Herkese bol şans
Tamam canım ekleyeyiö seniCanim bende varim ama bat ne bilmiyorum muhtemelen 15 ekim olur hasta olmayi bekliyorumda:)
Tabikii eklerim . İnşallah canım hepimiz güzel sonuclar alırızMerhaba beni de listeye ekler misin? Onumuzdeki aydan cok umutluyum hadi hayirlisi :) bat 15ekim
Tabikiii hemen ekliyorım gülgüzeli :)Beni de ekleyebilir misiniz? daha eylül adetim gelmedi ama adet olacağım hiç belirti yok bat 24 ekim
Bende varım kızlar bat 6 ekimMerhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
EKİM ANNE ADAYLARI
- @clarke34 2 Ekim
- @embytn 3 Ekim
- @gizemya 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- limoncicegi41 7 Ekim
- rainbow4607 7 Ekim
- E Eda3883 8 Ekim
- teacheralla 9 Ekim
- @Busrayld 10 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @wiha02 11 Ekim
- Neic 12 Ekim
- papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @mine8585 15 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @minnos26 ?
- @Mrvttttttt ?
Canım bende iki kere cektirdim birinde canım cok yandı .diğerinde echomarda cektirdim pek acımadı. Tavsiye ederim
sonrasında cok problem yasamadım ben. ilk cektirdiğimde 15-20 dk agrım oldu bıraz kanama ama bır pedi doldurmayacak kadar. yani işe gitmene engel değil.Ağzın bal yesin. İnsallah agri sancı acı olmaz.
Ben sabah 7.30 da çektireceğim. 10da iste olmam gerek, gidebilir miyim? İse gitmeyi engelleyecek bir durum olur mu ? Kanama, film sonrası agri sancı olur mu ?
ekliyorum canımBende varım kızlar bat 6 ekim