- 25 Ocak 2017
- 101
- 20
- 44
ölçtürürken heycan mı yapıyosun canım bendr aynıydım cok şükür saglıkla dogurdum hepsi bitti gectikızlaar bende yanı durumdayım ve ilk gebeliğimdede yüksekti ama bunda daha da suan 14 haftalığım ve korkuyorum 1 hafta takip verdi ona göre ilaç başlıycaz dedi ama evde normal 11-7 12-8 en fazla sağlık ocağında ya da dr. kontrolünde 14-9 18 e kadar çıkıyo çok korkuyorum
evet canım ya heyecan yapıyorum malesef elimde değil şimsi kontrolüm var yine kontrolden çok tansiyonum cıkıcak diye stres oluyorum günler öncesindenölçtürürken heycan mı yapıyosun canım bendr aynıydım cok şükür saglıkla dogurdum hepsi bitti gecti
Merhba.acaba tansiyonunuz kac cikiyordu.benimde 13e 8 bugunde 14 e 8 cikti.ben de cok heycanlaniyorum acaba yuksek mi cikicak diye.napmam lazim bilmiyirum doktorumla ayni sehirde degilim mesaj attim donmedi bile cok korkuyorumBende ayniydim canim aleti koluma taktilar mi nabzim 160 goruyodu dusun sanki ne varsa heycan tansiyonuydu doktor bunu biliyodu bende oylr bitirdom hamileligi cok sukur ne dogumda problem oldu ne sonrasinda benim bide kan igne fobim var dusun ben yaptiysam sende yaparsin o an sadece dogurup hastaneden cikmak.istiyosun
Benimde sizin gibi drda bazen 14 8 falan cikiyo. Hatta bi kez 15-16/ 8 mi ne ciktı. Saglik ocagi ve ev olcumlerim normaldi iste gecen bikac gun ev olcumlerinde de 12/9,olunca ben de panikledimMerhba.acaba tansiyonunuz kac cikiyordu.benimde 13e 8 bugunde 14 e 8 cikti.ben de cok heycanlaniyorum acaba yuksek mi cikicak diye.napmam lazim bilmiyirum doktorumla ayni sehirde degilim mesaj attim donmedi bile cok korkuyorum
12/9iyi ama neden panikledin yuksek degilBenimde sizin gibi drda bazen 14 8 falan cikiyo. Hatta bi kez 15-16/ 8 mi ne ciktı. Saglik ocagi ve ev olcumlerim normaldi iste gecen bikac gun ev olcumlerinde de 12/9,olunca ben de panikledim
1
12/9iyi ama neden panikledin yuksek degil
Kac haftaliksin bide bende halsizlik oluyor acaba normal mi bende 35haftaya girmek uzereyimBenimde sizin gibi drda bazen 14 8 falan cikiyo. Hatta bi kez 15-16/ 8 mi ne ciktı. Saglik ocagi ve ev olcumlerim normaldi iste gecen bikac gun ev olcumlerinde de 12/9,olunca ben de panikledim
Degil tabiki. benim dr problem yok tuzu kes dedi sadece ben artik sık olcturmuycem cunki heyecan yaparim yine yuksek cikar12 degilde 9 yuksek degil mi? 38 haftalik benim. Halsizlik normal bence artik agirlasiyoruz malum.
Benim bu zamana kadar hep dusuktu cnm problem olmadi hic tansiyonum.son 2 olcumde boyle yuksek cikti 2 keresinde de kucuk 8 di.buyuk tansiyon mu etkileniyomus doktorun oyle mi dedi sana orayi anlamadim tamBir de iste benim drum. Buyugu herseyden etkileniyo da kucugu normal problem yok diyodu hep simdi kucugu yukselince ben panikledim. Sizin hic kucugu de yukseliyomu