- 25 Ocak 2017
- 101
- 20
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atlatırsın atlatacaksın da merak etme .yine şükür sana moral veren var.bana moral veren yoktu mal gibi saatlerce geçmesini bekliyodum sakinlesmeyi bekliyodm.anksiyete krizi de deniyo ona .kaygı bozukluğu yani. Genelde panik atak olan kişilerde oluyo .birde zaten doktorlar diyo ki kisa süreli tansiyon yüksekliğinin herhangi bi zararı olmaz diyo .onemli olam günlerce haftalarca süreleri diyo .Sen rahat ol canm .spor yaparken bile insanların tansiyonu 19lara kadar cikabiliyo . Gelelim soruna. Tabiki cikiyodu hatta bi kere 18 e kadar yükselmişti . Çünkü bakıyorsun yüksek cikiyo offf yüksek çıktığını görünce daha da kaygilaniyosun. En iyisi hiiic olcmemek. Ensen agrimadigi sürece sıkıntı yok . Çünkü tansiyon yüksekliği direk enseyi ağrıtir.Senin yine iymis. Küçüğü 8 mis .Benim küçükte yükseliyordu . 18e 10 rahat oll lütfennn . Inan bisey olmayacak kendini buna inandır. Bak çoğu gitmis azı kalmış allaha şükür . Yine sıkıntın olursa msj at konuşuruz . Allah emanet ol .iyi bak kendine de bebisede Hayaaatt coook guzeeelllll bırak tansiyonu falan .bebisinin odası için biseyler bak .dogum gunu kıyafetlerine bak .ohh misssInsallah arkadasim zaten mesajlariniz beni rahatlatiyo biraz cok sukur iyi ki moral veriyosunuz. Insallah atlatirim bu durumu. sizin de 16/8 oluyomuydu benim gibi ve biaey olmadi cok sukur dimi
mrb canim bitmis hamileligin yarisi bak ne guzel tansiyonunun yukselmesi tamamen heycandan muhtemelen daha hastaneye gitmeden heycanlanmaya basliyosundur ben oyleyim mesela vucut strese giriyorCokk ama cok tesekkur ederim iyi ki sizin gibi arkadaslar var. Allah razi olsun hepinizden