Hamilelik heyecan tansiyon

Bende 14,5 gotdum bıkere senin hastane doktor igne fobın falan var mı hani giderken strese grdıgın için oluyodu bende ilk zamanlar oyleydım nstye grmekten bıle korkuyodum sımdı daha iyim sırf nu yuzden hamile kaldıgım pişman oldum istemedım korktum hep ama bak bu
haftaya geldım

Igne degil de hastane fobim var. Ama en onemlisi tansiyon aleti fobim var benim. Degil doktorda alısveris merkezinde satılik tansiyon aleti bile gordugumde heyecanlaniyorum. baskasinin tansiyonu olculurken bakamiyorum mesela falan filan... insallah duzelirim. Ama baya canım sıkıldı 15/7 deyince

Hastane fobısı cok etkılıyo canım korkuyla gıdıyosun ölçulcek falan dıye panık stres yapıyosun anlık yukselmeler bunlar merak etme bısey olmıycAk senınde mı ılk hamılelıgın

Ilkinde bikac kere yuksek cıkmısti drda sonra duzelmisti bilmiyorum dogumda kimse bisey demedi tansiyonla ilgili. Yuksektiysede haberim yok. Mudahale ettiler belkide.insallah sorun yasamam cok korkuyorum

Korkma canım Allah buyuk kimseyi bırakmaz bu yolda bende sonlara geldim dogum korkusu sardı ama yapacal bişey yok kavuscaz bizde saglıkla Allahın izniyle

Arkadaşlar bugun 21 haftalik olduk. Ayrintili ultrasonumuz vardi. Cok sukur bi sorun cikmadi ama tansiyonum yine yine cok yuksek 16/8. Artik iyiden canım sıkıldı. Korkum endisem tavan yapti. Dedi ki evdeki dijitaller yuksek tansiyonu atliyor. Arada olctur. Boyle 16 lari gorursen haberim olsun ilac baslamamiz gerekir dedi. Napayim simdi ben cok endiseliyim

Bak güzelim kendi kendine kaygilanmayi bırakır mısın artık . Cidden senin adına uzuluyorum . Çünkü şuanda boş yere kaygilaniyosun. Bu sitede en az 4 kişi sana neler dedik ne teselliler verdik hala aynısın . Yapma gözünü seveyim .mahvetme hamileliğini . Böyle yaparak dahada yükselmesine sebep olma .biliyorum elinde değil . Ama hiç bisey olmayacak .olsaydı allah korusun bana olurdu yada olsaydı bi sıkıntı çıkardı seninki de de allah korusun .Bak detaylı ultrasondada bisey cikmamis çok şükür daha ne istiyosun.şükret kuzum.Sanslisinki seninki psikolojik tansiyon .ya bide vücudunun yapmış olduğu tansiyon olsa nolurdu. Benim arkadasimin tansiyonu sürekli 20 lerdeydi.kac tane olac kullaniyodu.yinede düşmüyordu. çok şükür dogum yaptı. Bi sıkıntıda yaşamadı . Bence doktorun sana vereceği ilaca ihtiyacin yok . Senin ki kafada bitiyo .dinleme kendini.telkin et .Hatta yazarakta rahatlayabilirsin. Sürekli bol bol yaz.dok içini kağıda.ve sürekli şunu yaz "ben güzelce dogurcam allah bana o cesareti ve sabri verecek hicbir sıkıntı yaşamayacağım kucağıma meleğini sağlıcakla alcam"bu şekilde kendini sürekli telkin et.Goreceksin bak hicbir sıkıntı yaşamayacaksın.

Insallah arkadasim zaten mesajlariniz beni rahatlatiyo biraz cok sukur iyi ki moral veriyosunuz. Insallah atlatirim bu durumu. sizin de 16/8 oluyomuydu benim gibi ve biaey olmadi cok sukur dimi

Insallah arkadasim zaten mesajlariniz beni rahatlatiyo biraz cok sukur iyi ki moral veriyosunuz. Insallah atlatirim bu durumu. sizin de 16/8 oluyomuydu benim gibi ve biaey olmadi cok sukur dimi
Atlatırsın atlatacaksın da merak etme .yine şükür sana moral veren var.bana moral veren yoktu mal gibi saatlerce geçmesini bekliyodum sakinlesmeyi bekliyodm.anksiyete krizi de deniyo ona .kaygı bozukluğu yani. Genelde panik atak olan kişilerde oluyo .birde zaten doktorlar diyo ki kisa süreli tansiyon yüksekliğinin herhangi bi zararı olmaz diyo .onemli olam günlerce haftalarca süreleri diyo .Sen rahat ol canm .spor yaparken bile insanların tansiyonu 19lara kadar cikabiliyo . Gelelim soruna. Tabiki cikiyodu hatta bi kere 18 e kadar yükselmişti . Çünkü bakıyorsun yüksek cikiyo offf yüksek çıktığını görünce daha da kaygilaniyosun. En iyisi hiiic olcmemek. Ensen agrimadigi sürece sıkıntı yok . Çünkü tansiyon yüksekliği direk enseyi ağrıtir.Senin yine iymis. Küçüğü 8 mis .Benim küçükte yükseliyordu . 18e 10 rahat oll lütfennn . Inan bisey olmayacak kendini buna inandır. Bak çoğu gitmis azı kalmış allaha şükür . Yine sıkıntın olursa msj at konuşuruz . Allah emanet ol .iyi bak kendine de bebisede Hayaaatt coook guzeeelllll bırak tansiyonu falan .bebisinin odası için biseyler bak .dogum gunu kıyafetlerine bak .ohh misss

Tabi tabi klinige giriyorum hep aklımda inanın acaba yine ölcermis. Muayeneyi bitiriyor tansiyonuna bi bakalim diyor ben yataktan kalkarken. Zaten o an heyecani hissediyorum kendini rahat bırak diyor doktorum guya rahat bırakıyorum ama o halde boyle. Insallah atlatirim. Simdi eve geldim evdeki dijitalle baktim 10/7. Demekki bizim dijital benim tansiyonumu dogru olcmuyo gerckten halbuki birsuru doktorun odasinda bunlardan var

Kızlar merhaba bu sabah saglık ocagina gittim orda baktilar 11/7 dedi ebe. Keske drda da oyle olsa dimi. Insallah o gunleri de goruruz. Aminn

Kızlar merhaba malesef sorunum hala devam ediyor saglik ocagi ve ev olcumlerim gayet normal 10/6 11/7 ama dr da 14/7 hatta gecen gittigimde 16/8 dedi. Biye boyle oluyor anlamiyorum insallah normale donerim

Merak etme canim stres yaptigin icin yukseliyor doktorda gayet iyisin :)Digerlerinde normal bak

Yeniden selam 27 haftalik olduk. Dun drda yine 14/8 cikinca gidip medikalden manuel olcer bi alet aldık satici esime gosterdi bikac kez. Esim olctu evde 11/7. Hatta daha bile dusuk bazen. Noluyo o zaman bu drda bana yahu( o kadar da rahat birakiyorum halbuki kendimi. Gercekten derin derin nefes aliyorum oncesinde heyecanlanmiycam rahatim bu sefer diyorum yok yine yuksek yine (

Mrb canim doktorun ne diyor bu duruma bende senin gibiydim 1ay once dogum yaptim epidural sezaryanla hicte korktugum gibi olmadi heyecan tansiyonu cunku yasadigimiz ben evde ölcmuyordum bence olcme niye surekli olcuyosun bana doktorum olcme demisti ben gebelik zehirlenmedi gecirrim diye korkuyodum fobi olmustu sen neyden korkuyosun surekli ölcuyosun bence ilk once onu tedpit et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…