- 25 Ocak 2017
- 101
- 20
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah.zaten 38.haftaya gelmis daha ne kalmiski.bende bunlara ek olarak gebelik sekeri de var arti bebegin esi asagi yerlesimli birde tansiyon 14 u gorunce hepsi ust uste geldi.korktum ama 2 gundur olcum yaptirmiyorum yuksek cikarsa artik psikolojim alt ust oldu.Yapmayın arkadaşlar . Zehir etmeyin hamileliginizi. Arayacaksınız bu gunlerinizi. 12/9 13 /9 bunlar yüksek değil . Normal tansiyon. Ölçtururken heycanlandiginiz için çıkması gayet normal .Zaten çıkmazsa anormal .içiniz rahat olsun .ben de sizler gibiydim. Dogum yapali 20 ay oldu .ben daha beterdim günde 30 kez tansiyonumu ölçerdim . 13 normal olan tansiyonumdu. Çünkü 17leri gördüğümü bilirim .ama heyecan yani psikolojik tansiyon olduğu için uzun sürmüyor ve bu nedenle bebeğe herhangi bir zararı olmuyor.iciniz rahat olsun.guleceksiniz bu hallerinize zamanı gelince . Lifeblackwinter özellikle sen çok paniksin .rahat ol biraz ya .bebeğine kavuşunca her şey bitecek allahin izniyle. Allah sağlıcakla kavuştursun hepinizinkinide
Merhaba bu konuda hamileligimi mahvetmiş biri olarak size yazmak istedim lutfen sizde hamileliginizi mahvetmeyin. Sıkıntılı anlarinizda yazablrsiniz dertleseblrz ama eski postlardaki msjlarimida okursanız rahatlarsiniz çünkü benim panik halimde tansiyonum öyle 14 falan değildi. Bildiğin 18leri gördüm. Kısa süreli olduğu için sıkıntı yaratmiyo.doktorunun dikkat et demesi şundan kaynaklı. Panik atak ve anksiyete esnasında yükselen tansiyonun hicbir zararı yok muhtemelen anksiyete olduğunu ve ankaiyeteden dolayı yükselen bir tansiyonun oldgnu bilmiyordur.ilaca flan gerek yok bence ama yine de doktorun ne diyosa o.Telkinle yenebileceğini düşünüyorum tansiyonu falanda kafana takma hızlı yürürken bile tansiyon yükselir. Hamileliğinin tadını çıkar :) Içın rahat olsun 14 tansiyon bile degl .En son 2 ay önce yazılmış ama aynı durumdayım ben de paylaşmak istedim. Belki su an aynı seyleri yaşayanlar vardır diye. Öncelikle belirteyim 15 yıldır panik atak hastasıyım ve kaygı bozuklugum var. Hamile kalınca ilaçlarımı bıraktım ve zor günler geçirdim. Şimdi 28. Haftadayım ve gebelik şekerim cıktı muhtemelen insuline baslayacagız diyetle düşmüyor. Bir yandan da yalancı kasılmalar oluştu nst ye bagladım hastanede kaldım ama acılma kısalma yok diye eve yolladılar yine de önümüzdeki hafta erken dogum riskine karsı celestone vurulacağım. Hal böyle olunca paniklerim arttı, bi de bugun idrarda bol bakteri cıktı. Tabi ben erken dogurcam diye korkudan sürekli çarpıntı korku panik halindeyim ve tansiyon ölçümünde direk kalp atıslarım hızlanıyor ve 13,5/8 14/8 çıkıyor ki hamileliğimden önce hep normaldi hatta 2 hafta önceye kadar kendim ölçerdim normal cıkardı ve o esnada stres olmazdım. Bu durumlar olunca doktor da tansiyonuna dikkat et diyince benim panik halim iyice arttı tansiyon aleti görünce bile panikliyorum. Çok korkuyorum çok kaygılıyım. Psikiyatriste gittim ilac verdi az doz ama ondan bile korkuyorum içersem bisey olursa vs diye. Ama sanırım içmezsem daha kötü. Ne olur bana bi el uzatın, huzura ihtiyacım var
Hic merak etmeyin ben de oyle cokkk paniktim. Burdaki arkadaslar sagolsun cok yardimci oldular rahatlattilar. 5 ay onceDogum yaptim cok sukur hicbir sıkıntı olmadan ameliyatta ki epidural anesteziyle sezeryan oldum gayet normalmis doktorum bak suan tansiyonu 10/6 gayet normal gordun mu dedi. He hala bende tansiyon aleti fobisi var dr olcse yine kac olur bilmem. Benim gibi olmayin sakin olun lutfennLigeblackwinter Doğum yaptı mı.bütün sayfaları okudum ve çok merak ettim.shelodi çok güzel rahatlatıcı Mesajlar yazmışsın.bende de aynı problem var.tansiyon aletini görünce tık tık lar başlıyo hemen.ölçtüremediğim için normal tansiyonum kaç onu bile bilmiyorum.sırf bu korku yüzünden de hamilelikten korkuyorum.eğer hamile kalırsam tansiyonumu hiç ölçtüremem sanırım bir de yıllarca HastAnede çalıştım rahat insana güven veren bi doktor bulmak lazım sanırım.yoksa bazıları insanı iyice panikletip hayatı zehir ediyo.
Bi an şaşırdım dedim ki acaba bu soruyu ben mi sordum birebir aynısını yaşıyorum. Evde kendim ölçüyorum tansiyon aletim var 11 7 çıkıyor. Hastanede yattım orda sürekli ölçütler 14 9 dan inmedi. Ama bu durumu gebelikte gözardı etmiyolar. Kontrollerde takip ediyolar tehlikeli diye gerekirse ilaç veriyolar. Benim panik atak geçmişim var tansiyon deyince başlıyo heyecan.Merhaba hanımlar, 14 haftalık hamileyim ve aşırı derecede tansiyon fobim var alet koluma takıldıgı an 16 ları görüyoruz. Hamileliğimden öncede aynıydım. Doğum anı ve hamileliğimin ilerleyen süreleri için çok endişeliyim sürekli kurguluyorum. Ya erken doğurursam yüksek tansiyondan diye. Bu durumu yaşayan varmı
Çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almışsın.metak etmiştim forumu okuyunca.tansiyon diye birşey olmasaymış keşke herşey nekadar kolay olurmuş.ben evde kendim bile ölçemiyorum.okadar vahim durumHic merak etmeyin ben de oyle cokkk paniktim. Burdaki arkadaslar sagolsun cok yardimci oldular rahatlattilar. 5 ay onceDogum yaptim cok sukur hicbir sıkıntı olmadan ameliyatta ki epidural anesteziyle sezeryan oldum gayet normalmis doktorum bak suan tansiyonu 10/6 gayet normal gordun mu dedi. He hala bende tansiyon aleti fobisi var dr olcse yine kac olur bilmem. Benim gibi olmayin sakin olun lutfenn
Mrb canım bende senin gibiydim ailemde hep bir tansiyon problemi var çünkü artık beynime nasıl islediyse aleti görünce fena oluyodum hamilelik öncesi ve hamilelik sirasindada ama bunu hep söyledim tansiyonu olctururken oyleki nabzın 150 vuruyordu kontrollerde heyecan tansiyonu olduğu çok belliydi doktorum bu konuda destekti doğum yaptığım güne 12 8 di ameliyata girmeden bende epidural oldum ameliyat boyunca hep ayiktim sürekli konuştum zaten o sıra hiç aklına gelmiyor emin ol bende hala görünce kötü oluyorum çünkü annem tansiyon hastası ve bu sıra yine yüksek tansiyonu nuksetti gördükçe kötü olmaya devam ediyorum bende böyle olcak diye takıntı işte yapacak bişey yok umarım yenebilirizÇok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almışsın.metak etmiştim forumu okuyunca.tansiyon diye birşey olmasaymış keşke herşey nekadar kolay olurmuş.ben evde kendim bile ölçemiyorum.okadar vahim durum
Merhaba çok eski bir konu ama şu an sizinle aynı durumdayım nasıl oldu dogumunuz acaba çok korkuyorum biraz yardımcı olabilir misinizMerhaba hanımlar, 14 haftalık hamileyim ve aşırı derecede tansiyon fobim var alet koluma takıldıgı an 16 ları görüyoruz. Hamileliğimden öncede aynıydım. Doğum anı ve hamileliğimin ilerleyen süreleri için çok endişeliyim sürekli kurguluyorum. Ya erken doğurursam yüksek tansiyondan diye. Bu durumu yaşayan varmı
Kaç haftalık?Merhaba çok eski bir konu ama şu an sizinle aynı durumdayım nasıl oldu dogumunuz acaba çok korkuyorum biraz yardımcı olabilir misiniz
Benim hesabıma göre 5 haftalık kontrole 3 temmuzda çağırdı doktor nedense tüp bebek benimKaç haftalık?
Neden tansiyon takintiniz olustu daha önce yaşadınız mı? Çok küçük daha sakin olunBenim hesabıma göre 5 haftalık kontrole 3 temmuzda çağırdı doktor nedense tüp bebek benim
Neden tansiyon takintiniz olustu daha önce yaşadınız mı? Çok küçük daha sakin olun
[/QUOT
Ben de anksiyete var zaten ne zamandır tansiyon aletine karşı da fobim var belki ben uyurken olcseler normal.cikar ama ben asla olcemiyorum olcturemem de neden böyle oldum bilmiyorum sanırım çok kafamda kurmaktan ama elimde değil hamilelikte düşer diyorum belki ama yine de biri olcecegi zmaan çıkar ve gebelik zehirlenmesinden korkuyorum çok bilmiyorum işte kafam allak bullak her gün bunları düşünüyorum sizde de var.mi