- 21 Temmuz 2021
- 639
- 2.469
- 27
I izmirlikiss Eşimde merak etmeye başladı ona çaktırmıyorum hiç. Eğer pozitif çıkarsa gizlice acile gidip kan testi vercem ona göre söylücem. Tam emin olup. Çarşamba adet günüm dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adet gecikmesinden sonra oluyordu :)Sizin akıntınız var mıydı ? Benim beyaz uzayan akıntı oluyor kimisi süt beyaz kimisi şeffaf.
Offf iyice sabırsızlaştım ama neyse bekleyim az daha eşimde sormaya başladı ne zaman belli olcak diyeEvet adet gecikmesinden sonra oluyordu :)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim gercekten henüz bu konular hakkinda bilgim yok henüz on dokuz yasindayim ve yardimci olacak kimse yok. Tekrardan teşekkür ederimMerhaba. Adet tarihinize 15 gün varsa muhtemelen yumurtlama belietileriniz oluşmuş. Bugünleri iyi değerlendirin derim ben
Canım olmadım adet. Sen de durum nasılI izmirlikiss nasıl durumlar canım ?
Hadi insallah canım Yarın test yapsak mı ki. Yani yarın test alayım iki tane birini öğlen birini ertesi sabah yapayım diyorum. Benim bazen 1 gün erken 1 gün geç oluyorum. Yarında olmazsa bakalım. Çokta heveslendim şimdi ya.Bence bi kaç gün daha olmazsak yüksek ihtimalle hamileyiz
Ya 3 gün falan gecikmeli olursam diyorum ama çok stresli olduğum günlerde oldu yani suan stres değil heyecan var.Bence bi kaç gün daha olmazsak yüksek ihtimalle hamileyiz
Hala ara ara kasık ağrım var canım senimCanım olmadım adet. Sen de durum nasıl
Benim belim ağrıyor canım. Ama akıntım kesildi. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum ben. Ama yarını da atlatmamız lazım. Yarın kaset test yapalım bencedeHala ara ara kasık ağrım var canım senim
Ben yarın testi alayım çarşamba sabah yapayım. Misafirim gelecek haftasonu ya da en kötü haftaiçi Pazartesi kan veririm acilde. Bakalım ne olacakBenim belim ağrıyor canım. Ama akıntım kesildi. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum ben. Ama yarını da atlatmamız lazım. Yarın kaset test yapalım bencede
Tamamdır canım. Ben yarın yapıp pozitif görürsem eve nasıl sığarım bilmem. Eşime süpriz yapmak istiyorum ama misafir falan gelcekler var bize bakalım nolcakBende yarın iş çıkışı yapabilirim ancak haberdar edelim birbirimizi :)
Peki normalde adetlerin düzenli midir.Bugün canım 22 Mayıs daha gelmedi. Çok teşekkür ederim canım
Evet canım ya 1-2 gün erken ya da geç ama genel olarak gününde.Peki normalde adetlerin düzenli midir.