- 21 Temmuz 2021
- 639
- 2.471
- 27
İnşallah ya. 4 gün var reglime ama pek umutlu değilim. Olursa en çok bana sürpriz olurBenimde gögüsm çok acımıyordu canım eskisi kadar şişti ama, aman aman bir acı yoktu. Hayırlısıyla 2. Güzel haberi senden alırız insallah.
Amin insallah en güzel süpriz olsun sana Allahın izniyleİnşallah ya. 4 gün var reglime ama pek umutlu değilim. Olursa en çok bana sürpriz olur
Merhaba birebir aynı şikayetleri yasiyoeum adetim 6 gün gecikti dün test yaptım 2.cizgi silik çıktı ve bir gün sonra ateş basması mide bulantısı ile uyandım az miktar kan aktı ve baygınlık geçirdim. Kan verdik kanda birşey çıkmadı. Acaba çok küçük olduğu için mi çıkmadı tahlili tekrar yaptırmalı mıyım ?Kendimden başlıyorum.
Mide bulantısı yaşıyorum
Mide yanması ve ağrısı şu 2 gundur çok.
Karnımda kasıklarımda tuhaf tuhaf sancılar hareketler vs. (bagırsak olabilir)
Sık idrar çkmadan kastımız gunde kaç arkadaşlar?? Mesela benim küçük için 6 ya da 7 oluyor ama çok az geliyor her seferinde.
Bu sabah birden sıçradım ateş basması birden baş dönmesi oluyor.
Karın ağrısı yaşıyorum sabahları ve bazen gunduzleri.
Akıntım adetin 15. Gunune kadar beyaz Akıntım da vardı son zamanlarda azaldı baya
Bir de en önemlisi benim için bu uyku akşamları 8den sonra uykum geliyor ve uyuyorum uykluyorum, gun içinde bile baygın oluyorum Bi noktadan sonra ve halsizlik aşırı derecede hiç bişey yapasım gelmiyor.
Göğüsleri asla anlayamıyorum belki de kendimi kandırıyorum kararıp büyümeleri noktasında.
Bi de vajnama igne batıyor Gögüslerimee igne batıyor gibi oluyor bazen
Biliyorum çok belirti var bu kadar ugrasacagına test yap diyorsunuz ama testte negatiifi görmektense bunu tercih ederim.
Bir de bu kadar çok vuxcudumuzu dinleme sebebimiz bir sonraki ay için faydalı oluyor bence.
Sat 26 NİSAN
Bat belli değil 23 ila 30 gun arası gidip geliyorum. En erken 19 mayıs regl gunum olması lazım.
HAYDİ KIZLAR KONUŞALIM...
Olsa idi kanda cıkardı kesin ama beta hcg İcin verdiniz dmi kanı?Merhaba birebir aynı şikayetleri yasiyoeum adetim 6 gün gecikti dün test yaptım 2.cizgi silik çıktı ve bir gün sonra ateş basması mide bulantısı ile uyandım az miktar kan aktı ve baygınlık geçirdim. Kan verdik kanda birşey çıkmadı. Acaba çok küçük olduğu için mi çıkmadı tahlili tekrar yaptırmalı mıyım ?
Sağlık ocağı uzak olduğu için sağlık kabinine verdim o da beta bakmamış sadece pozitif negatif bakmış. 2 tane daha yaptım şimdi yine silik çıktı ikinci çizgi ikisinde deOlsa idi kanda cıkardı kesin ama beta hcg İcin verdiniz dmi kanı?
Bu teste bakarak var gozukuyo canımSağlık ocağı uzak olduğu için sağlık kabinine verdim o da beta bakmamış sadece pozitif negatif bakmış. 2 tane daha yaptım şimdi yine silik çıktı ikinci çizgi ikisinde de
Sağlık kabininde beta bakmiyormus cihaz normal gebelik testi gibi negatif ve pozitif olayı varmış. Ben bunu sonradan öğrendim. inşallah vardır herkes var kesin dedi. Bugün yaptığım 4.test ve hepsi aynı. Sizce nedir durumBu teste bakarak var gozukuyo canıminşallah vardır ama pozitif negatif olayını anlamadım canım.
İlk defa duyuyorum ben de kan vererek negatif pozitif olayına idrar da değilmiş. Bi kaç gun geçsin tekrar yapın koyulaşırsa zaten kesin hamilesinizdir. Şu anda da hamilelik gozukuyo yani bende çıksa idim hamileyim diye havalara uçardım tadını çıkartınSağlık kabininde beta bakmiyormus cihaz normal gebelik testi gibi negatif ve pozitif olayı varmış. Ben bunu sonradan öğrendim. inşallah vardır herkes var kesin dedi. Bugün yaptığım 4.test ve hepsi aynı. Sizce nedir durum
Eğer bekleyemem dersen yarına Bi randevu al ultrasona gir canımSağlık kabininde beta bakmiyormus cihaz normal gebelik testi gibi negatif ve pozitif olayı varmış. Ben bunu sonradan öğrendim. inşallah vardır herkes var kesin dedi. Bugün yaptığım 4.test ve hepsi aynı. Sizce nedir durum
İnanki sevinemiyorum net olmadigu için ama bütün yaptığım testlerinde bu şekilde çıkması imkansız sanırım. Ve küçük olduğu için silik çıkıyor galiba tam anlamıyorum bu konuları 4 aylık evliyimİlk defa duyuyorum ben de kan vererek negatif pozitif olayına idrar da değilmiş. Bi kaç gun geçsin tekrar yapın koyulaşırsa zaten kesin hamilesinizdir. Şu anda da hamilelik gozukuyo yani bende çıksa idim hamileyim diye havalara uçardım tadını çıkartın
Evet evet küçükse aynı böyle çıkıyorİnanki sevinemiyorum net olmadigu için ama bütün yaptığım testlerinde bu şekilde çıkması imkansız sanırım. Ve küçük olduğu için silik çıkıyor galiba tam anlamıyorum bu konuları 4 aylık evliyimyarın sabah mecbur sağlık ocağına gideceğim beta hormununa baktiracagim
Bakalim yarın sabahı iple çekiyorumEvet evet küçükse aynı böyle çıkıyor
Çok güzel işte rabbim nasip edecekse oluyor ya,Bakalim yarın sabahı iple çekiyorumayrıca da çikolata kistim var ve tıp 1 diyabet hastasıyım o yüzden resmen şans olacak bu bebek bana inşallah rabbim isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin
İnşallah yarın buraya güzel haberler ile gelirimÇok güzel işte rabbim nasip edecekse oluyor ya,
İnşaallah :)İnşallah yarın buraya güzel haberler ile gelirim
Ben de 35 yaşındayımAy bana da dua eder misin ya bat 1 haziran yaş 30 olacak birkaç aya, çocuğumla yerlerde yuvarlanmak istiyorum anne olduğumda kenarda izlemek değil