- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.300
-
- Konu Sahibi hermionepotter
Boşanma lafı geçtiğinde hamileydim giggles, annesiyle tartışıp kapıyı çekip evime geldim 40 gün kadar önce, bu 40 günlük süreçte oldu ne olduysa, boşanma lafı üç kere bu süreçte geçti. Annesiyle küsene kadar iyiydik yani. Evet öncesinde ufak tefek kavgalarımız oluyordu ama saygıyı aşmıyorduk öyle bağırış çağırış olmuyordu, birimiz alttan alıp sorunu tekrarlamamak üzere çözüyorduk.Bence bu son tartışmanızın çıkış yeri sizin için hatalı olmuş
Her fırsatta eskileri öne sermek sizin için de evliliğiniz için de mantıklı değil
Her zaman aklımda olacak şekilde unutamadıysam o evliliği sürdüremem ben mesela
Tedaviyle de hamile kalmak istemezdim
Sonuçta çocuk sahibi olmak çok daha bağlayıcı evli olmaktan
Ayrıca sürekli boşanma konuşulması da hiç güven ortamı sunmuyor insana
Yanlış anlamayın beni ama bu boşanmalı ortama çocuk getirmek çocuklara haksızlık olmuş
Ha artık varlar neler yapabilirsiniz onu düşünmek lazım
Madem boşanamayacaksınız çünkü gidecek yeriniz yokmuş
E çocuk bakacaksınız işe de giremezsiniz şartları oluşturmak adına
Eşinize uymaktan başka çözüm gelmiyor benim aklıma
Olumlu şeyler bulup onlara odaklanın
En azından hamilelik rahat geçer
Çok ilginçBoşanma lafı geçtiğinde hamileydim giggles, annesiyle tartışıp kapıyı çekip evime geldim 40 gün kadar önce, bu 40 günlük süreçte oldu ne olduysa, boşanma lafı üç kere bu süreçte geçti. Annesiyle küsene kadar iyiydik yani. Evet öncesinde ufak tefek kavgalarımız oluyordu ama saygıyı aşmıyorduk öyle bağırış çağırış olmuyordu, birimiz alttan alıp sorunu tekrarlamamak üzere çözüyorduk.
Şuan hiçbir şey olmamış gibi dün konuştuğumuz yemeği pişiriyor, benden bir şeyler istiyor muhtemelen yuttu ve pişman oldu ama işte geçmiyor yani. Umarım hayırlı sonuç gelir mülakatımdan da, bebeklerim için daha sağlıklı bir gelecek kurabilirim… Olmazsa da diğer KPSS’ye artık..
Yok ya, annesine aşırı düşkün eşim. Annesi de bunu güzel kullanıyor mesela istediği bir şey olmasın hemen ağlıyor, tansiyonum yükseldi numaraları yapıyor. Şimdi annesiyle küsüm diye işkence yapmaya çalışıyor sanırım. Çocuklar için sevinçli aslında ama annesi ağır basıyor demek kiÇok ilginç
4 kere konusu geçti deyince ben daha önceden beri hayal etmiştim
14 haftada 4 kere geçmesi biraz düşündürücü olmuş
Acaba çocuk sahibi olmak konusunda mı fikri değişti?
Ay siz de öylesiniz biliyor musunuz? Negatif enerjiniz buraya kadar geldi.Bu kadar kaos ortaminda bide zor ile hamile kalmak pes, cidden. Sorun bir kere kv'dede degil, eşte. Senin ailene laf atilmasina rağmen, halen annesini savunan o.
Tek maas ile tüp bebek yapiliyor. Altinlarin olmasi biseye yaramiyor. Neticede borç var ve adam sadece 8bin lira kazaniyor. Adam ucuz seyler isteyebilir cünkü özelikle erkekler bu olaylarin pratik tarafini düsünmüyor.
Dügünü halen gündeme getiriyorsun, tabiki adam artik bikar ve kizar. Senin ailenin herseyi almasi ne alaka? Tehditmi bu? Onun ailesi herseyi almak zorundada değildi. Işten çikmasaydin madem, daha az borç ile evlenirdin.
Gercekten burdan bile bana antipatik geldin. Evet eşin ana kuzusu ve birsürü hatasi var ancak açikçasi bence sende az değilsin.
Ne diyim Allah size çektirmesin de eller gülmesin halinize böyle.Bekarım diye konuya yazamıyormuşum
Çek kardeşim çekmeye devam et diyorum sadece
bu sayfaları henüz evlenmemiş ya da evlenme aşamasındaki insanlar da okuyor. o yüzden tabii ki şu an sizin derdinize derman değil ama belki okuyan bir kadın arkadaş, harbiden işi bırakmamak lazım der diye yazılıyor bunlar aslında. bence siz de kpss filan bekleyip kendinizi sadece ona bağlamak yerine, bebeği sağlıkla kucağınıza alıp en erken ne zaman çalışmaya başlayabileceğinizi hesaplayın. yoksa bu eşle zor sizinBahsettiğiniz gibi çalışsaydım daha farklı olurdu bunun için çok pişmanım ama şuan bunu konuşmak bana çözüm getirmiyor ne yazık ki.
Ee ne oldu şimdi?yorum yapacaktım ama boşanmış olmadığım için vazgeçtim.
evli, boşanmış olmayan arkadaşlar yorum yapmasın dediğinizde evli olan, boşanmış olmayanlar yorum yapmasın gibi anlaşılıyor. evli ya da boşanmış olmayanlar yorum yapmasın diyebilirdiniz ama bu da sağlıklı bir kısıtlama değil bana göre. kaldı ki bu kadar kişi buna takıldığına göre demek ki polemiğe mahal veren sizsiniz. kısıtlamanızı doğru bulmadığımı belirtmek için yorum yaptım. beğenmedim yapıp geçebilirdim ama bunun yerine fikrimi böyle belirteyim dedim zira şu an biraz boş vaktim var. gene de bunu polemik konusu haline getirmek gibi bir amacım yok. umarım istediğiniz kesimden işinize yarayan cevapları alırsınız\almışsınızdır.Ee ne oldu şimdi?
Yazdınız, yorum yapmadınız, ne diyeyim?
muhteşem emojisi mi bırakayım yorumunuza? Yoksa “beğenmedim” yapıp polemik mi yaratayım? Amaç ne?
Gerçekten anlayamıyorum, derdim var hamileyim boşanmak üzereyim son raddedeyim. yıllarca şuan için uğraşıp hamileliğimde olmaması gereken şeyler yaşıyor işin içinden çıkamadığım için buraya yazdım. Zordayım.
Belirttim ki, tecrübesi olan birinden akıl alayım. Evliymişsiniz yapın o zaman yorum? Niye içeriği olmayan yorum yapıyorsunuz? Belki göremediğim bir şeyi görür, başka pencereden bakmamı sağlarsınız?
Neyse, yardım istediğim için açtım, cevap vermeyecektim ama dayanamadım. Klavye üzerinden yazdığımızda robot okumuyor mesajlarımızı, inanın atılan bir emoji, yazılan bir kelime karşımızdaki kişinin o an mutlu ya da üzgün olmasını sağlayabiliyor. Gerek yok.
Ee ne oldu şimdi?
Yazdınız, yorum yapmadınız, ne diyeyim?
muhteşem emojisi mi bırakayım yorumunuza? Yoksa “beğenmedim” yapıp polemik mi yaratayım? Amaç ne?
Gerçekten anlayamıyorum, derdim var hamileyim boşanmak üzereyim son raddedeyim. yıllarca şuan için uğraşıp hamileliğimde olmaması gereken şeyler yaşıyor işin içinden çıkamadığım için buraya yazdım. Zordayım.
Belirttim ki, tecrübesi olan birinden akıl alayım. Evliymişsiniz yapın o zaman yorum? Niye içeriği olmayan yorum yapıyorsunuz? Belki göremediğim bir şeyi görür, başka pencereden bakmamı sağlarsınız?
Neyse, yardım istediğim için açtım, cevap vermeyecektim ama dayanamadım. Klavye üzerinden yazdığımızda robot okumuyor mesajlarımızı, inanın atılan bir emoji, yazılan bir kelime karşımızdaki kişinin o an mutlu ya da üzgün olmasını sağlayabiliyor. Gerek yok.