- 12 Temmuz 2022
- 22.918
- 84.332
O senin kayıplara karışmandan mütevellit...Sanki haberini geçen hafta almış gibiyim…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O senin kayıplara karışmandan mütevellit...Sanki haberini geçen hafta almış gibiyim…
Dimi bi gel bi git yapıp durduğum içinO senin kayıplara karışmandan mütevellit...
Ben iki hamilelik yaşadım ikisinde de olmadiHamile olup sevişmeyen benmişim sitede püüü benim kalıbıma be
Eğer hamileyken ve sonraki bir yılda eşinizle sevişmeyecekseniz tekrar evlenmemenizi tavsiye ederimÇocuğum yok dulum
Bana da yasak başından beri. Yasak olduğu için ya da gebelik hormonlarından libido tavan.Hamile olup sevişmeyen benmişim sitede püüü benim kalıbıma be
Anam bana yasak da değil ki, bizimki korkak çıktıBana da yasak başından beri. Yasak olduğu için ya da gebelik hormonlarından libido tavan.
Kadınlar sabredemiyor bacım. Cinsellik sadece erkekler için var değil. Yazık.Ne denmez evvelâ. Anlayamadım buyur efendim denir. Hamile iken ve çocuk doğduktan sonra 1 yıl boyunca seks yapılmaması iyi olur. Kadın kendini toplasın. Erkekler de sabretsin.
Takmayın bu kadını her konuya musallat oluyor saçmalıyor gidiyor biraz oncee tüp bebek sayfasını sabote etti kaçtıEğer hamileyken ve sonraki bir yılda eşinizle sevişmeyecekseniz tekrar evlenmemenizi tavsiye ederim
Üff bizimki de korkardı yasak olmasa.Anam bana yasak da değil ki, bizimki korkak çıktı
Gaza geldim gidem de taytımı giyip yer silemÜff bizimki de korkardı yasak olmasa.
Belli.Çocuğum yok dulum
Yanlış anlamazsanız eğer, eşinizle sorunlarınızın olduğunu biliyorum ama cinsellik konusunda size çok özeniyorum keşke bizimki de öyle olsaValla biz hiç ara vermemistik haftada en az 2 yapıyorduk hiç aorun yaşamadık. Son haftaya kadar da devam ettik. Hatta son haftalarda içe boşalma olmamaliymis ama bizde o da oluyordu. Allah'ın sevgili kulları mıydık bilemedim bak şimdi
Evli olmadığı için cinsel ilişki yaşamıyor, yaşamadığı için başkaları da yaşasın istemiyor. Belli ki daha önce de cinsel ilişki yaşamamış, kocası tek taraflı yaşamış ne yaşanmışsa. O sebepten sadece erkekler için istenilesi ve zevk alınası bir şey sanıyor.Hayatınızda hiç hamile kalmamışsınız doğurmamışsınız asla küçümseme ya da aşağılama değil yanlış anlamayın ama nereden bu fikirleri tecrübe edindiniz çok merak ediyorum zira kimse tecrübe edinmediği şey hakkında atıp tutmaz hani. Hamileyken bebek neden zarar görsün? Cinselliği ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama öcü değil hanımefendi. Doktorlar eğer risk yoksa serbest bırakıyor çoğu kişi de 9. Aya kadar yaşıyor.
Gırgır yapGaza geldim gidem de taytımı giyip yer silem
Vallahi çok doğru bir tespit aksini düşünemedimEvli olmadığı için cinsel ilişki yaşamıyor, yaşamadığı için başkaları da yaşasın istemiyor. Belli ki daha önce de cinsel ilişki yaşamamış, kocası tek taraflı yaşamış ne yaşanmışsa. O sebepten sadece erkekler için istenilesi ve zevk alınası bir şey sanıyor.
Yok neden yanlış anlayayim. Cinsellik bencede çok çok önemli. Mesela biz belki de çocuktan sonra istediğimiz tempoyu yakalayamadigimiz için bile ufak seylerden bu kadar yükseliyor olabiliriz. 2 regli arasını birliktelik olmadan kapattık bu ay . Geçenlerde uzayan akıntı yasamistim ve hamileyken çok yaşardım o olayı. Tam ay yoksa?diyordum ki az önce ki acı gerçek aklıma geldiYanlış anlamazsanız eğer, eşinizle sorunlarınızın olduğunu biliyorum ama cinsellik konusunda size çok özeniyorum keşke bizimki de öyle olsa
Yatak hayatınız güzel olduğu için de sorunları aşacağınızı düşünüyorum cinsellik çok önemli çünkü
Bizde de benimki daha dirayetliYok neden yanlış anlayayim. Cinsellik bencede çok çok önemli. Mesela biz belki de çocuktan sonra istediğimiz tempoyu yakalayamadigimiz için bile ufak seylerden bu kadar yükseliyor olabiliriz. 2 regli arasını birliktelik olmadan kapattık bu ay . Geçenlerde uzayan akıntı yasamistim ve hamileyken çok yaşardım o olayı. Tam ay yoksa?diyordum ki az önce ki acı gerçek aklıma geldi
Aramızda çok büyük bir ten uyumu var bizim normalde. O bile küs olmaya dayanamamak için bir sebep bence yine erkek haliyle o daha dayanıklı bizde de.
Erkekler daha çok cinsellik odaklıdır denir ama çok katılmıyorum bu görüşe
Benimki de değil ben 1 aydır kivranirken o oralı değil. Olunca dibine kadar olur ama olmayınca da sırf o yüzden gardini düşürmez. Bizim ilişkiyi biraz ten uyumu ayakta tutuyor olabilir zaten emin değilimBizde de benimki daha dirayetli
Cinsellikten mahrum bırakarak cezalandırabileceğim bir erkek değil mesela
Canı sıkkın oldu mu zaten istemez hiçbir şekilde
O kadar büyük bir ten uyumunu biriyle yakalamak bence çok zor, eşiniz evliliğinizin kıymetini bilmeli
Bizde de tık yok anam öf 15 gün sonra serbest olur gerisi Allah kerim mgmfmfHamile olup sevişmeyen benmişim sitede püüü benim kalıbıma be