Kişiden kişiye değişmiyorsun belki.bende diğer aylar erken davrandığım için 2. Güne kadar zor bekledim biraz hissiyatta ekleniyor sanirimBen de gecikmenin 2.gunundeyim hiç ağrı yok.
Hayır normal kasık ağrısı oluyor adet olucakmıs ama akıntım çok beyaz. Bugün iç çamaşırım ıslanmıştı adet oldum sandım baktım beyaz akıntı. Hiç sanmıyorum hiç değişik belirti yok ama kısmet.Kasıkda dolgunluk hissi, sanki yumru varmış gibi hissediyor musun?
Ama bazen ani sancılar giriyor o zaman sanki öyle şuan olduğu gibi. Vajinada falan bir ağrı hissediyorum.Kasıkda dolgunluk hissi, sanki yumru varmış gibi hissediyor musun?
Hayırlısı olsun canım elbet bir günü saati vardır Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Benim testim negatif çıktı kızlar az once yaptım...Inşallah pozitifi görürsünüz sizler denemeye devam
Ay evet bende merak ediyorum.Kizlar ciddi kasik ağrısı yasayip adet sancısı gibi gebe oldugunu öğrenen oldu mu acaba
Ben de hic denemedimama eğer gün aşırı iliski yapma imkanin varsa o kitlere boşa para da harcama o strese de girme. Çünkü o kitler yumurtlama olup olmadığını anlatiyor e zaten gün aşırı iliskin varsa her türlü buliyosun yumurtlamayıOvulasyon kitlerinden hiç almadım Bi de alıp mı denesem?
Adetlerin herzaman duzenliyse erken gebelik testi yapabilirsin. Varsa bişey cikar mutlakaPazar adet olmam gerek ama iyice merak eder oldum. Sizce Pazartesiye kadar beklemeli miyim yoksa yoksa yarın bir kaset test alıp yapsam mı 1 gün kala ?
Ben 3 gebelik geçirdim üçünde de heran âdet olacak kadar sancım vardı. Hatta ped dolastirmayi geç sabahtan ped takardim heran olacam diye.ama herkesin farklı işte. Kimi dr diyo ki test yapmasam 3 ay daha geçse anlamazdim.o derece agri sızı yokAma bazen ani sancılar giriyor o zaman sanki öyle şuan olduğu gibi. Vajinada falan bir ağrı hissediyorum.
Ay iyice heyecanlandımBen 3 gebelik geçirdim üçünde de heran âdet olacak kadar sancım vardı. Hatta ped dolastirmayi geç sabahtan ped takardim heran olacam diye.ama herkesin farklı işte. Kimi dr diyo ki test yapmasam 3 ay daha geçse anlamazdim.o derece agri sızı yok
Yani 1-2 gün erken ya da geç olur düzenli diyebiliriz. Kaset test mi yoksa diğer gebelik testlerinden mi ? Tabi yarın çıkmaya üşenmezsemAdetlerin herzaman duzenliyse erken gebelik testi yapabilirsin. Varsa bişey cikar mutlaka
Bu arada 3 gebelik geçirdim ama 2 si düşükle sonuclandi:) 3 çocuğum yokyani... Esizin bat ne zamanAy iyice heyecanlandım
22 MayısBu arada 3 gebelik geçirdim ama 2 si düşükle sonuclandi:) 3 çocuğum yokyani... Esizin bat ne zaman
Ay yine ara ara kasığıma ağrılar giriyor böyle ağrı olunca kesin ader olucakmısım gibi bir his geliyorBu arada 3 gebelik geçirdim ama 2 si düşükle sonuclandi:) 3 çocuğum yokyani... Esizin bat ne zaman
Bu arada akıntılarda çok afedersiniz sümüksü yapışkan gibi beyaz sarı gibi.Bu arada 3 gebelik geçirdim ama 2 si düşükle sonuclandi:) 3 çocuğum yokyani... Esizin bat ne zaman
Valla o kadarını hatırlamıyorum.baya sene geçti üzerinden. Sadece adet sancısı tarzi ağrılar hafızamda cok net kalmisBu arada akıntılarda çok afedersiniz sümüksü yapışkan gibi beyaz sarı gibi.
Anladım bu kadarı bile yeterli çok teşekkür ederim ilginiz için.Valla o kadarını hatırlamıyorum.baya sene geçti üzerinden. Sadece adet sancısı tarzi ağrılar hafızamda cok net kalmis
Sura hanım adet sanciniz sürekli miydiBen 3 gebelik geçirdim üçünde de heran âdet olacak kadar sancım vardı. Hatta ped dolastirmayi geç sabahtan ped takardim heran olacam diye.ama herkesin farklı işte. Kimi dr diyo ki test yapmasam 3 ay daha geçse anlamazdim.o derece agri sızı yok
Benim zonklama gibi ağrı sol kasıkta dolgunluk hissi gibi.Ama bazen ani sancılar giriyor o zaman sanki öyle şuan olduğu gibi. Vajinada falan bir ağrı hissediyorum.