- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.245
- 348
Tamam siz devam ediniz.
Ediyoruz zaten. Hepimiz mental gücümüzle üredik biz. Cinsellik yok biz kizlara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam siz devam ediniz.
Bence olması gereken ilk cinsellikte hamile kalınmasının amaçlanması ve sonrasında bir daha bu pis işe bulaşılmamasıYanlış. Hamile ve doğumdan sonra 18 yil olmamasi gerek.
Bence olması gereken ilk cinsellikte hamile kalınmasının amaçlanması ve sonrasında bir daha bu pis işe bulaşılmaması
Kadın nasıl sabretsinnsen nasıl duruyorsun hadi dursun bir yılda nesi toparlanacak fil rahmi mi buNe denmez evvelâ. Anlayamadım buyur efendim denir. Hamile iken ve çocuk doğduktan sonra 1 yıl boyunca seks yapılmaması iyi olur. Kadın kendini toplasın. Erkekler de sabretsin.
Kadının bebekle alakalanması lazım. Kilolarından kurtulması lazım. Kadınla erkeğin gücü bir miKadın nasıl sabretsinnsen nasıl duruyorsun hadi dursun bir yılda nesi toparlanacak fil rahmi mi bu
Nedense hep bi erkek sabretsin mantığı oluyor cinsellikte. Sanki kadınların isteği yok. Bizim ilişkimizde daha çok isteyen daha yüksek libidoya sahip olan benim ben kadın değil miyim şimdiKadın nasıl sabretsinnsen nasıl duruyorsun hadi dursun bir yılda nesi toparlanacak fil rahmi mi bu
Kaç tane dogurdun sen baya tecrübeli gördüm maşallahKadının bebekle alakalanması lazım. Kilolarından kurtulması lazım. Kadınla erkeğin gücü bir mi
Çocuğu yokmuş ama bilgisi maşallah hahxhahzKaç tane dogurdun sen baya tecrübeli gördüm maşallah
Hamileyken dokuz ay bebekle napicam tam olarakKadının bebekle alakalanması lazım. Kilolarından kurtulması lazım. Kadınla erkeğin gücü bir mi
Bebek zarar görebilir sadece öpüş edin. Sıkın dişiniziHamileyken dokuz ay bebekle napicam tam olarak
Çocuğum yok dulumKaç tane dogurdun sen baya tecrübeli gördüm maşallah
Bebeğin zarar görüp görmeyeceğini doktorlar sizden bizden iyi biliyorlar benceBebek zarar görebilir sadece öpüş edin. Sıkın dişinizi
Bunu bir doktora söyle bı dene bakalım ne diyecek o doktor.Bebek zarar görebilir sadece öpüş edin. Sıkın dişinizi
Doktorlar da şokta diplomaları yırtsalar mı dürüp gözlerine mi soksalar kararsızlarBebek zarar görebilir sadece öpüş edin. Sıkın dişinizi
Ya ne ara büyüttün o bebeyii22yim şimdi ama tık yok valla 1 kere oldu işte 22 haftada
Hayatınızda hiç hamile kalmamışsınız doğurmamışsınız asla küçümseme ya da aşağılama değil yanlış anlamayın ama nereden bu fikirleri tecrübe edindiniz çok merak ediyorum zira kimse tecrübe edinmediği şey hakkında atıp tutmaz hani. Hamileyken bebek neden zarar görsün? Cinselliği ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama öcü değil hanımefendi. Doktorlar eğer risk yoksa serbest bırakıyor çoğu kişi de 9. Aya kadar yaşıyor.Çocuğum yok dulum
22 olduğuna inanamıyosun dimiiiğğ 30 cm olmuş, kayınvalidemle konuşuyoduk dedi ki bana üzüm kadar olmuş mu ne üzümü anağüüYa ne ara büyüttün o bebeyii
ben de sevişemiyom üzülme evladım plasentasını tam uca dayamış anasıyla babasına veto koymuşHamile olup sevişmeyen benmişim sitede püüü benim kalıbıma be
Sanki haberini geçen hafta almış gibiyim…22 olduğuna inanamıyosun dimiiiğğ 30 cm olmuş, kayınvalidemle konuşuyoduk dedi ki bana üzüm kadar olmuş mu ne üzümü anağüü