- 27 Aralık 2014
- 101
- 55
- 31
Biz böyle sabırsızlıktan ölcezBenim üç gün önce yumurtam çatladı düne kadar sol kasık ağrısından ölcem dedim ilk defa böyle bişi gerçekleşti korktum adet olursam koşa koşa doktora gidicem neyin nesi diye ama baktım sizlerde de olmuş acaba gebelik habercisimi ben de heyecan yaptım şimdi 3 hazirana da yıl var
Ay hadi insallah canım heyecandan karnıma ağrı girdi şuanBir kaç damla oluyormuş sanırım canım zaten inşallah hayırlıyla hamile olabilirsin bence
Amin YarabbimBiz böyle sabırsızlıktan ölcezallahım inşallah üçümüzde hamileyizdir amin
Ben kendimi hiç kasmadım hemen olsun diye canım Allah hayırlı zamanda versin dedim hep olmazsa vardır bir hayır diyeceğim ama böyle konusunca çok heyecan yapıyorum. Sende öyle düşün canım benim.Beyazçiçek bugün adet olmazsak ben çok ümitlenicem sanırım ya
Benim yerleşme kanaması 2 gün 1 kez geldi. 1 damlaydı yani :) Yerleşme olabilir hadi hayırlısı yaaKız kalbimi hızlandırdınama yerleşme kanaması mıydı bilmem ki baya azdı.
Aynen canım allah hayırlısını versin. O vereceği zamanı biliyordur. Test yaparsan haber ver bana mutlaka :)Ben kendimi hiç kasmadım hemen olsun diye canım Allah hayırlı zamanda versin dedim hep olmazsa vardır bir hayır diyeceğim ama böyle konusunca çok heyecan yapıyorum. Sende öyle düşün canım benim.
YaaaBenim yerleşme kanaması 2 gün 1 kez geldi. 1 damlaydı yani :) Yerleşme olabilir hadi hayırlısı yaa
Kardeşimin yerleşme kanaması olduğunda test yaptı pozitif çıktı adetinden üç gün geçince oldu tabi yerleşmesiBenim yerleşme kanaması 2 gün 1 kez geldi. 1 damlaydı yani :) Yerleşme olabilir hadi hayırlısı yaa
Tamam canım yazarım.Aynen canım allah hayırlısını versin. O vereceği zamanı biliyordur. Test yaparsan haber ver bana mutlaka :)
Valla adet olmusum gibi hissediyorum sanki birşey gelmiş gibi şimdilik yok bakalım ne olacakAynen canım allah hayırlısını versin. O vereceği zamanı biliyordur. Test yaparsan haber ver bana mutlaka :)
Benimde akıntım fazla. Süt beyazı akıntı. Senin ne renkValla adet olmusum gibi hissediyorum sanki birşey gelmiş gibi şimdilik yok bakalım ne olacak
Benim bide akıntım vardı işte ama bazen oluyordu yine. Beyaz şeffaf hafif uzuyor.Benimde akıntım fazla. Süt beyazı akıntı. Senin ne renk
Bazıları da sarı akıntı yazmış. Hamilelikte ne renk vekıvamda oluyor acabaBenim bide akıntım vardı işte ama bazen oluyordu yine. Beyaz şeffaf hafif uzuyor.
Evet evet benim arara sarı gibiydi tam beyaz değil sankiBazıları da sarı akıntı yazmış. Hamilelikte ne renk vekıvamda oluyor acaba
Ayy bilemiyorum canımEvet evet benim arara sarı gibiydi tam beyaz değil sanki
Bende çok halsizim havada sıcak bayaAyy bilemiyorum canımbelim ağrıyo benim baya o da reglim gelecek mi diye korkutuyor
Estağfurullah canım.her istediğini sorabilirsin. Zaten bu topige onun için giriyoruz. Şimdi senin bat ne zaman. Eğer günün geçtiyse erken gebelik testi yaparsan mutlaka çıkarHala olmadım ama iç çamaşırıma ped koydum her ihtimale karsı leke vs gelirse anlarım. Yarında gelmezse şayet testte çıkar mı sence canım? Sana habire yazıyorum ama kusura bakma.
Bugün canım 22 Mayıs daha gelmedi. Çok teşekkür ederim canımEstağfurullah canım.her istediğini sorabilirsin. Zaten bu topige onun için giriyoruz. Şimdi senin bat ne zaman. Eğer günün geçtiyse erken gebelik testi yaparsan mutlaka çıkar
Sizin akıntınız var mıydı ? Benim beyaz uzayan akıntı oluyor kimisi süt beyaz kimisi şeffaf.Benim yerleşme kanaması 2 gün 1 kez geldi. 1 damlaydı yani :) Yerleşme olabilir hadi hayırlısı yaa