Ahhahh. Gebelik düşündüğüm den beri olmadık senaryolar üretti vücudum. Her an vücudumu dinledim. Negatifi görmeme ragmen o kadar emindim ki elli tane testle dogrulamak istedim:))) yani bence o belirtilerin hepsini beynimiz uyduruyor.. regl gecikinceye kadar tabiki umut var yine de. Bende bat 28 mayisBurası ne güzel kaynaşmış böyle maşaAllahSeneler sonra bu yazılanları okuyanlara belki umut olmuş olur bazılarımız
Bu arada ben hala regl olmadım. 3 gün gecikti. Dün idrar testim negatifti. Erken olanlardan almamıştım birde son kullanma tarihi de 2020 sanırım. Fark eder mi acaba
Ama regl ağrım gecikmeyle hiç kalmadı. Sadece geceleri kasık ağrım artıyor, gündüz iyiyim. Süt gibi bazen sulu beyaz akıntılarım var. İdrar çok rahatsız ediyor mesela geldiği an sanki saatlerdir lavaboya gitmemişim gibi baskı yapıyor. Şuan kendimi dinlemesem de zorla sesini çıkaran belirtiler bunlar :)))
Sizler ne durumdasınız?
Tabi canım. İnan eşlerin bizim kadar umrunda olmuyor şu bebek mevzusu. Nede olsa annelik içgüdüsü kadinlara doğuştan geliyo :)Kesinlikle çünkü eşinlede bir yere kadar gidiyor konuşma. Burada kadın kadına daha net daha iyi :)
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah.Tabi canım. İnan eşlerin bizim kadar umrunda olmuyor şu bebek mevzusu. Nede olsa annelik içgüdüsü kadinlara doğuştan geliyo :)
AminnnHepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah.
Ahhahh. Gebelik düşündüğüm den beri olmadık senaryolar üretti vücudum. Her an vücudumu dinledim. Negatifi görmeme ragmen o kadar emindim ki elli tane testle dogrulamak istedim:))) yani bence o belirtilerin hepsini beynimiz uyduruyor.. regl gecikinceye kadar tabiki umut var yine de. Bende bat 28 mayis
Öyle mi. Çok geçmiş olsun diyelim o zaman. İhmal etmeyin. Bizim belirtiler çok istediğimizden piskolojik tabi ama sizin farkliymisHer zaman her vücudun uydurduğunu düşünmüyorum çünkü 2. çocuk çok istediğim söylenemezdi :) 9 senedir tecrübeliyim :) ilk seneler çok güzel uydurdu evet :) Ama artık öyle değil.
Uzun zaman sonra ilk kez bu iki ay yaşattı bunları. Geçen ay farklı bir regl dışı akıntı olup, değişik şeyler, geçmeyen ağrılar vs yaşanınca mecburen ya gebelik ya da başka bir sorun diye şüpheler başladı.
Yarın birgün kan vereceğim bakalım gebelik yoksa ciddi bir sorun var buna eminim artık. Vücudumu çok iyi tanıyorum
Öyle mi. Çok geçmiş olsun diyelim o zaman. İhmal etmeyin. Bizim belirtiler çok istediğimizden piskolojik tabi ama sizin farkliymis
Bugün eşim soruyor ne zaman belli olcak etcek. Bende pazartesi salı adet tarihim dedim salladım. Pazar olmazsam pazartesi alacağım test çaktırmadanAminnn
İnşallah pozitif görüp sürpriz yaparsin:)Bugün eşim soruyor ne zaman belli olcak etcek. Bende pazartesi salı adet tarihim dedim salladım. Pazar olmazsam pazartesi alacağım test çaktırmadan
İnsallah yarın ne olacak heyecanla bekliyorumİnşallah pozitif görüp sürpriz yaparsin:)
Benim kasık ağrımla beraber alt karnımda şişti biraz, adet mi olcam acabaAminnn
Ayni belirtileri yasiyorum acaba hamile musinuzaa evet aynısı geçen gün banada oldu sol tarafım kaburgamın altı ile belimin arası saatlerce ağrıdı sonradan geçti. Yanlış yattım herhalde dedim. Bilemedim. Önceden olmayan şeyleri yaşayınca belirti olarak anlıyorum
Evet canım dün yaptım testi iki gündür uyku hali bastırınca aldım testi hemen yaptım saniyeler içinde iki koyu çizgi. Çok şaşırdım ilk gebeliğimdi. Regl gecikmesinin 5. günüydü.dün akşam hemen hastaneye gittim değer 3933 çıktı.Ayni belirtileri yasiyorum acaba hamile musinuz
Hayirli olsunEvet canım dün yaptım testi iki gündür uyku hali bastırınca aldım testi hemen yaptım saniyeler içinde iki koyu çizgi. Çok şaşırdım ilk gebeliğimdi. Regl gecikmesinin 5. günüydü.dün akşam hemen hastaneye gittim değer 3933 çıktı.
Normal gebelik testi. Ben de zaten bu ay bi tuhaflık olduğunu aynı böyle anladım. 15 gün boyunca sürekli gaz sancısı bağırsaklarım sanki birbirine giriyor sonra geçiyordu. Regl günü gelip vajinal akıntı arttı her seferinde adet oldum zannediyordum ve halen vajinal akıntı var ve karnımın içinde gaz topu var gibiHayirli olsunNormal gebelik testimi yoksa erken gebelik testimk yaptiniz
2 gundur cok gaz sıkışmam var kasik agrim bel agrim bicak saplaniyor sanki. Ama korkuyorum degilse diye 2 gun gecti adetimdende
Bu ay famera kullanmistim
Ayrıca da teşekkür ederimHayirli olsunNormal gebelik testimi yoksa erken gebelik testimk yaptiniz
2 gundur cok gaz sıkışmam var kasik agrim bel agrim bicak saplaniyor sanki. Ama korkuyorum degilse diye 2 gun gecti adetimdende
Bu ay famera kullanmistim