Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben onu değilde çörekotu bal tarçın yedim 10 gün. Yumurtlama dönemi başlayınca bıraktım :) inşallah işe yarar ikimizde deEvet canim öyle olucak ama inşallah bu sefer mutlu haberler alıp ögreniriz. Ben soğan kürüne başladım bu ay sen onu yaptın mı ?
Hadi bakalım güzel haberler gelsin :)bat 14 nisan. bekelemedeyiz.
inşallah :) bnm 3 gündür ovülasyon testi pozitif çıkıyorHadi bakalım güzel haberler gelsin :)
Ovülasyon testi güvenilir mi hiç kullanmadım. Adetin son gününden beri iki günde bir korunmasız deniyoruz adete kadar böyle olacak bakalım. Bu ay da olmazsa ovülasyon testi alacağım dainşallah :) bnm 3 gündür ovülasyon testi pozitif çıkıyor
Aynen mutlaka yap canım dua da hep et Rabbim izniyle meleğine kavuşursun inşallah sende dualarım hep sizle inşllah
Yok ben onu değilde çörekotu bal tarçın yedim 10 gün. Yumurtlama dönemi başlayınca bıraktım :) inşallah işe yarar ikimizde de
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın :)inşallah canım bakalım benimde soğan kürü bitsin sonra onu başlarım belki yeter ki tutsun
gayet güvenilir tavsiye ediyorumOvülasyon testi güvenilir mi hiç kullanmadım. Adetin son gününden beri iki günde bir korunmasız deniyoruz adete kadar böyle olacak bakalım. Bu ay da olmazsa ovülasyon testi alacağım da
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın :)
Bu ay olmazsa internetten sipariş ederim burası küçük yer test almaktan utanır oldum zaten. Ovülasyon testini meraktan sormuştum iki yere yok demiştigayet güvenilir tavsiye ediyorum
İnşallah inşallahayy inşallah canım ya ikimizde hamile haberi verelim inşallah
eczanelerde hem pahalı. internetten çok ucuza daha fazla alırsn canmBu ay olmazsa internetten sipariş ederim burası küçük yer test almaktan utanır oldum zaten. Ovülasyon testini meraktan sormuştum iki yere yok demişti
Öylen yapayım ben teşekkürlereczanelerde hem pahalı. internetten çok ucuza daha fazla alırsn canm
Meraba canim adet olmadiysan bi test daha yap belki gec dollenmedirkızlar erken gebelik testi yaptım tabiki yine negatif bu ayda gitti off offf