hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

:) Kahveyi mi bıraktın. Neden peki. Asla vazgecemem kahveden sanırım
Bebiş düşünüyorum ya canım buradaki bazı arkadaşlar ne kadar hiç içmezsen o kadar iyi dedi bende abartı içerdim biraz günde 3 falan bir anda kestim. Anca yarım koyuyorum kendime şayet içilecek ortam varsa. Şuan pek canımda istemiyor normalde bende çok seviyorum ama.

Ayy hadi inşallah yaa. Ama bende hiç bi belirti yok umarım her gebelik belietisi bir değildir. Çünkü ilk gebeliklerimdeki hic bir belirti yi yaşamıyorum
Kasıklarımda ağrı oluyor ama bu ağrı bazen soğuktan bile oluyor çok hassas kasıklarım etkilenir. Tek fark gögüslerim normalde acır suan şişlik var ama ağrı yok. Bu kasık ağrısı 10 gündür var belki. Baska belirti yok. Belirti yok diye ilişkiye girmiş miydin?

Ya ben bu ay klomen kullandım aslında ve yumurtlama akıntısıni gördüm. Çok net ayiet edebiliyorum yumurtlama akıntısıni. O gunu de değerlendirdik ama hic bir belirtim yok.

Ya ben bu ay klomen kullandım aslında ve yumurtlama akıntısıni gördüm. Çok net ayiet edebiliyorum yumurtlama akıntısıni. O gunu de değerlendirdik ama hic bir belirtim yok.
Benim bide akıntım geliyor beyaz sümüksü çok afedersin. Valla bende pazartesiye kadar olmazsam kadar pazartesi-salı yaparım test.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah en hayırlı en kısa zamanda insallah canım.

Her hamilelikte belirti farklıdır. Negatifi gormeyene kadar umudu kaybetmiyoruz :)
Aynen canım bazen diyorum bu kadar kasık ağrım olmadı ama bazen bir ağrıyor kesin adet olcam aynı adet sancısı bu diyorum çok ikilemdeyim. Ama pozitif çıkarsa yinede süpriz olcak bana hayırlısıyla çünkü pekte ümitli değilim sanki :))

Ne kadar süredir düşünüyorsunuz çocuk. Yaşın kaç bide

Burası ne güzel kaynaşmış böyle maşaAllah Seneler sonra bu yazılanları okuyanlara belki umut olmuş olur bazılarımız

Bu arada ben hala regl olmadım. 3 gün gecikti. Dün idrar testim negatifti. Erken olanlardan almamıştım birde son kullanma tarihi de 2020 sanırım. Fark eder mi acaba

Ama regl ağrım gecikmeyle hiç kalmadı. Sadece geceleri kasık ağrım artıyor, gündüz iyiyim. Süt gibi bazen sulu beyaz akıntılarım var. İdrar çok rahatsız ediyor mesela geldiği an sanki saatlerdir lavaboya gitmemişim gibi baskı yapıyor. Şuan kendimi dinlemesem de zorla sesini çıkaran belirtiler bunlar :)))

Sizler ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…