- 21 Temmuz 2021
- 639
- 2.469
- 27
Çok teşekkürler canım darısı basına hayırsıyla yapınca yaz merak ettim. Ay kasık ağrım çokYok canım dışardayım yapamadım darısı başıma kendimin pozitif çıkmış gibi mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım darısı basına hayırsıyla yapınca yaz merak ettim. Ay kasık ağrım çokYok canım dışardayım yapamadım darısı başıma kendimin pozitif çıkmış gibi mutlu oldum
Topigimizin ilk mujdesini aldık. İnşallah Teker teker ardindan geliriz bizde:) ee o zaman ilk belirtilerin neydi ve ne zaman başladı anlat bakalımYaptım tesekkür ederim
Allahım isteyen herkeslere nasip etsin hayırlısıyla. Anlatayım tabi :) 8 Mayıs yumurtlama günümde ilişkiye girdim o tarihten 1 hafta sonra 14 Mayıs gibi çok minik nokta kadar pembe leke geldi 1 gün sadece. Ve sonrada gün içinde sürekli kasıklara giren krampler hassas gögüs ağrısı (gögüslerimde çok acı yoktu ama) ve akıntım vardı. Adetin ilk günü şeffaf , beyaz uzayan akıntım oldu. 2. Günü test yaptım işte. İnsallah devamıda sağlıkla hayırlısıyla gelir. (Hepinize tabiki) Şuanda ara ara kasıklarım çok ağrıyor.Topigimizin ilk mujdesini aldık. İnşallah Teker teker ardindan geliriz bizde:) ee o zaman ilk belirtilerin neydi ve ne zaman başladı anlat bakalım
Benim de c.tesi bat ama çok hafif kasik ce göğüs ağrım var. Yani vücudumu dinlrmesem fark edeceğim bi ağrı değil. Seninde böyle miydi tam olarak yoksa baya sancılı bir ağrıdan mi bahsediyorsunAllahım isteyen herkeslere nasip etsin hayırlısıyla. Anlatayım tabi :) 8 Mayıs yumurtlama günümde ilişkiye girdim o tarihten 1 hafta sonra 14 Mayıs gibi çok minik nokta kadar pembe leke geldi 1 gün sadece. Ve sonrada gün içinde sürekli kasıklara giren krampler hassas gögüs ağrısı (gögüslerimde çok acı yoktu ama) ve akıntım vardı. Adetin ilk günü şeffaf , beyaz uzayan akıntım oldu. 2. Günü test yaptım işte. İnsallah devamıda sağlıkla hayırlısıyla gelir. (Hepinize tabiki) Şuanda ara ara kasıklarım çok ağrıyor.
Kısaca pek belirtim yoktu bunlar adet öncesiydi hep. Ta ki pembe leke aklımı karıştırana kadar :) Hiç takmadım, düşünmedim.Allahım isteyen herkeslere nasip etsin hayırlısıyla. Anlatayım tabi :) 8 Mayıs yumurtlama günümde ilişkiye girdim o tarihten 1 hafta sonra 14 Mayıs gibi çok minik nokta kadar pembe leke geldi 1 gün sadece. Ve sonrada gün içinde sürekli kasıklara giren krampler hassas gögüs ağrısı (gögüslerimde çok acı yoktu ama) ve akıntım vardı. Adetin ilk günü şeffaf , beyaz uzayan akıntım oldu. 2. Günü test yaptım işte. İnsallah devamıda sağlıkla hayırlısıyla gelir. (Hepinize tabiki) Şuanda ara ara kasıklarım çok ağrıyor.
Yani herkesin adet sancısı nasılsa. Mesela benim genel olarak adet ağrım çok sancılı geçer. O ağrı kadar değildi ama ara ara girip geçiyordu. Adet olacak gibi hissediyor insan. Şuan bazen anlık daha ağrılı oluyor ama uzun sürmüyor.Benim de c.tesi bat ama çok hafif kasik ce göğüs ağrım var. Yani vücudumu dinlrmesem fark edeceğim bi ağrı değil. Seninde böyle miydi tam olarak yoksa baya sancılı bir ağrıdan mi bahsediyorsun
Anladım canım.bende heyecanla c.tesiyi bekliyorum. Açıkçası bu ay pek umudum yok daha önceki gebeliklerimde çok erken sancılarım baslardi. Pek belirtim olmamasina ragmen olursa da buyuk sürpriz olur açıkçası:) . Ee eşinle paylastin mi pekiYani herkesin adet sancısı nasılsa. Mesela benim genel olarak adet ağrım çok sancılı geçer. O ağrı kadar değildi ama ara ara girip geçiyordu. Adet olacak gibi hissediyor insan. Şuan bazen anlık daha ağrılı oluyor ama uzun sürmüyor.
Aslında ben süpriz yapmayı planlıyordum ama bugün eşime dedim ben eczaneden folik asit alayım bitti. Anlmış valla kahvaltı yaptık tuvalete gircem dedim test mi dedi adam haha çıkıncada direk sordu süpriz yalan oldu. Şuan şokta kendisi. Allahım sanada insallah nasip etsin hayırlı zamanda.Anladım canım.bende heyecanla c.tesiyi bekliyorum. Açıkçası bu ay pek umudum yok daha önceki gebeliklerimde çok erken sancılarım baslardi. Pek belirtim olmamasina ragmen olursa da buyuk sürpriz olur açıkçası:) . Ee eşinle paylastin mi peki
:) Amim canım allah razı olsun. Peki dr.a ne zaman gitmeyi düşünüyoruz. Geciktirmeden git mutlaka vitamin falak verir dtAslında ben süpriz yapmayı planlıyordum ama bugün eşime dedim ben eczaneden folik asit alayım bitti. Anlmış valla kahvaltı yaptık tuvalete gircem dedim test mi dedi adam haha çıkıncada direk sordu süpriz yalan oldu. Şuan şokta kendisi. Allahım sanada insallah nasip etsin hayırlı zamanda.
Yarın kan testi vereceğim canım. 2-3 gün sonra yine gitmem gerekiyormus. 5. Haftadan önce gözükmüyomus sanırım ama. Belki haftaya gideriz canım dediğin gibi uzatmadan.:) Amim canım allah razı olsun. Peki dr.a ne zaman gitmeyi düşünüyoruz. Geciktirmeden git mutlaka vitamin falak verir dt
Aynen kese 5 haftalikken görünür ama önemli olan gerekli takviyeleri basltmasi.Yarın kan testi vereceğim canım. 2-3 gün sonra yine gitmem gerekiyormus. 5. Haftadan önce gözükmüyomus sanırım ama. Belki haftaya gideriz canım dediğin gibi uzatmadan.
Aynen canım. Hayırsıyla bakalım gideceğiz.Aynen kese 5 haftalikken görünür ama önemli olan gerekli takviyeleri basltmasi.
Canım sağlık ocağına gittim kan testi için cuma çıkar dediler ama buradaki arkadaşlar barkod al dediler bende barkodu öğrendim akşama bakacağım kısmetse.@beyazcicek25 canım naptin dr a gittin mi.cok merak ettim seni
Kiz ne tahlilmis o öyle cumaya kadar bekletiyorlar. Normalde sabah yaparsan öğleden sonra sonuç cikiyo.. bi kadın doğuma randevu alsana. Hem diğer tahlilleri de yaparlarCanım sağlık ocağına gittim kan testi için cuma çıkar dediler ama buradaki arkadaşlar barkod al dediler bende barkodu öğrendim akşama bakacağım kısmetse.
Haftaya gideceğim ama en yakın kadın doğumcuya hiç randevu alınmıyo haftaya almaya çalışacağımKiz ne tahlilmis o öyle cumaya kadar bekletiyorlar. Normalde sabah yaparsan öğleden sonra sonuç cikiyo.. bi kadın doğuma randevu alsana. Hem diğer tahlilleri de yaparlar
Ya canim bişey danisacam sana. Benim hiç sancım ağrım yok. Reglime de 4 gün kaldı. Sence negatif midir bu ayHaftaya gideceğim ama en yakın kadın doğumcuya hiç randevu alınmıyo haftaya almaya çalışacağım
Baska belirti yok mu canım ? Bende şimdi ne desem yanlış olur çünkü bir kasığım ağrıdı. Bazen bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş kuzum. Adet gecikmesiyle öğrenirsin insallah.Ya canim bişey danisacam sana. Benim hiç sancım ağrım yok. Reglime de 4 gün kaldı. Sence negatif midir bu ay
Ya çok hafif göğüs ve kasik ağrım var ama o da vücudumu dinledigim için. Bide ben bu ay klomen kullanmistim ve yumurtlama akintisini da görmüştüm.Baska belirti yok mu canım ? Bende şimdi ne desem yanlış olur çünkü bir kasığım ağrıdı. Bazen bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş kuzum. Adet gecikmesiyle öğrenirsin insallah.
Benimde gögüsm çok acımıyordu canım eskisi kadar şişti ama, aman aman bir acı yoktu. Hayırlısıyla 2. Güzel haberi senden alırız insallah.Ya çok hafif göğüs ve kasik ağrım var ama o da vücudumu dinledigim için. Bide ben bu ay klomen kullanmistim ve yumurtlama akintisini da görmüştüm.