bende de doktora gittiğimde hep yüksek çıkıyordu. 10. haftada diyete girdim. şimdi 16 larda değil ama 14 lerde çıkıyor. Yalnız birde şunu söyliyim canım. ben holter taktırdım 2 kere. biri 10. haftadaydı tansiyonumun 16 larda oldugu zamanda. ve holter sonucunda da tansiyon ortalaması 13-7 çıkmıştı. zaten doktorumda demişti ben heyecanlandıgımda 16 ları bulmuyor demek ki senin tansiyon normalde de düşük değil diye. nitekim oyle de çıktı yani doktorda yükseliyor evet ama normalde de pek düşük çıkmadı. diyetten sonra tansiyonum düştü. ikinci kez holter taktırdım tansiyonum gayet normal çıktı ama gene de doktor da 14 lerde.Merhaba hanımlar, 14 haftalık hamileyim ve aşırı derecede tansiyon fobim var alet koluma takıldıgı an 16 ları görüyoruz. Hamileliğimden öncede aynıydım. Doğum anı ve hamileliğimin ilerleyen süreleri için çok endişeliyim sürekli kurguluyorum. Ya erken doğurursam yüksek tansiyondan diye. Bu durumu yaşayan varmı
Umarım sağlıklıca doğum yapmışsındır. Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm. Bende senin gibiydim çok heyecanlı ve panik bir yapım var .hamileykende ne zaman doktor tansiyonumu olcse 16larda cikiyodu heyecandan. Bi süre sonra duruyodu. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.nos yere heyecan yapmışım bos yere kaygilanmisim sadece ona üzülüyorum .Kızlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Canım holter taktırsam ben onun orda oldugunu bildiğim için yükseltirim :) gecen doktor ölçtü çok kastın kendmi kupkırmzı oldum 15/10 çıktı magnezyum verdi tansiyon hastası değildin ilaç vermicem dedi
Tesekkurederim canım 3 yasında kızım cok şükür ama hala alete korkum devamUmar
Umarım sağlıklıca doğum yapmışsındır. Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm. Bende senin gibiydim çok heyecanlı ve panik bir yapım var .hamileykende ne zaman doktor tansiyonumu olcse 16larda cikiyodu heyecandan. Bi süre sonra duruyodu. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.nos yere heyecan yapmışım bos yere kaygilanmisim sadece ona üzülüyorum .
Canm hamileligin sorunsuz gectimi? Ve normal mi yaptin acaba? Bende ayni oyleyim doktorun yaninda yada panik olunca 16 17lere firliyor. Sakin ortamda normale dönüyor. Normal dogumda o sancilarla yine cikarsa diye endise ediyorum.Tesekkurederim canım 3 yasında kızım cok şükür ama hala alete korkum devam
Napacaksın sık sık olcmyceksin .olculurkunde dikkatini oraya vermyceksn .allah bağışlasın canmTesekkurederim canım 3 yasında kızım cok şükür ama hala alete korkum devam
Hiiiiicccc korkma canm .preeklempsi Olsam allah korusun ben olurdum.senin yine iyi 14lere cikiyo ben 18i gördüm. Kafana takma sakin .preeklempsi hmen oyle olmuyo .cunku heyecan gecince tansiyon hemen düşüyo. Kisa sureli tansiyonun zarari yoktur.Yururkende cikiyo tansiyon.merdiven cikarkende.o yuzden icin rahat olsun .saglicakla aldim kucagima bebegimi .cok şükür. Benimde epidural sezaryen oldu.hic bi sıkıntı olmadi cok şükür. Umarim sende bi sikinti yasamazsinAradan epey zaman geçmis ama suan benim de durumun bu gerci ilk hamileligimde de pek farkli sayilmazdi ama simdide 8 haftalik hamileyim iki kezdir dr olcumunde tansiyonum 14/7 cikiyor. Ilkinde dr 5 dk sonra bidaha bakmisti 13/7 ye dusmutsu heyecanlaniyosun ondan olabilir demisti. Zaten benim tansiyon aleti fobim var senelerdir. Baskasinin tansiyonu olculurken bile kalbim carpmaya baslar benim. Evde kendim olctugumde 10/7 bazen 9 /6 falan cikiyor hamileligin basindan beri normalde 11/7-8 falan cikardi. Simdi ben de endiseleniyorum. Acaba sizler neler yaptiniz nasil gecti sorunsuz atlattinizmi bir de sezeryan olacak benim insalalh sorun olmaz ileride preeklempsiden falan korkuyorum.