Ay bana da dua eder misin ya bat 1 haziran yaş 30 olacak birkaç aya, çocuğumla yerlerde yuvarlanmak istiyorum anne olduğumda kenarda izlemek değilHaklı olabılır bn ona bırsey demiyorum sadece kıbar sekılde anlatabılırdı bebek bekleyen ailelerin psikoloji lerını bn cok ıyı bılıyorum canını sıkma rabbım büyük yaradan kucagını doldursun inşallh duaedecem bugun senın ıcın Tanımıyorum ama bu kadar heveslı ıstemen bana cok şey hatırlattı
Benim 27.gunumdu bugun hala regl olmadım 20 mayısta erken test negatif çıktı böyle bi durum yaşayan var mı acaba geç döllenme olur me bileyim belki geç yumurrtlamışımdır falan.Offf iyice sabırsızlaştım ama neyse bekleyim az dahaeşimde sormaya başladı ne zaman belli olcak diye
Ee yarin yapacak mdn testi cok merak ediyorum sonucu :) yaparsan erken gebelik testi yap amaEvet canım ya 1-2 gün erken ya da geç ama genel olarak gününde.
Ben bu ay yaşadım canım. Normalde reglim saat gibidir o kadar düzenli. Bu ay 3 günüm geçti bi umut test yaptim negatif. İki gün sonra da adetim söküldüBenim 27.gunumdu bugun hala regl olmadım 20 mayısta erken test negatif çıktı böyle bi durum yaşayan var mı acaba geç döllenme olur me bileyim belki geç yumurrtlamışımdır falan.
Kaset test yapmayım mıEe yarin yapacak mdn testi cok merak ediyorum sonucu :) yaparsan erken gebelik testi yap ama
Günaydın canım. Olmadım hala adet ama akıntım çok fazla olucam diye korkuyorumI izmirlikiss günaydınn canım ne durumdasın?
Olmadım canım akıntıda çok fazla yok. Test aldım ama bu saatte yapayım mı sence ?Sen ne durumdasın canım
Yap yap hadi çok meraklandım
Teşekkürler canım benim Allahım hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım çok sevindm tebrik ederim
Pozitif testteEe yarin yapacak mdn testi cok merak ediyorum sonucu :) yaparsan erken gebelik testi yap ama
Sen yapmadın mı testHayırlı olsun canım çok sevindm tebrik ederim
Aaa test yaptin mi canimmmmmmm. Çok sevindimmPozitif testte
Yaptım tesekkür ederimAaa test yaptin mi canimmmmmmm. Çok sevindimm