hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

I izmirlikiss Eşimde merak etmeye başladı ona çaktırmıyorum hiç. Eğer pozitif çıkarsa gizlice acile gidip kan testi vercem ona göre söylücem. Tam emin olup. Çarşamba adet günüm dedim.

Kızlar bende bir süredir gaz var tuvalete bazen hiç çıkamıyorum bu yüzden de karnım şiş sanırım gaz göğsüme vuruyor hafif bir ağrı gibi ve bir kaç gündür beyaz sarı akıntı var az önce baya sarı geldi ama psikolijik veya üşütme vs etkeninden de olabileceğine düşünüyorum

Merhaba. Adet tarihinize 15 gün varsa muhtemelen yumurtlama belietileriniz oluşmuş. Bugünleri iyi değerlendirin derim ben
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim gercekten henüz bu konular hakkinda bilgim yok henüz on dokuz yasindayim ve yardimci olacak kimse yok. Tekrardan teşekkür ederim🙏🌹

Merhabalar burda yeniyim bişey sormak istedim arkadaşlar çok aşırı halsizlik ve sürekli uyuma isteğim var sağ kasığımda agrı hissettim kaç kez şişkinlik ve gaz problemimde vardı beyaz akıntıda oldu adetimen 6 gün kaldı sürekli uykum geliyor aşırı derecede hamile olma sansım varmı test ne zaman yapmalıyım çıkarmı testte bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz

Bence bi kaç gün daha olmazsak yüksek ihtimalle hamileyiz 🙈
Hadi insallah canım 🥰 Yarın test yapsak mı ki. Yani yarın test alayım iki tane birini öğlen birini ertesi sabah yapayım diyorum. Benim bazen 1 gün erken 1 gün geç oluyorum. Yarında olmazsa bakalım. Çokta heveslendim şimdi ya.

Benim belim ağrıyor canım. Ama akıntım kesildi. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum ben. Ama yarını da atlatmamız lazım. Yarın kaset test yapalım bencede
Ben yarın testi alayım çarşamba sabah yapayım. Misafirim gelecek haftasonu ya da en kötü haftaiçi Pazartesi kan veririm acilde. Bakalım ne olacak

ben ovulasyondan 11 gün sonra yani adete 2 gün önce kaset testte çok hafif silik, ama erken gebelik testinde belirgin bir çizgi ile bugun pozitif gördüm.

değerlendirdiğim günden beri kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet ve büyüme vardı. 2-3gün önce de hafif bir açık pembemsi, açık kahvemsi bir akıntım oldu sadece peçeteye gelcek şekilde. bugün geçti o akıntı da. genel olarak ateş basması, kasıklarda ağrı ve hafif yorgunluk var. bugün göğüslerdeki hassasiyet azaldı. bir de ben ağızdan gaz çok çıkarmam ama son birkaç gündür sürekli ağızdan gaz çıkarıyorum ayıptır söylemesi.
genel olarak adet olcak gibi hissediyordum hatta hafif akıntıyı görünce adet başlangıcı olabilir diye düşündüm ama akıntıda parça veya kırmızılık yoktu hiç. bugün biraz sarıya dönmüş hatta.
ilk gebeğim olacak bakalım nasıl olcak bi de pkoslu olduğum için çok stres oluyodum ama o çizgiyi gördükten sonra bayağı rahatladım :halay:

Kızlar ben hamile olduğumu basur olunca anladım 🤭
Tam basur da demek yanlış olur, ağır bir işte çalışıyordum ve popomda hep rahatsızlık hissediyorum. En son bu ne diye bir baktım, ufak bir kızarıklık vardı sivilce gibi.
Hemen gidip krem almıştım ama geçmiyordu. O ara adetim de gecikti, sonra muhteşem bir pozitif 😍
Bunun dışında da hiçbir belirtim yoktu. Ne göğüs ne kasık ağrısı. Sadece buydu ☺️
Şu an poposunda rahatsızlık hisseden varsa biraz bekleyip test yapsın ☺️

X