hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Ahhahh. Gebelik düşündüğüm den beri olmadık senaryolar üretti vücudum. Her an vücudumu dinledim. Negatifi görmeme ragmen o kadar emindim ki elli tane testle dogrulamak istedim:))) yani bence o belirtilerin hepsini beynimiz uyduruyor.. regl gecikinceye kadar tabiki umut var yine de. Bende bat 28 mayis

Her zaman her vücudun uydurduğunu düşünmüyorum çünkü 2. çocuk çok istediğim söylenemezdi :) 9 senedir tecrübeliyim :) ilk seneler çok güzel uydurdu evet :) Ama artık öyle değil.

Uzun zaman sonra ilk kez bu iki ay yaşattı bunları. Geçen ay farklı bir regl dışı akıntı olup, değişik şeyler, geçmeyen ağrılar vs yaşanınca mecburen ya gebelik ya da başka bir sorun diye şüpheler başladı.

Yarın birgün kan vereceğim bakalım gebelik yoksa ciddi bir sorun var buna eminim artık. Vücudumu çok iyi tanıyorum

Öyle mi. Çok geçmiş olsun diyelim o zaman. İhmal etmeyin. Bizim belirtiler çok istediğimizden piskolojik tabi ama sizin farkliymis

Öyle mi. Çok geçmiş olsun diyelim o zaman. İhmal etmeyin. Bizim belirtiler çok istediğimizden piskolojik tabi ama sizin farkliymis

Allah razı olsun Bakalım sonuçlarımız ne olacak, Rabbim hayırlısıyla, hayırlı günde nasip etsin hepimize

Ben de hala adet olmadım ama test negatif regl lerim duzensiz benim 26sı da olabilirim regl, erken test yaptım ama erken sayılır mı 6 gun oncesi

22 mayıs yani yarın bat günüm. Sabah test yaptım negatif pozitife döner mi ya, erken gebelik yapmadım normal kaset test yaptım. Reglim geçmediğinden mi negatif yoksa bebiş yok diye mi

Merhaba ben bir yillik evliyim ve bes aydır fln çocuk istiyoruz iki ay önce doktora gittim ve iltihap olduğunu söyledi ilaclari kullandim. Su aralar sabah mide bulantilarim oluyor göğüs uçlarım aciyor karnimda sanci oluyor ve sürekli akıntılarim oluyor. Ama adet gunume on bes gun fln var. Banada yardimci olur musunuz lütfen?

Ayni belirtileri yasiyorum acaba hamile musinuz

Ayni belirtileri yasiyorum acaba hamile musinuz
Evet canım dün yaptım testi iki gündür uyku hali bastırınca aldım testi hemen yaptım saniyeler içinde iki koyu çizgi. Çok şaşırdım ilk gebeliğimdi. Regl gecikmesinin 5. günüydü.dün akşam hemen hastaneye gittim değer 3933 çıktı.

Hayirli olsun Normal gebelik testimi yoksa erken gebelik testimk yaptiniz
2 gundur cok gaz sıkışmam var kasik agrim bel agrim bicak saplaniyor sanki. Ama korkuyorum degilse diye 2 gun gecti adetimdende
Bu ay famera kullanmistim

2 gundur cok gaz sıkışmam var kasik agrim bel agrim bicak saplaniyor sanki. Ama korkuyorum degilse diye 2 gun gecti adetimdende
Normal gebelik testi. Ben de zaten bu ay bi tuhaflık olduğunu aynı böyle anladım. 15 gün boyunca sürekli gaz sancısı bağırsaklarım sanki birbirine giriyor sonra geçiyordu. Regl günü gelip vajinal akıntı arttı her seferinde adet oldum zannediyordum ve halen vajinal akıntı var ve karnımın içinde gaz topu var gibi

Ayrıca da teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…