Kızlar merhaba,
Biz yaklaşık 19 aydır bebek istiyoruz. Tüm testler filmler kontroller yapıldı. 2 aşılama olumsuz.
Tüp bebek aşaması ise polip nedeniyle iptal oldu. Size sormak istediğim birşey var: Bugüne kadar adetim hep sancılı geçmiştir. ilaçsız asla atlatamam, çok ağrılar çekerim. Fakat adet geleceği zaman yada birkaç saat öncesinde yaşardım bu ağrıları. Ta ki birkaç ay öncesine kadar. Bu son 3-4 aydır, tam yumurtlama dönemine geldiğini tahmin ettiğim dönemde de adet belirtileri yaşamaya başladım. Belimde karnımda şiddetli ağrı, aşırı mide bulantısı, el ayak buz kesmesi gibi şikayetlerim var. Bir süre devam edip kesiliyor. Ertesi gün yine aynı şey ve bu birkaç gün devam edip kesiliyor. Gününde de adetim geliyor. En son adetim çok şiddetli kanamayla geldi. Afedersiniz aralarda pıhtı döküldü diyebilirim. Düzenli doktora gidiyorum, sık sık muayene oluyorum. Doktor bu duruma hiç yorum yapmıyor ama benim fena halde canım sıkıldı. Hamile kalamamanın yarattığı stres, umutsuzluk üzerine bir de bu ekstra ağrılar sinirlerimi alt üst ediyor. Bu konuda bilgisi olan var mı neden oluyordur?