- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle düşünüyorum, doğuma az kaldığında ben de ister istemez tereddüt yaşarım o dönemde istemem zatenSon 1.5 aya kadar yani 34 haftaya kadar falan olmuştu bizim. Ama korumalı olmuştu çünkü ejekulatta bulunan maddeler erken doğum tetikleyebiliyor. Korunarak ilişkiye girebilirsiniz 1 ay daha bence
Ay benim ne aklıma geldi. Biz bi keresinde beraber olmuştuk ben çarşaf islanacak kadar boşalmıştım ve suyum geldi diye tirsmistim sonraBen de öyle düşünüyorum, doğuma az kaldığında ben de ister istemez tereddüt yaşarım o dönemde istemem zaten
Vallahi senden cinsellik dersleri almak istiyorum benAy benim ne aklıma geldi. Biz bi keresinde beraber olmuştuk ben çarşaf islanacak kadar boşalmıştım ve suyum geldi diye tirsmistim sonra
Eşim iyi olmasa ben ders versem neye yarar libidom yüksek diyelim biraz da ama doğumdan sonra bi 4-5 ay berbattı. İnanılmaz bir kuruluk problemi yaşadım. Hele ilk 2 ay falan vajinismus olmuş gibiydim sanki duvar vardı orda ne alaka hiç bir fikrim yok.Vallahi senden cinsellik dersleri almak istiyorum ben
Bende de vajinismus şüphesi var yani doktora gitmeden kendim hallettim durumu o yüzden de tam bir teşhis konmadı ama acı hâlâ oluyor o da ister istemez etkiliyor maalesefEşim iyi olmasa ben ders versem neye yarar libidom yüksek diyelim biraz da ama doğumdan sonra bi 4-5 ay berbattı. İnanılmaz bir kuruluk problemi yaşadım. Hele ilk 2 ay falan vajinismus olmuş gibiydim sanki duvar vardı orda ne alaka hiç bir fikrim yok.
Doktor görse iyi olur aslında. Çok kötü etkiliyor çünkü ilişkiyi,doğumdan sonra anladım bende onu. Normal doğum etkisi mi oldu bilmiyorum bendeki. Allah'tan kalıcı olmadı.Bende de vajinismus şüphesi var yani doktora gitmeden kendim hallettim durumu o yüzden de tam bir teşhis konmadı ama acı hâlâ oluyor o da ister istemez etkiliyor maalesef
Sizde son durum ne aranız düzeldi miDoktor görse iyi olur aslında. Çok kötü etkiliyor çünkü ilişkiyi,doğumdan sonra anladım bende onu. Normal doğum etkisi mi oldu bilmiyorum bendeki. Allah'tan kalıcı olmadı.
Zaten çatı muayenesine falan az kaldı. O zaman doktor anlar diye düşünüyorum muayene edince. Bir de biz sık ilişki yaşamadığımızdan biraz başa sarıyordu sık olduğu zamanlar çok daha kolay oluyordu. Doğumdan sonra genişler derler ama sende tam tersi olmuş neyse ki geçmiş sonra. ben de aslında normal doğuma biraz güveniyorum öyle doğursam biraz genişlesem de rahatlasam diye bakalımDoktor görse iyi olur aslında. Çok kötü etkiliyor çünkü ilişkiyi,doğumdan sonra anladım bende onu. Normal doğum etkisi mi oldu bilmiyorum bendeki. Allah'tan kalıcı olmadı.
Ben öyle bir genişleme hissetmedim valla eşime sordum o da bişey demedi gerçi olsa da söylemez o kafaya takarım diye umarım sonrası güzel olur sizin içinZaten çatı muayenesine falan az kaldı. O zaman doktor anlar diye düşünüyorum muayene edince. Bir de biz sık ilişki yaşamadığımızdan biraz başa sarıyordu sık olduğu zamanlar çok daha kolay oluyordu. Doğumdan sonra genişler derler ama sende tam tersi olmuş neyse ki geçmiş sonra. ben de aslında normal doğuma biraz güveniyorum öyle doğursam biraz genişlesem de rahatlasam diye bakalım
Ne iyi ne kötü. Ufak ufak konuşmaya başladık. Haftaya bi tanıdığımızın yazligina gitcez bir kaç günlüğüne,davet etmişlerdi. Bakalım nolcakSizde son durum ne aranız düzeldi mi
İnşallah düzelirNe iyi ne kötü. Ufak ufak konuşmaya başladık. Haftaya bi tanıdığımızın yazligina gitcez bir kaç günlüğüne,davet etmişlerdi. Bakalım nolcak
İnşallah çok teşekkürlerİnşallah düzelir
Sen almanyada domuz yağlı tulumba yiye yiye iyice çıldırmışssın itopluitiEdiyoruz zaten. Hepimiz mental gücümüzle üredik biz. Cinsellik yok biz kizlara.
Sen de kudurdun mu sabret be vi,ldan atassever kılıklı eşşoğluBence olması gereken ilk cinsellikte hamile kalınmasının amaçlanması ve sonrasında bir daha bu pis işe bulaşılmaması
Sen saçmalama cemoş ayısı cemil ipekçi misin nessin inekkızıinekBunu bir doktora söyle bı dene bakalım ne diyecek o doktor.
Saçma sapan yorum yapıp durma.
Yanlış yönlendirme insanları.
Hamileyken cinsellik doğum için çok faydalı birde senin yotumunu ciddiye alanlar olursa yazik
Sen de iyice azmışsın pis ne idüğü belirsiz çakma misissipiKadınlar sabredemiyor bacım. Cinsellik sadece erkekler için var değil. Yazık.
Sen de kes rum dönmesi pis mütereddi.Vallahi çok doğru bir tespit aksini düşünemedim
bekle geliyor senin banın Mune abla rica etsem şutlar mısın şu densiziSen almanyada domuz yağlı tulumba yiye yiye iyice çıldırmışssın itopluiti
Sen de kudurdun mu sabret be vi,ldan atassever kılıklı eşşoğlu
Sen saçmalama cemoş ayısı cemil ipekçi misin nessin inekkızıinek
Sen de iyice azmışsın pis ne idüğü belirsiz çakma misissipi
Sen de kes rum dönmesi pis mütereddi.
Kim melahate laf ettiyse hayvenoluhayvandır ayrıca hamileyken zaten hedefiniz hamile kalmak yani o işi yapmadan biraz daha sabredin piss azgıın kudruk karılar.Ne necis mülevves insanlarsınız. Allah bilir çoğunuz tesettürsünüz zaten.Hadi yallah aşağılık alçak mendebur meymenetsiz haramzâdeler!
Necis mulevves mutereddi aklını da al git surdan ya pis ağızlı bıktık sendenSen almanyada domuz yağlı tulumba yiye yiye iyice çıldırmışssın itopluiti
Kim melahate laf ettiyse hayvenoluhayvandır ayrıca hamileyken zaten hedefiniz hamile kalmak yani o işi yapmadan biraz daha sabredin piss azgıın kudruk karılar.Ne necis mülevves insanlarsınız. Allah bilir çoğunuz tesettürsünüz zaten.Hadi yallah aşağılık alçak mendebur meymenetsiz haramzâdeler!
Ağza bak tuvalet fırçasıyla mı fırçalıyorsun dişlerini klozette mi çalkalıyorsun ağzını o nasıl pis ağız öyle öğkSen almanyada domuz yağlı tulumba yiye yiye iyice çıldırmışssın itopluiti
Kuzum kuccuken seni 3 kere havaya atip hic tutmadilar mi? Annen hic mi folik asit icmedi? Bu kadar iq kaybini nasil yasadin?Sen almanyada domuz yağlı tulumba yiye yiye iyice çıldırmışssın itopluiti