- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
Benim daha üçüncü günüm ama psikolojik olarak diyorum bir tatlı kaşığı ne olacak diye düşünüyorum :)Ya ben yiyemedim çörekotları çok acı geldi size nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha üçüncü günüm ama psikolojik olarak diyorum bir tatlı kaşığı ne olacak diye düşünüyorum :)Ya ben yiyemedim çörekotları çok acı geldi size nasıl oldu?
0.1 canım malesef.Canım sonuç ne oldu
Bir dahaki ay hepimiz için daha hayırlı olur inşallah canım.0.1 canım malesef.
Hamilesin bence canım hemen kan testi yaptır hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2128049 merhaba hanımlar bi sorum olucak adetim on gün geçti karnımdaki şişlikten başka hiç belirtim yok dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı çok dikkatli bakılınca görülüyo yoksa benmi öyle görüyorum sizce hamilelik varmıdır ümitlenmelimiyim
hani bunu duymak bile nasıl sevindirdi beni anlatamam nasıl dua aldın bilemezsinn inşallah öyledir allah hwrkese nasip etsin inşallahHamilesin bence canım hemen kan testi yaptır hayırlı olsun :)
Amim inşllah canım. Benim de testim böyle senin gibi çıktı kan testi yaptım çok şükür hamileyim inşllah sağlıklı gebelikler geçirirz kucağımıza alırız bebişimizihani bunu duymak bile nasıl sevindirdi beni anlatamam nasıl dua aldın bilemezsinn inşallah öyledir allah hwrkese nasip etsin inşallah
amin inşallah pazartesi mutlaka kan testi yaptırcamAmim inşllah canım. Benim de testim böyle senin gibi çıktı kan testi yaptım çok şükür hamileyim inşllah sağlıklı gebelikler geçirirz kucağımıza alırız bebişimizi
Hadi inşllah sonucu yaz mutlaka :)amin inşallah pazartesi mutlaka kan testi yaptırcam
tamam canım mutlaka haber veririmHadi inşllah sonucu yaz mutlaka :)
Mrs black sen ben yaptın seni de merak ettim güzel haberler var mı
Bu ay bizim ayımız olsun inşallah ikimiz de güEl haberleri yazalım. Bat ne zamanmalesef canım yine tutmadı. Bu ay yeni denemeler yeni umutlar devam ediyor
Bu ay bizim ayımız olsun inşallah ikimiz de güEl haberleri yazalım. Bat ne zaman
İnşallah inşallah benim 19 Nisan. Desene yakın zamanlarda öğreneceğizinşallah canım ya olsun artık 21 nisan senin ?
İnşallah inşallah benim 19 Nisan. Desene yakın zamanlarda öğreneceğiz
Canım ben bir defa ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şubatta da soğan kürünü yaptım 15 gün boyunca yapmadım ama 1 hafta bıyunca sabah akşam içtim ve ertesi ay martta hamile kaldım tekrar ve çok şükür şuanlık sorun yok birde benim iltihap sorunum oldu şubatta o yüzden de içtim ama çok kötü değildim enfeksiyon sorunum tam kürü vaktine kadar uygulamasamda baya iyi geldi tavsiye ederim yani dediğim gibi büyük sorunum da yoktu kendim içtim çok faydalı diyeEvet canim öyle olucak ama inşallah bu sefer mutlu haberler alıp ögreniriz. Ben soğan kürüne başladım bu ay sen onu yaptın mı ?
Canım ben bir defa ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şubatta da soğan kürünü yaptım 15 gün boyunca yapmadım ama 1 hafta bıyunca sabah akşam içtim ve ertesi ay martta hamile kaldım tekrar ve çok şükür şuanlık sorun yok birde benim iltihap sorunum oldu şubatta o yüzden de içtim ama çok kötü değildim enfeksiyon sorunum tam kürü vaktine kadar uygulamasamda baya iyi geldi tavsiye ederim yani dediğim gibi büyük sorunum da yoktu kendim içtim çok faydalı diye
Aynen mutlaka yap canım dua da hep et Rabbim izniyle meleğine kavuşursun inşallah sende dualarım hep sizle inşllahBenimde 5 ay önce düşüğüm oldu kist falan yok ama rahim temizlensin diye yapmak istedim faydalı olduğunu da duydum inşallah işe yarar. Güzel haberler veririm canim sende sağlikla bebeğini kucağına alırsin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.