Hamilelik heyecan tansiyon

Buarada daha onceki sorunuza cevap vereyi. Esim olcuyordu. Eczaci ona ogretmisti nasil olcmesi gerektigini. Bir de karsi komsum hemsire o olcuyordu arada.

Buarada daha onceki sorunuza cevap vereyi. Esim olcuyordu. Eczaci ona ogretmisti nasil olcmesi gerektigini. Bir de karsi komsum hemsire o olcuyordu arada.
Teşekkür ederim ya ben çok fena takıntı yapmış durumdayım aklım surekli tansiyonda acaba şu an yüksek.mi basım agriyor yüksek o zaman falan diye geziyorum ama asla olcemiyorum yüksek çıkacak daha kotu olacağım...ozellikle doktora gittiğimiz günler stres yaptığım için bütün gün basım ağrıyor ve hissediyorum çıktığını acaba arada bir çıkması zarar verir mi

Arada bir yuksek cikmasinin sorun olacagini zannetmiyorum tabiki en iyisini doktorunuz bilir ancak ben zaten tansiyonunuzun yuksek oldugunu dusunmuyorum yani muhtemelen stres yaparak kendiniz yukseltiyorsunuz sakin oldugunuz akliniza getirmediginiz zamanlar oluyor mu hic o zaman baksaniz? Eminim akliniz hep tansiyonunuz da ben gunde 100 kere olctugumu hatirliyorum inanin geciyor saglicakla kucaginiza alin inşallah. Buarada ben hala tansiyon olcturmekten cok korkuyorum

Çok sağolun ama şöyle ben kendim yukseltiyorsam bile zararı olur mu acaba ya bu nasıl saçma bir şey biz neden böyleyiz aklıma bile gelmese belki hiçbir şey olmayacak şimdi yok gebelik zehirlenmesi yok gelişme geriliği falan paranoyak oldum

Bana yardim.edin ne olur siz heyecanlaninca çıkıyor muydu peki hiç yuksek

Cikmaz olurmu 16 10 bile olmustu benim bikac kere.mumkun oldugunca dusunmemeye calisin lutfen. Tabiki kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Benim kotrolde en fok ne kadar cikmisti hatirlamiyorum ama 16/8 di galiba bi kez doktor evde duzenli olcum vermisti iste saglik ocaginda ve komsuma olcturdum arada eaim olctu normaldi. Oyle olunca doktor o anlik heyecana verdi bisey yaomadi odem falan da yoktu cunku.

Peki canım çok yordum seni kusura bakma inşallah sağ salim ben de çocuğumu dogururum bana dua et Allah size de sağlık versin

Amin insallah. Merak etmeyin gercekten ben de sizin gibi cokk korkuyordum tansiyon olayindan inanin doktora gidecegimizden bikac gun once kaygisi basliyordu. Tansiyonumu olcecek diye. Tabi o korkuyla yukseliyordu evde surekli kendim olcuyordum bi o kolumdan bir digerinden hatta inanmiyor manuelle esime olcturuyordum

Evet canım aynen ben de öyle doktora gideceğiz diye birkaç gün önceden başlıyorum sonra da işte fazla kasmaktan basım ağrıyor agrayinca da tansiyon oluyor sanırım kısır döngü ah ah senin yerinde olmak çok isterdim

Arakdaslar bu konuya pek bakılmıyor sanırım birkaç sorum olacak lütfen mesajımı görürseniz bana yazın
Buyrun sorabilirsiniz bende az çekmedim o tansiyon kaygısını . Kolumda tansiyon aleti ile gezerdim .sürekli ölçerdim heyecandan yükselirdi . Yükseldiğini gördükçe daha da panik yapardim

Buyrun sorabilirsiniz bende az çekmedim o tansiyon kaygısını . Kolumda tansiyon aleti ile gezerdim .sürekli ölçerdim heyecandan yükselirdi . Yükseldiğini gördükçe daha da panik yapardim
Teşekkürler benim de olcememe sorunum var korkuyorum olcemiyorum heyecanlanıyorum yuksek çıkacak diye ve şu an hamileyim 21 haftalık ve taktım kafayi hani hipertansiyon olunca anneden bebeğe giden damarlarda sorun oluyormuş bebek beslenemiyormus mu ne bilmiyorum ne olacak bu halim bir sağ salim dogursam

Bende öyle dusunuyodum gebelik zehirlenmesi olur muyum diye çok korkuyodum. O öyle kolay değil . Iç düşmeyen ve sürekli yüksek seyreden tansiyonlarda olur .Allah korusun .yani vücudun yaptığı tansiyonda olur psikolojik tansiyon zarar vermez dedi doktorum

Sağol canım.icimi rahatlattın dua edin ben de sizler gibi sağlıkla kucağıma alayım

Evet hic merak etmeyin ben de cok korkuyordum gebelik zehirlenmesi vs allah korusun ama onun bile caresi var yakinlarimdan yasayanlar oldu. Normal dogum bile yaptılar allaha şükür. Siz de henuz olmamis seyler icin lutfen hamileliginiz zehir etmeyin kendinize. Keyfini cikarin kendinizi kotu hissettiginizde bolca dua edin. Benimde heyecanlaninca daha dogru tansiyon konusu gecince yukseliyor ama o psikolojik .

Ay çok teşekkür ederim bir atlatsam resmen adak.adadim atlatirsam şunu yapicam falan diye o kadar güzel bir duygu ama benim derdim hep kendimle siz de mi korkuyordunuz olcmeye

Hamilelikte tansiyon düşük olur yüksek olması sıkıntı canım rahatlat kendini heycan yapmamaya çalış doktora gittinmi aceba tansiyon hastalığın mı var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…