• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemindeki adet benzeri ağrılar normal midir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy sorma :halay:o sorun bizdede bolca var sülalede biri hamileyse arka arkaya telefon çalıyor bak bu hamile sende bişi yokmu hadi neyi bekliyonuz diyorlar saçımı başımı yolucam kendinlerimi uğraşayım laflarlamı uğraşayım durumu anlatsam a ya b dicekler direk dedikodu başlıcak hatta kısırmışa kadar gider belkide diyorlardır kulağıma gelmiyor ahh ahhh neyse sabah erken kalkıcam iyi geceler canım yine devam ederiz sonra :KK200:
Ah canım ya bilmez miyim nefret ediyorum o dedikoduculardan :( beni de geçenlerde çok uzak bir şehirdeki akrabam aradı askolsun jannefel hamileymissin başkalarından duyuyorum dedi Fesuphanallah çok da saftirik bi kadındır. Hangi densiz çıkardı bu lafı dedim!! Ömrümde 1 kez anca rast geldiğim bi uzak hemşehrimiz çıkarmış. Tepem attı fırçaladim ya o kimmiş ki dedim nerden biliyormuş senin bilmediğin şeyi. Akrabam utandı özür diledi ama inan herkesten soğudum çok canım sıkıldı... Anneme anlattım o da üzüldü yazık :( görüşme şunlarla boşver dedi... Ahhh ah çok dertliyim gece gece seni de sikmayayim canım iyi geceler Allah rahatlık versin

Ah canım ya bilmez miyim nefret ediyorum o dedikoduculardan :KK43: beni de geçenlerde çok uzak bir şehirdeki akrabam aradı askolsun jannefel hamileymissin başkalarından duyuyorum dedi Fesuphanallah çok da saftirik bi kadındır. Hangi densiz çıkardı bu lafı dedim!! Ömrümde 1 kez anca rast geldiğim bi uzak hemşehrimiz çıkarmış. Tepem attı fırçaladim ya o kimmiş ki dedim nerden biliyormuş senin bilmediğin şeyi. Akrabam utandı özür diledi ama inan herkesten soğudum çok canım sıkıldı... Anneme anlattım o da üzüldü yazık :KK43: görüşme şunlarla boşver dedi... Ahhh ah çok dertliyim gece gece seni de sikmayayim canım iyi geceler Allah rahatlık versin
Üzülme canım biz birbirimizin halinden anlıyoruz evlenip tek başıma bilmediğim bir şehre geldim İnan bu sitede konuştuğum gibi kimseyle rahat konuşamıyorum estağfurullah sıkılmak ne demek ben senle ve diğer arkadaşlarla konuşunca moral buluyorum hoşsohbetin için çok saol sabah erken kalkmasam İnan sabaha kadar otururum telefon başında :KK68:

Üzülme canım biz birbirimizin halinden anlıyoruz evlenip tek başıma bilmediğim bir şehre geldim İnan bu sitede konuştuğum gibi kimseyle rahat konuşamıyorum estağfurullah sıkılmak ne demek ben senle ve diğer arkadaşlarla konuşunca moral buluyorum hoşsohbetin için çok saol sabah erken kalkmasam İnan sabaha kadar otururum telefon başında :KK68:
Yok tabii ki uyumaliyiz. Geç yatmamaya çalış erken yatıp erken kalkmak da metabolizmamiz icin çok gerekli. Ben de sana teşekkür ederim canım hoş sohbetin için haydi güzel rüyalar :)))

Allah razı olsun canım mutlaka deniycem. Ne kadar sürede düştü babanın kolesterolü?
Babam hemen hemen 5 senedir kullanıyo ama 3 ayda farkettik gözlerine wuruyodu çnkü eminim sen daha çabuk sonuç alacaksın kesinlikle dene canım

Babam hemen hemen 5 senedir kullanıyo ama 3 ayda farkettik gözlerine wuruyodu çnkü eminim sen daha çabuk sonuç alacaksın kesinlikle dene canım
Sağol canım inşallah bakalım başlıyım. Benim ki genetik biraz. Ailede var. Diyrt yaptim kilo verdim yine de dusmedi. Dr ilaç yazdı başım döndü çok yan etkisi oldu bırakmak zorunda kaldım inş ceviz düşürür

Y

Yumurtam çatlamıyo pco hastasıyım adet olamıyorum canım bi newi hormonal bozukluk denebilir :KK43:
Soğan kürünü denemissindir adet söktüruyor diye çok duydum burda denedim memnun kaldım diye yazan çok gördüm. İlaçlarin yan etkisi fena :( ilaçsız çözmeye çalışıyoruz ama nafile işte. İnşallah ilacın faydasını görürsün canim

Soğan kürünü denemissindir adet söktüruyor diye çok duydum burda denedim memnun kaldım diye yazan çok gördüm. İlaçlarin yan etkisi fena :KK43: ilaçsız çözmeye çalışıyoruz ama nafile işte. İnşallah ilacın faydasını görürsün canim
Canım soğan küründen ben iyi yönde çok etkilenemedim maalesef benimde insülin direncim yüksek kandaki şeker oranım fazla benim hastalığımda tıpta genetikmiş ama ailemde hiç kmse taşımıyor benden başka femara sayesinde 3 aydır adet olabiliyorum çok şükür çok büyük bi rahatsızlık değil çok daha kötü imtihanlar duyuyorum elhamdülillah diyorum biliyorm bizde annelik duygusunu tadacaz ama zaman belirsiz ne yazıkki rabbim hayırlı wakitte sağlıklısını nasip etsin isteyen herkese inşallah (: sende dediğimi dene babam gerçekten çok fayda gördü umuyorum sende güzel neticeler alırsın herşey gönlünce olsun dualarda buluşalım inşallah :)

Kızlar merhaba ben şu an 37 yaşında 1 yıllık evli biriyim insanların bebek ne zaman demelerinden bıktım usandm , aynen sizlerinde yazdığı gibi yeni evlenenler bile hemen hamile kalırken ben daha 2 ay öncesine kadar istemiyordum ki ben ameliyat oldum zor bir ameliyattı doktor hamilelikten önce ameliyatını ol demişti şükür geçti, hgs çekildim , hormonlara baktırdım birşey çıkmadı AMH denilen o hayati rezerv sonucunu alıcam tek o kaldı kendi adıma yaptım herşeyi, ateşölçer aldım ovülasyon takip etmek icin. Gelen giden soruyor herkesi görüyorum bebek ne zaman diye, yaşım geçiyor diye korkuya kapılıyorum akşam baya ağlamışım eşimde çok kafaya takiyorsun diyor , iş güç sahibi olalım diye erteledim birçok şeyi Allahın takdiri zamanı vardır diyorum denemeye başlayalı da çok kısa bir süre ama şimdiden üzülmeye başladım. Çocuğu olmayan insanları şimdi daha iyi anlıyorum bizim toplumumuzda herşeye burnunu sokmayı seven insanlar fazlaca. Hayat o kadar kısaki mutlu olmanızı diliyorum kızlar. İsteyen herkes evlat sahibi olsun

Kızlar merhaba ben şu an 37 yaşında 1 yıllık evli biriyim insanların bebek ne zaman demelerinden bıktım usandm , aynen sizlerinde yazdığı gibi yeni evlenenler bile hemen hamile kalırken ben daha 2 ay öncesine kadar istemiyordum ki ben ameliyat oldum zor bir ameliyattı doktor hamilelikten önce ameliyatını ol demişti şükür geçti, hgs çekildim , hormonlara baktırdım birşey çıkmadı AMH denilen o hayati rezerv sonucunu alıcam tek o kaldı kendi adıma yaptım herşeyi, ateşölçer aldım ovülasyon takip etmek icin. Gelen giden soruyor herkesi görüyorum bebek ne zaman diye, yaşım geçiyor diye korkuya kapılıyorum akşam baya ağlamışım eşimde çok kafaya takiyorsun diyor , iş güç sahibi olalım diye erteledim birçok şeyi Allahın takdiri zamanı vardır diyorum denemeye başlayalı da çok kısa bir süre ama şimdiden üzülmeye başladım. Çocuğu olmayan insanları şimdi daha iyi anlıyorum bizim toplumumuzda herşeye burnunu sokmayı seven insanlar fazlaca. Hayat o kadar kısaki mutlu olmanızı diliyorum kızlar. İsteyen herkes evlat sahibi olsun
merhaba canım, hepimizin derdi az çok aynı çok şükür burda merak ettiklerimizi sorup birbirimizden bilgi edinip en azından moral buluyoruz. yoksa baskıdan stresten çatlıcak insan gece gündüz ağlayasım geliyor ama çare değil işte, duaya verdim kendimi, yasin tefriciyye ne buldum okuyorum.rabbim hepimize çok bekletmeden nasip etsin inşallah evlat kokusunu içimize çekmeyi.:KK36::emir_bebek:

Canım bu kadar kafana takman doğru değil biliyorsun canına acı. Herşeyi telafi ediyoruz sağlığı edemiyoruz. Allah ilk önce hepimize sağlık sıhhat versin inş. Ben de 37 yim. Bize artık soranlar azaldı, tahmin ediyorlar az çok. Soranlara nasip kısmet diyip geçiyorum haddini aşana da cevabını veririm zaten tekrar soracak yüzü kalmaz, seni üzene ver cevabını gitsin. 34 yaşımda evlendim napiyim düzgün adam gibi biri karşıma çıkmamıştı yoksa ben de bilirdim elalem gibi 19-20 yaşımda ilk karşıma çıkanla evlenip bebekler doğurmayı. Herşey kader kısmet. Evliliğimde mutluyum çok şükür beni seven el üstünde tutan kocam var umarım sizlerin de öyledir. Burada neler okuyoruz, ilk aydan hamile kalıyor ama dayak yiyor, aldatiliyor neler neler... Herkesin bir sınavı var, bizlere de imrenen insanlar olduğunu unutmayalım. Allahım inşallah hepimize en hayırlısıyla evlatlarımızı nasip eder

Canım soğan küründen ben iyi yönde çok etkilenemedim maalesef benimde insülin direncim yüksek kandaki şeker oranım fazla benim hastalığımda tıpta genetikmiş ama ailemde hiç kmse taşımıyor benden başka femara sayesinde 3 aydır adet olabiliyorum çok şükür çok büyük bi rahatsızlık değil çok daha kötü imtihanlar duyuyorum elhamdülillah diyorum biliyorm bizde annelik duygusunu tadacaz ama zaman belirsiz ne yazıkki rabbim hayırlı wakitte sağlıklısını nasip etsin isteyen herkese inşallah :-) sende dediğimi dene babam gerçekten çok fayda gördü umuyorum sende güzel neticeler alırsın herşey gönlünce olsun dualarda buluşalım inşallah :)
Pcos hastalarının genelde insülin direnci yüksek çıkıyor canım. Ben oldum olası düzenli adet görürüm nadiren 3-5 gün kaysa bile her ay mutlaka olur. Hatta aşılamadan 10 gün sonra hemencecik geldi sağolsun hiç yüzüstü bırakmaz beni :KK70: şöyle bi gecikme yaşayıp da acaba hamile miyim diye ümitlenemem bile :) Yumurta rezervin de çok iyi diyorlar, hormonların iyi diyorlar ama olmuyor işte. Dr. pcos tan şüpheleniyor belirtilerine bakıyorum alakası yok. Ben de şaştım kaldım valla. Yılda 3 kez filan adet görebilen bir tanıdığım ilk aşılamada hamile kalıverdi. Acaba gerçekten kolesterolden olabilir mi yumurta kalitemin düşük olması? Nice kilolu yüksek kolesterollü kadınlar gebe kalıp doğuruyor. Anlamadım valla kızlar inanın bazen düşük yapanlara imreniyorum hiç olmazsa hamile kalabiliyolar diyorum :(

Yok
anladım canım senin yumurtalarlamı ilgili sıkıntı var o yüzdenmi famara içiyorsun bu ceviz güzel fikir oldu bende yapayım insülin direnci bendede var diaformin verdi doktor sen bişi içiyormusun
Yok kuzu bana yasak herhangi birleyi dewamlı kullanmam dr öyle sedi hormonal bozukluk olduğu için ewet tek sıkıntım adet olamamak o yzdende yumurta çatlamıyo

Boşwer allah sağlıklısını nasip etsin ben hiç imrenmiyorum rabbi yaşatmasın nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilme fırsatınıda wersin inşallahh :)
Pcos hastalarının genelde insülin direnci yüksek çıkıyor canım. Ben oldum olası düzenli adet görürüm nadiren 3-5 gün kaysa bile her ay mutlaka olur. Hatta aşılamadan 10 gün sonra hemencecik geldi sağolsun hiç yüzüstü bırakmaz beni :KK70: şöyle bi gecikme yaşayıp da acaba hamile miyim diye ümitlenemem bile :) Yumurta rezervin de çok iyi diyorlar, hormonların iyi diyorlar ama olmuyor işte. Dr. pcos tan şüpheleniyor belirtilerine bakıyorum alakası yok. Ben de şaştım kaldım valla. Yılda 3 kez filan adet görebilen bir tanıdığım ilk aşılamada hamile kalıverdi. Acaba gerçekten kolesterolden olabilir mi yumurta kalitemin düşük olması? Nice kilolu yüksek kolesterollü kadınlar gebe kalıp doğuruyor. Anlamadım valla kızlar inanın bazen düşük yapanlara imreniyorum hiç olmazsa hamile kalabiliyolar diyorum :KK43:

Yok

Yok kuzu bana yasak herhangi birleyi dewamlı kullanmam dr öyle sedi hormonal bozukluk olduğu için ewet tek sıkıntım adet olamamak o yzdende yumurta çatlamıyo
anladım canım rabbim mübarek cuma gecesinin hürmetine dertlerimize deva kucaklarımıza hayırlı evlartlar versin inşallah

Back